Şimdi Ara

Ygs 5 sıralamam ne olur hukuk istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavda genel anlamda sıvadım diyebilirim.

Türkçe 29-9
    Sosyal 23-14
    Mat 26-1

Ygs 5 kaç k gelir arkadaşlar durumum nedir hedefim hukuk edebiyatım iyi mat 2 olarak trigo log vs bitti dizilerdeyim.

• 100-115 gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

100-115 gibi sanki.

İnşallah o civarlar gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMiralayI -- 16 Mart 2016; 22:31:16 >
  • matematiğine güvenme hukuk için TM3 ten giriyorsunuz sınava ve bu netlerle hukuğa girmek için edebiyattan 47+ yapman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: svkucuk1902

matematiğine güvenme hukuk için TM3 ten giriyorsunuz sınava ve bu netlerle hukuğa girmek için edebiyattan 47+ yapman lazım

Geçen sene matematiğim pek iyi değildi o bakımdan bir sene daha hazırlanıyorum. Geçen sene edebiyatttan 48 yapmıştım. Yani şuan girsem 45-50 yaparım. Yani kısaca edebiyat varsa olurmu bu iş
  • kesinlikle bir tanıdığım geçen sene 200 binden 17bine çekip hukuğa gitti. Edebiyatı çok sağlam yapman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: svkucuk1902

kesinlikle bir tanıdığım geçen sene 200 binden 17bine çekip hukuğa gitti. Edebiyatı çok sağlam yapman lazım

Yorumunuz ve verdiğiniz motivasyon verici örnek için çok teşekkür ediyorum.
  • TR 31.25
    Mat 22
    Sosyal 20
    Fen 4

100 bine girersem şaşırırım bu sınavda .İnşallah olur ne diyelim

Sosyalden 4 soru silip yanlış cevabı işaretledim .Taharet yapmıştım silip güsul yaptım , agnostik yapmıştım silip deizm yaptım vs . Kafama sıçam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 16 Mart 2016; 22:46:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

TR 31.25
    Mat 22
    Sosyal 20
    Fen 4

100 bine girersem şaşırırım bu sınavda .İnşallah olur ne diyelim

İnşallah hepimizin gönlünce olur. Ygs sonuçları isteğimiz doğrultusunda gelsin gelmesin 3 ayı iyi değerlendirelimki sonra üzülmeyelim. Ha 3 ay sonra olmasa bile ömür boyu vicdan azabı çekmekten kurtuluruz bunun için bile 3 ay dişimizi sıkmaya değer diye düşünüyorum.
  • IMiralayI I kullanıcısına yanıt
    Asıl ben teşekkür ediyorum umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız bol şanslar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.