Şimdi Ara

YGS-1 SIRALAMA LYS-1 NETLERİ LYS-2 NETLERİ MF- 4 TAHMİNİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YGS 300 PUAN ÇOK DÜŞÜK
    FİZİK KİMYA BİO 27+ OLMALI
    MAT VE GEO NETLERİ SENİ O SEVİYEYE TAŞIMAYABİLİR.
  • m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer ! -- 23 Haziran 2011; 16:35:27 >
  • bu sene eğer lys2 zor olmazsa ygs nin belirleyici etkisi olacak netler birbirine çok yakın.
  • YGS-1 İLK 10.000 DE OLUP LYS-1 ORTALAMALARINI HESAPLAYABİLMEK İÇİN YAKLAŞIK 100 VERİYE İHTİYACIM VAR.
    DERSANE VE OKUL ARKADAŞLARINIZDAN ÖĞRENECEĞİNİZ BİLGİLERİ BENİMLE PAYLAŞABİLİRMİSİNİZ?

YGS-1 SIRASI LYS-1 MAT VE GEO NETLERİNİ BİLDİRMENİZ YETERLİDİR.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1942

bu sene eğer lys2 zor olmazsa ygs nin belirleyici etkisi olacak netler birbirine çok yakın.

LYS zor olmalı....Bakıyorum görüyorum ygs de bana artsilik yapanlar şimdi LYS kolay olsun diye ağlıyor..Asıl bu sınav zor olmalı...!
    Hayır zor olmamalı diyenlere şöyle bir cevap vereyim...YGS ye 1 milyon 700 bin kişi girdi...Bunun içinde Fen liseside var endistürü liseside var...O kolay olmalıydı...Ama bu sınav alan sınavı...Senin bilmen gerekenler...Senin bu bilgilerin tam sınanıp değerlendirlmeden üniversiteye alınırsan asıl yanlış orda olur...

Forumda da gördüğüm kadarıyla ygs de az çok iyi yapmış lys 1 de mıçan ve lys2 de de mıçacağım diye korkan çok adam var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araknafobia -- 22 Haziran 2011; 20:01:12 >
  • hlancey o kadar kasmana gerek yok arkadaşım burda 3-4 gün kalmış fen sınavına ondan sonra zaten temmuzun 15 inde açıklanacak değil mi ? :D
  • BU SIRALAMAYI YAPMAMDAKİ AMAÇ FORUMDA VERİLEN BİLGİ İLE SINAV SONUCU GELDİĞİNDEKİ BİLGİYİ KARŞILAŞTIRMAK.
    FORUMDA MAŞALLAH BÜYÜK BİR YIĞILMA İLE YGS-1 SONUCU İLK 10000 İÇİNDE OLAN KİŞİNİN LYS-1 NETLERİ İLE 150.000 OLANINDA NETLERİ BİRBİRİNE ÇOK
    YAKIN.BÜYÜK BİR BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR.MADEM BU FORUMDA BİRŞEYLERİ BİRLİKTE PAYLAŞIYOR VE YAŞIYORUZ O ZAMAN GERÇEK SONUÇLARIDA PAYLAŞALIM.KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM.ALDIĞIM VERİLER İLE OLUŞTURDUĞUM İSTATİSTİKTE İLK 10.000 ORTALAMALARI 72 NET CİVARI BU DURUMDA HİÇBİR ZAMAN 80.000 DEKİ BİR KİŞİ 65 NET YAPAMAZ 150000 DEKİ BİR KİŞİDE 63 NET YAPAMAZ.EŞYANIN TABİATINA AYKIRIDIR.

KONU GÜNCELDİR.VERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

10.000 İLE 20.000 ARALIĞI İÇİN İSTATİSTİK YAPACAĞIM.NEKADAR ÇOK BİLGİ PAYLAŞIRSANIZ O KADAR CİDDİ SONUÇLAR ELDE EDİLİR.
  • o zaman benden de bir bilgi 3 dershaneden de yakın rehberlikçilerle konuştum 3 günde internet ortamından dedikleri şey ygs nin etkisi bu sene biraz daha fazla olacakmış tabi lys 2 çok çok zor olmazsa
  • KONUYU OKUYAN ARKADAŞLAR CEVAP YAZARSA MEMNUN OLURUM.BENİMDE GÖRÜŞTÜĞÜM REHBERLİK ÖĞRETMENLERİ ASLINDA LYS-1 İN SEÇİCİ OLDUĞUNU VE ORTA ZORLUKTA OLDUĞUNU ANCAK LYS-2 NİN TIB VE MÜHENDİSLİK DALLARININ SEÇİCİLİĞNİ ARTIRACAĞI İÇİN DAHA ZOR OLACAĞINI SÖYLEDİLER.

