Şimdi Ara

TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.399
Cevap
54
Favori
138.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöyle iyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55gokhan55

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Adams

Kendi zamanı mı hatırladım da bende de bir şüphe oluşmuştu bir şeyi yanlış kodla dım sınav geçersiz sayılcak diye içim içimi yemişti bizim sonuçları sabah 5,6 gibi açıklamıştı lar diye hatırlıyorum ben.

20 gün sonraydı ama

Aynen şimdi 2,3 günde açıklıyorlar.
  • yarım saat içinde açıklanmassa bu geceyi es geçin
  • 1 soru çözüp siteye bakıyorum bıktım artık açıklansın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: nineandnine

1 soru çözüp siteye bakıyorum bıktım artık açıklansın ya

ben açıklanmadan daha masa başına oturamam, hata ediyorum ama öyle saat sabah 4 e kadar bilgisayardayım günlerdir. tek sebebi beklediğimden iyi geçtiğini düşünmem. hayal kırıklığı olursa biterim
  • Haftaya pazartesi veya salı açıklanır
  • beklediğim gibi hiç geçmedi, sınav çok değişikti denemelerde almadığım kadar düşük bir puan alacağım. ama görüyorum ki çoğu kişinin kötü geçmiş çevremde. sıralama değişmez diye umuyorum umarım ilk 80k da olabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansurlu icerik

quote:

Orijinalden alıntı: nineandnine

1 soru çözüp siteye bakıyorum bıktım artık açıklansın ya

ben açıklanmadan daha masa başına oturamam, hata ediyorum ama öyle saat sabah 4 e kadar bilgisayardayım günlerdir. tek sebebi beklediğimden iyi geçtiğini düşünmem. hayal kırıklığı olursa biterim

Aslında bi tarih verseler rahat olur çalışabilirim de böyle olunca yok şu yarım saatte açıklanır yok sabaha karşı açıklanır dedikçe başkaları çıkamıyorum buradan :D

• ya bu nedir açıklansın artık sivilceler çıktı sitresten sınavda böyle heyecanlanmadım bu nedir
  • hay sizin ya..konuyu popüler konularda görünce açıklandı sandım 20 saniyeliğine strese girdim
  • anolar kullanıcısına yanıt
    Gecen sene 1 hafta sonra acıklamıslardı.Bu sene daha kısa surecek diyorlar.Ablamdan hatırlıyorum da iyi ki 3-4 sene once girmemişsin sınava, sivilceden gozlerin kapanırdı.Daha 3 gun once sınava girdik biraz sabır.
  • Anlaşılan bu gece açıklanmıcak beyler yatın uyuyun yormayın kendinizi cuma günü açıklanacak gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 27 Mart 2014; 0:01:39 >
  • hocam ben de gecen sene girdiğimde acaba mat yerını sosyale mı ısaretledım dıye 1 hafta bunalıma gırmıstım sacmalıga bak :D bu sene de oylesıne gırdım rahat gırınce baya iyi geçti namussuz :D
  • 12 yi 5 geçe yatıcam yeter artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirligözlerr

hocam ben de gecen sene girdiğimde acaba mat yerını sosyale mı ısaretledım dıye 1 hafta bunalıma gırmıstım sacmalıga bak :D bu sene de oylesıne gırdım rahat gırınce baya iyi geçti namussuz :D

yaa bro ne yaptın sen ! aklıma kurt düştü sıralama nasıldı ki acaba kitapçıkla aynıdır umarım yoksa gün
  • uyuyorum artık bu gecede yok
  • Bugün öğlen açıklanır diye düşünüyorum beyler
  • ÖSYM başkanı bence o açıklamayı yaparak hata etti.Hayal edemeyeceğiniz süre falan demese herkes paşa paşa pazartesiyi beklerdi.Zaten tatil okullar herkes evde bilgisayarının başına geçer beklerdi.Şimdi insanlarda beklenti oluştu bi çoğumuz salıdan beri ha açıklandı ha açıklancak diye beklemedeyiz.Madem hayal edemeyeceğiniz süre diyorsun o zaman açıklamanı tazele ki insanlar hangı günü beklediğini bilsin.Açıklamayı yaptı gitti adam böyle günü geçtim saatleri bekler olduk insanlar uykusuz kalıyor.Yazık günah yap kardeşim açıklamanı bir iki güne açıklanır de,gün belirt bir şey yap.Böyle otur kös kös sürekli foruma gir bekle.Yapacağınız işin sizin
  • 180 alıyım yeter bana ya :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.