Şimdi Ara

TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.399
Cevap
54
Favori
138.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse bir haftadan önce açıklanmasını beklemezdi!

Ama bizim ocak başkanı ali başkan çıkıp her an sürpriz yapabiliriz derse bizde doğal olarak bekleriz

benim için sürpriz sayılması için 3-4 gün içinde açıklamak demektir!
    Eğer cuma gününe kalırsa açıklanması benim için normal sayılır .

Not. yukarıdaki bu konuşma biz 6 aydan beri ciddi şekilde hazırlanıyoruz , sistemimize yeni yatırımlar ekledik ciddi şekilde yapılandırdık dediği için yazılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HenüzÖlmedik

Kimse bir haftadan önce açıklanmasını beklemezdi!

Ama bizim ocak başkanı ali başkan çıkıp her an sürpriz yapabiliriz derse bizde doğal olarak bekleriz

Not. yukarıdaki bu konuşma biz 6 aydan beri ciddi şekilde hazırlanıyoruz , sistemimize yeni yatırımlar ekledik ciddi şekilde yapılandırdık dediği için yazılmıştır

kesinlikle.
    ya en azından tahmini bir açıklama yapın şu gün açıklanacak diye arkadaş millet her dakika kontrol etmek zorunda kalmasın.
  • duma D kullanıcısına yanıt
    Lan yuru gıt sıyasetını baska yerde yap burda mılletın derdı kendıne yetıyor zaten
  • Korkuyorm sınavım iptal edilir die ama sınavım iyi geçti kötü sonuc gelirsede kötü olurum :(
  • şöyle köşede bir yerde yerimizi alalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav hiçbir zaman açıklanmayacak, boşuna beklemeyin!!!

Geçen sene pazartesi açıklanmıştı, bu sene sürpriz olacak birçok öğrencinin hayal edemeyeceği bir gün açıklayacağız dediler. Pazartesi açıklanamaz çünkü sürpriz olmaz.

Pazat günüde açıklanamaz, çünkü pazartesi açıklanmayacağını bildiğimizden cumartesiye dek açıklanmadıysa eğer pazar açıklanacağını biliriz.

Cumarteside olamaz. Cuma gecesine dek açıklanmazsa, pazar günü de açıklanmayacağını bildiğimizden cumartesi de açıklanması sürpriz olmaz.

Cuma da olamaz, bu geceye dek açıklanmazsa ve cumartesi açıklanmayacağını bildiğimiz için cuma açıklanması da sürpriz olmaz.

Geriye bu gün kalıyor?
    Ama bu günde açıklanamaz, çünkü yine sürpriz olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

sınav hiçbir zaman açıklanmayacak, boşuna beklemeyin!!!

Geçen sene pazartesi açıklanmıştı, bu sene sürpriz olacak birçok öğrencinin hayal edemeyeceği bir gün açıklayacağız dediler. Pazartesi açıklanamaz çünkü sürpriz olmaz.

Pazat günüde açıklanamaz, çünkü pazartesi açıklanmayacağını bildiğimizden cumartesiye dek açıklanmadıysa eğer pazar açıklanacağını biliriz.

Cumarteside olamaz. Cuma gecesine dek açıklanmazsa, pazar günü de açıklanmayacağını bildiğimizden cumartesi de açıklanması sürpriz olmaz.

Cuma da olamaz, bu geceye dek açıklanmazsa ve cumartesi açıklanmayacağını bildiğimiz için cuma açıklanması da sürpriz olmaz.

Geriye bu gün kalıyor?
    Ama bu günde açıklanamaz, çünkü yine sürpriz olmaz.

Yada ygs açıklanacak ama sürpriz olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Dead man55

Yatın beyler pazartesi açıklancak. 2.000.000 kişi giriyor bizim dershane bile 1 haftada açıklıyor sınav sonuçlarını

300.000 kişilik güvender sınavını 2 günde açıkladılar imkansız değil
  • brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    Tercih sonuçları da gündüz açıklanıyodu fakat kimse adam gi girip göremiyodu yoğunluktan gece acıklanması çok daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter daaa hadi aciklasinlar.Millete iskence cektiriyorlar

• Arkadaslar ben de gece diyorum ya, 22.00 tahminim, ya bu gece ya da yarın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriegspiel365

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Cuma açıklanacak bence.

Bence dün açıklanıcak

Bi siir vardi galiba ozdemir asafindi

dun yagmur yagacak

diye aklima o geldi

• Haftasonu açıklanması gibi bir ihtimal yoksa en gec yarın akşam aciklanir.

• Bugün 3ten sonra diyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: umut2555

quote:

kesinlikle.
    ya en azından tahmini bir açıklama yapın şu gün açıklanacak diye arkadaş millet her dakika kontrol etmek zorunda kalmasın.

O zaman yoğunluktan iki gün boyunca öğrenemeyelim sonuçları. 2012 yerleştirme gece 3 gibi açıklanmıştı. Çoğu sınava da sabah 4-5-6 gibi baktığımı hatırlıyorum. Bir tek 2011 yerleştirmeleri öğlen 14:30 gibi açıkladıklarını hatırlıyorum. Ama normalde açıklama da yapmıyorlar çat diye açıklıyorlar son zamanlarda, kimse yokken rahat rahat giriyorum. O yüzden mümkümse hiç süre vermesinler de bizim gibi gece online olan azınlık rahat rahat bakıp sabah-öğlen bakacaklara da yer bıraksın.

• Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ösym'de çalışan biri olarak 12de pc başından ayrılmayın! Are you ready

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Bugün 3ten sonra diyorlar..

kim diyor?
  • Bar Filozofu kullanıcısına yanıt
    Onlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paako

quote:

Orijinalden alıntı: umut2555

quote:

kesinlikle.

O zaman yoğunluktan iki gün boyunca öğrenemeyelim sonuçları. 2012 yerleştirme gece 3 gibi açıklanmıştı. Çoğu sınava da sabah 4-5-6 gibi baktığımı hatırlıyorum. Bir tek 2011 yerleştirmeleri öğlen 14:30 gibi açıkladıklarını hatırlıyorum. Ama normalde açıklama da yapmıyorlar çat diye açıklıyorlar son zamanlarda, kimse yokken rahat rahat giriyorum. O yüzden mümkümse hiç süre vermesinler de bizim gibi gece online olan azınlık rahat rahat bakıp sabah-öğlen bakacaklara da yer bıraksın.

Haklısın

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.