Şimdi Ara

TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.399
Cevap
54
Favori
138.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteye giriş sınavının birinci aşaması olan YGS sonuçlarının 1 hafta sonra açıklanması bekleniyor.

Kaynak :http://gundem.bugun.com.tr/2014-ygs-sonuclari-osym-haberi/1033801

doğruluk payı var mı 1 hafta yı bulur mu ?
  • Umarım giren tüm arkadaşlar istedikleri yerleri kazanma yolunda başarılı şekilde devam ederler, iyi sonuçlarla. Geçen sene bugünlerde aynı stresi biz yaşıyorduk, istediğimiz yerleri kazandık sonucunda, darısı size.

Bu kadar telaş yapmayın arkadaşlar, öyle veya böyle sınav açıklandıktan 15 dk sonra öğreneceksiniz zaten, büyük ihtimal site çökecek ayrıca. Uykunuzu uyuyun, dersinizi çalışın, bu kadar büyütmeyin kendinize yazık. Sizlere bunları yaşatan ÖSYM olacak o kurumun açıklamasını beklemeye değmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Bugün de açıklanmayacak işte ders çalışanlar çalışsın diğerleri de yatsın uyusun.Pc başında beklemenin size bir faydası yok arkadaşlar,ha açıklandığı dakika öğrenmişsin ha 1 gün sonra ne fark eder erken öğrendin diye puanını yüksektmeyecekler ki

sen ne diyon adamlar tuvalete gidemiyor

haha ben 3 yıl önce girdim tam 1.5 ay sürmüştü ya öyle hatırlıyorum bunlar o zamanda olsaydı ne yapardı Allah bilir

Hiç değil soruların hepsi açıklanıyordu.Şimdi 32 soru insan tedirgin oluyor

• Daha önceden trollemiş olabilirim ama şimdi kendi kişisel görüşümü söyleyeyim arkadaşlar. İki ihtimal var: Birincisi, sınav sonuçları büyük ihtimalle seçim gününde açıklanacak. Sınava giren 2 milyon insanın sonuçların açıklanmasıyla yaşayacağı telaş ve kargaşa hükümetin bir yolla işine gelebilir, bunu koz olarak kullanabilirler. İkinci ve küçük olan ihtimal ise sonuçlar cuma günü gün içerisinde açıklanacak, ya da yoğunluktan en az etkilenmek için bu sabaha karşı açıklayabilirler, yani sabah kalktığınızda sınav sonuçlarınıza uyanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldplaying.

Konu sayesinde paranoyak oldum.Teşekkürler donanimhaber

• quote:

Orijinalden alıntı: DjCedrics

Daha önceden trollemiş olabilirim ama şimdi kendi kişisel görüşümü söyleyeyim arkadaşlar. İki ihtimal var: Birincisi, sınav sonuçları büyük ihtimalle seçim gününde açıklanacak. Sınava giren 2 milyon insanın sonuçların açıklanmasıyla yaşayacağı telaş ve kargaşa hükümetin bir yolla işine gelebilir, bunu koz olarak kullanabilirler. İkinci ve küçük olan ihtimal ise sonuçlar cuma günü gün içerisinde açıklanacak, ya da yoğunluktan en az etkilenmek için bu sabaha karşı açıklayabilirler, yani sabah kalktığınızda sınav sonuçlarınıza uyanabilirsiniz.

sanmam ya seçimlerin bununla bi alakası yok tam tersine belkide ögrenciler bi bokluk var bu işte diyecek dahada bok olacak yani sınavda bi hile var fln der bi akıllı o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: armynel

Sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaa

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1102

Az kalsın öldürecektin beni

• 00:00 bekliyoruz.
  • Neyse beyler Ne bugun Ne yarın 00.00 i bekliyoruz

• quote:

Sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bari 2013ü paylaşsaydnda daha inandırıcı olurdu la
  • Bu arada zaman makinalı sorunun cevabı neydi ?
  • budamı gol değil :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

Bu arada zaman makinalı sorunun cevabı neydi ?

2. Meşrutiyet

• quote:

Orijinalden alıntı: High Hopes.

quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

Bu arada zaman makinalı sorunun cevabı neydi ?

2. Meşrutiyet

Çok partili hayattan bahsettiği için mi öyleydi cevap ? Tam eleyici soruydu bence
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Hocam onu verdim yukarda
  • Arkadaşlar Ankara Ösym bürosunda çalışıyorum.Şuan Sınav sonuçlarinin tamamı elimize ulaşmış durumda fakat yarın taranmaya başlayacak.Sonuçlarin açıklanmasını pazartesi açıklanacaktı,şeçim nedeniyle çarşambaya alındı.
  • quote:

Sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kalbim durdu

• quote:

Orijinalden alıntı: IDasweTI

Arkadaşlar Ankara Ösym bürosunda çalışıyorum.Şuan Sınav sonuçlarinin tamamı elimize ulaşmış durumda fakat yarın taranmaya başlayacak.Sonuçlarin açıklanmasını pazartesi açıklanacaktı,şeçim nedeniyle çarşambaya alındı.

• quote:

Orijinalden alıntı: IDasweTI

Arkadaşlar Ankara Ösym bürosunda çalışıyorum.Şuan Sınav sonuçlarinin tamamı elimize ulaşmış durumda fakat yarın taranmaya başlayacak.Sonuçlarin açıklanmasını pazartesi açıklanacaktı,şeçim nedeniyle çarşambaya alındı.

yav he he
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.