Şimdi Ara

Ygs-5 36k lys bu netlerle ne olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: okaliptus71

En az ilk 12 bindesin dert etme

Ya peki benim ilk on beş bine girip de 40 binden alan bir yere girmem mantıklı mı sizce? Özel üniversitelerde işletme bölümü iyi olan hangileri var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım hukuk oku hukuk işletme iktisat kamu yönetimi siyasi bilimler bunlardan mezun olacak herkesin işini yapabilecek bir bölüm mantıksız davranma puanına yazık hukuk oku iş şansın çok olsun.
  • quote:

Arkadaşım hukuk oku hukuk işletme iktisat kamu yönetimi siyasi bilimler bunlardan mezun olacak herkesin işini yapabilecek bir bölüm mantıksız davranma puanına yazık hukuk oku iş şansın çok olsun.

Kardeşim anlatamıyorum ki,babam mersinde bi fabrika işletiyor. Ben eğer hukuk okursam orda nasıl bir işe yarayabilirim ki. Bizim planlarımız şöyle ben devam zorunluluğu olmayan bir bölüme girip okurken yurtdışında babamın işlerini halledicem. Ama hukuk fakültesini bu şekilde bitirmem neredeyse imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charizard's Wizard

quote:

Arkadaşım hukuk oku hukuk işletme iktisat kamu yönetimi siyasi bilimler bunlardan mezun olacak herkesin işini yapabilecek bir bölüm mantıksız davranma puanına yazık hukuk oku iş şansın çok olsun.

Kardeşim anlatamıyorum ki,babam mersinde bi fabrika işletiyor. Ben eğer hukuk okursam orda nasıl bir işe yarayabilirim ki. Bizim planlarımız şöyle ben devam zorunluluğu olmayan bir bölüme girip okurken yurtdışında babamın işlerini halledicem. Ama hukuk fakültesini bu şekilde bitirmem neredeyse imkansız.

Dostum o zaman git işletmeye gir yani ne diyim hayat senin hayatın puan senin puanın kimse buna karışamaz ama o puana o sıralamaya çok yazık olur benden söylemesi.

• Ne 27 bin ne 12 bin. 20 bindesin tam ortası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen işletme okumayacaksan kim işletme okusun. Gelir marmara.

• Bu netleri yap rahat girersin. Sana tavsiyem boylw seni etkileyebilecek sorulari buraya sorma. Yorum isteme. Troll cok ve insanin moralini bozuyorlar. Az bi sure kalmisken moral en onemli sey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vooray

Bu netleri yap rahat girersin. Sana tavsiyem boylw seni etkileyebilecek sorulari buraya sorma. Yorum isteme. Troll cok ve insanin moralini bozuyorlar. Az bi sure kalmisken moral en onemli sey.

İnşallah dediğin gibi olur.Farkındayım troll'lerin ama yapacak bir şey yok.şu an aklıma takılan şey şu.:Acaba marmaradan daha iyi ve ingilizce olan işletmeler var mıdır özellerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Charizard's Wizard

quote:

durumu anladım hocam o zaman işletme senin için biçilmiş kaftan, kolay gelsin

• Geçen yıl 28 matematik 10 geometri 36.50 edebiyat 16.50 coğrafya gibi vasat netlerle 48kdan 29a geldim tm1de Marmara tutuyordu sana da rahat tutar matematik yükseltmeye bak şu günlerde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.