BU ARADA BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM.İSTEYENLER MESAJDA ATABİLİR.NİCKLERİNİ YAZMADAN LİSTEYE XXXXXXXXXX İLE KAYDEDEBİLİRİM.
  • ygs-1 34503

lys1 mat 35.75 geo 23.75
  • ygs 1 49 -50 bin arası

lys 1 mat 38.75 geo 18
  • ygs1 33bin
    ygs2 38bin
    lys1 mat 44,25 geo 26,5
  • istediğin verilere ulaşınca eline ne geçicek onu merak ettim
  • AŞAĞIDAKİ ARKADAŞLAR YGS-1 SIRASI VE LYS-1 MAT GEO NETLERİNİ PAYLAŞIRLARSA ONLARIDA LİSTEYE ALACAĞIM.EN KISA ZAMANDA BEKLİYORUM.

ESADFB
    MEGANERS
    UNALCAN319
    SILVERTEST
    KIDEMLİCAVUS
    PHYSE42
    SOMETHİNG
    MORTRED
    ALCHEMİST
    IENGİNEER
    SOUTH7
    CARNIVALOFSOUS
    DELİDUMRUL93
    VONDERKİD
    RAMKO157
    SESSEGNON
    ZAMANCOKZOR
    BAUGLİRXUL
    COİMBRA
    SHAOLİN1993
    K4N44T
    ZAHİD
    VCANA
    RAMLEY
    ANOTHERPLANET
    OOFROZENOO
    AHMETOZ85
    SERAPHİNE
    İMENEVERO
    YATALAKKASİF
    NİHOO383
    KEMALİST81
    PUNJHİER
    KİRİLL
    TRYCERATON
    DENEF
  • AZ ÖNCEKİ LİSTEYİ SIRALADIM.

AŞAĞIDAKİ ARKADAŞLAR YGS-1 SIRASI VE LYS-1 MAT GEO NETLERİNİ PAYLAŞIRLARSA ONLARIDA LİSTEYE ALACAĞIM.EN KISA ZAMANDA BEKLİYORUM.

AHMETOZ85
    ALCHEMİST
    ANOTHERPLANET
    BAUGLİRXUL
    CARNIVALOFSOUS
    COİMBRA
    DELİDUMRUL93
    DENEF
    ERCHAMİON
    ESADFB
    FERİTFERİTXD
    GREJUVA6
    IENGİNEER
    İMENEVERO
    K4N44T
    KEMALİST81
    KIDEMLİCAVUS
    KİRİLL
    MEGANERS
    MORTRED
    NİHOO383
    OOFROZENOO
    PHYSE42
    PUNJHİER
    RAMKO157
    RAMLEY
    RYUZAAKİ
    SERAPHİNE
    SESSEGNON
    SHAOLİN1993
    SILVERTEST
    SOMETHİNG
    SOUTH7
    TAYLANT09
    TEMİZKOPAT33
    TRYCERATON
    UNALCAN319
    VCANA
    VONDERKİD
    YATALAKKASİF
    ZAHİD
    ZAMANCOKZOR
  • ygs sıralmamam 4335
  • dostum ben de ygs 2 de 28000 lerdeyim acaba tıp şansı var mı kaç net yapmam lazım lys de
  • bence bu sene ygs yi iyi yapanlar uçacak
  • :(( ya lütfen biri yardım edebilr mi ygs sıralamam 17.213 ...matematik netim 46 geo 25...okuldan 63 geliyor ve Marmara FTR istiorm..okul puanı beni çok düşürür mü ve fizik kmya bio dan kaç net yapmalıyım :((
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.