Şimdi Ara

TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.399
Cevap
54
Favori
138.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lys açıklanacak olsa hak verirdim size fakat 2 küsür milyon adayın girdiği bir sınav bu ve unutmayın şu sorular çalındı iddiası vardı 2010 da günlerce hatta haftalarca konuşuldu bu konu.Sıralamalarda yapılacak en ufak bir hata bile kimbilir ne kadar büyütülür bu seçim öncesi.Suriye uçağını bile hükümete karşı koz olarak kullanmaya çalışan muhalefet ösym yi mi kullanamayacak.Bilmiyorum her neyse ben bu şekilde düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Lys açıklanacak olsa hak verirdim size fakat 2 küsür milyon adayın girdiği bir sınav bu ve unutmayın şu sorular çalındı iddiası vardı 2010 da günlerce hatta haftalarca konuşuldu bu konu.Sıralamalarda yapılacak en ufak bir hata bile kimbilir ne kadar büyütülür bu seçim öncesi.Suriye uçağını bile hükümete karşı koz olarak kullanmaya çalışan muhalefet ösym yi mi kullanamayacak.Bilmiyorum her neyse ben bu şekilde düşünüyorum

Siyasete girmek istemiyorum tek bir cümle söyleyeceğim. Muhalefetin söyledikleri burada iplenmiyor gündem belirleyen kanallar belli

• Bugün açıklanabilir çok sevdiğim bi hocam söyledi
  • 31 Mart 2014 Pazartesi
    1 Nisan 2014 Salı

Bunlardan biri

• 13 de olmadı 14 ü bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: nekroz06

quote:

Orijinalden alıntı: iroşimaaa

quote:

Orijinalden alıntı: nekroz06

ygs tahminim 17k :D inş daha da düşük çıkmaz yüksek çıksın ama :D

Yaklaşık derslerden kaç net yaptın ?

dostum matematikten hepsini yaptım, yanlıs cıkarsa en fazla iki tane cıkar. fen 4 ynlıs türkçe 7-8 yanlıs sosyal 20 net :D

Sana bişey diyim mi senin dıralaman 15 bin ve daha iyisi gelir bnden söylemesi

• Geçen sene gece 00:00da açıklanmıştı az rahat olun her dakika başı paronayak bi şekilde dolanırsanız kendinize zarar , sonuçta aldıgınız puan belli ne zaman ögreniceginizin aşırı derecede bir önemi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

Geçen sene gece 00:00da açıklanmıştı az rahat olun her dakika başı paronayak bi şekilde dolanırsanız kendinize zarar , sonuçta aldıgınız puan belli ne zaman ögreniceginizin aşırı derecede bir önemi yok

Gecen yil 16.00 da aciklanmisti. Hatta 15.00 da Chelsea-Manu maci vardi trtsporda onu izlerken sondakika haberini gormustum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar yaklasik olarak 46 dk sonra aciklanacagi hakkinda bir duyym aldim

• geçte olsa bi rezerve alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

quote:

Geçen sene gece 00:00da açıklanmıştı az rahat olun her dakika başı paronayak bi şekilde dolanırsanız kendinize zarar , sonuçta aldıgınız puan belli ne zaman ögreniceginizin aşırı derecede bir önemi yok

Gecen yil 16.00 da aciklanmisti. Hatta 15.00 da Chelsea-Manu maci vardi trtsporda onu izlerken sondakika haberini gormustum

Karıstırmıs olabilirim gecen sene diye hatırlıyordum ondan önce de olabilir, kuzenim girmişti gece yarısı arayıp sonuclar az once acıklanmıs felan diyordu hatta , ösymnin sagı solu belli olmuyor her kosulda

• Açıklan artık.
  • beyler bugun hoca soyledi 13:00-15:00 arasi yayinlanicakmis bir ogrencinin velisi aramis osymyi persembe saat 14 te aciklicaz demisler,sinav sonucu moralinizi bozup calismanizi baltalamasinda devam lys ye kadar.
  • buralar değerlenir bugün yarın rezerv
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut2555

millet kafayı yedi ya

millet kafayı yer tabi abi
    çelişki üstüne çelişki
    hangi sorunun cevabı ne?
    kimse hiç bir soruda hem fikir değil
    herkes olasılıkları düşüne düşüne bi hal oldu
  • quote:

Geçen sene öğlen 1 de açıklanmıştı.
  • Başka işlerede yoğunlaşamıyoruzki bide

• Seçimden önce kesinlikle açıklamazlar bu hafta beklemeyin bence.
  • iroşimaaa İ kullanıcısına yanıt
    Aynen ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saqna

Seçimden önce kesinlikle açıklamazlar bu hafta beklemeyin bence.

secimler ile ne alakası var herkesin ağzına laf olmuş gidiyor seçimle sınavın ne alakası var
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.