Şimdi Ara

TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.399
Cevap
54
Favori
138.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Bugün açıklanmaz

Aynen 10 da açıklanır diye heyecandan lys çalışmadım şimdi gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmesut

EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 1987 MEZUNUYUM

Bende Hacettepe 95 mezunuyum, aynen dediğiniz gibi tercihi önce yapıp sonucu sınav gazetesinden küçücük numaralara bakarak anlamaya çalışıyorduk, benimde kızım sınava girdi ben kendi sınavımda heyecanlanmama rağmen kızın sınavında acaba ne yaptı diyerek sık sık buraya ve osym sitesine refresh yapıp duruyorum
  • Açıklan artık ama girmeden lütfen.
  • lan açıklamıcan madem neden kısa zamanda diyon ne boş insanlar var
  • Ösym nin numara ne beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 444 OSYM numarasi.

abi bugunde aciklamazlarsa cidden kalbime oturur.

• beyler yukarda da yazdım.habere bakın diyorum.boşuna beklemeyin.hatta ben siz habere bakmadan haberin bi kısmını paylaşayım burdan.
    "ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'in bir hafta içinde sonuçların açıklanacağını belirtmesi öğrenciler üzerinde beklenti oluşturdu. Yetkililer, sınav sonuçlarının seçim sonrası açıklanma ihtimalinin yüksek olduğunu aktardı."
    bu da linkihttp://www.memurlar.net/haber/462071/
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaya

beyler yukarda da yazdım.habere bakın diyorum.boşuna beklemeyin.hatta ben siz habere bakmadan haberin bi kısmını paylaşayım burdan.
    "ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'in bir hafta içinde sonuçların açıklanacağını belirtmesi öğrenciler üzerinde beklenti oluşturdu. Yetkililer, sınav sonuçlarının seçim sonrası açıklanma ihtimalinin yüksek olduğunu aktardı."

İnanmak istemiyoruz

• 10 olmadı 11 i bekliyoz

• quote:

beyler yukarda da yazdım.habere bakın diyorum.boşuna beklemeyin.hatta ben siz habere bakmadan haberin bi kısmını paylaşayım burdan.

Biz heyecanlanmayı seviyorduk ya oyunu bozdun doğruysa.

• quote:

Altta YETKİLİLER diyor. Kim bu yetkililer? Orda burda çalışan dersane hocaları mı yoksa ÖSYM'den yetkili mi? O belli değil işte. Uydurma olabilir.

• açıkçası ben de üzüldüm bu habere ama napalım. kısmet artık. tükürdüğümün sistemine baksana yaa. 2 milyonun kişinin kaderi 1 adamın elinde.çıksa şimdi millet de açıklancak zanneder.adam dese na ni na niiii daha çok beklersiniz filann. millet napar acaba
  • Önümüzdeki hafta salı yada çarşamba bellemeyin boşuna

• quote:

Orijinalden alıntı: debroglienindalgaboyu

Önümüzdeki hafta salı yada çarşamba bellemeyin boşuna

Oldu olacak lysden 1 hafta once aciklayin

• Eğer düşünce sistemimde bir sorun yoksa sınav en geç pazartesiye açıklanır.
  • dershane hocalarını yetkili diye söylemez diye düşünüyorum.muhtemelen ösym den yetkililerdir.
  • Eger boyleyse tahmin edemeyeceginiz kadar kisa surede aciklayip sürpriz yapabilir diyen ve umut verip her saat aciklandi mi diye düşündürten zihniyetin a. Agzinda recel kalmis silsin

• quote:

dershane hocalarını yetkili diye söylemez diye düşünüyorum.muhtemelen ösym den yetkililerdir.

Dikkatli olursanız orada haftaya açıklanma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş. Yani bugün açıklanmayacağına dair kesin bir şey yok. Bugün mutlaka açıklanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acruxxx -- 28 Mart 2014; 10:22:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woozer

quote:

Orijinalden alıntı: meeedeeet

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

gece sınav açııklandığı ne zaman görülmüş allah aşkına
    üstelik daha 4 gün olmuş yatın zıbarın

geçen sene lys :)

Geçen sene 2013 lys öğlen açıklandı ne gecesi

Edit:senin dediğin lys sonuçları değil yerleştirme sonuçları olmasın

aynen öyle
    yerleştirme sonuçları gece acıklanmıştı ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Acruxxx

quote:

dershane hocalarını yetkili diye söylemez diye düşünüyorum.muhtemelen ösym den yetkililerdir.

Dikkatli olursanız orada haftaya açıklanma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş. Yani bugün açıklanmayacağına dair kesin bir şey yok. Bugün mutlaka açıklanır...

İNANDIK!

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.