Bildirim
Ygs 5 sıralamam ne olur hukuk istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100-115 gibi sanki. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuroki
100-115 gibi sanki.
İnşallah o civarlar gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMiralayI -- 16 Mart 2016; 22:31:16 > -
matematiğine güvenme hukuk için TM3 ten giriyorsunuz sınava ve bu netlerle hukuğa girmek için edebiyattan 47+ yapman lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: svkucuk1902
matematiğine güvenme hukuk için TM3 ten giriyorsunuz sınava ve bu netlerle hukuğa girmek için edebiyattan 47+ yapman lazım
Geçen sene matematiğim pek iyi değildi o bakımdan bir sene daha hazırlanıyorum. Geçen sene edebiyatttan 48 yapmıştım. Yani şuan girsem 45-50 yaparım. Yani kısaca edebiyat varsa olurmu bu iş -
kesinlikle bir tanıdığım geçen sene 200 binden 17bine çekip hukuğa gitti. Edebiyatı çok sağlam yapman lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: svkucuk1902
kesinlikle bir tanıdığım geçen sene 200 binden 17bine çekip hukuğa gitti. Edebiyatı çok sağlam yapman lazım
Yorumunuz ve verdiğiniz motivasyon verici örnek için çok teşekkür ediyorum. -
TR 31.25
Mat 22
Sosyal 20
Fen 4
100 bine girersem şaşırırım bu sınavda .İnşallah olur ne diyelim
Sosyalden 4 soru silip yanlış cevabı işaretledim .Taharet yapmıştım silip güsul yaptım , agnostik yapmıştım silip deizm yaptım vs . Kafama sıçam ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 16 Mart 2016; 22:46:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı
TR 31.25
Mat 22
Sosyal 20
Fen 4
100 bine girersem şaşırırım bu sınavda .İnşallah olur ne diyelim
İnşallah hepimizin gönlünce olur. Ygs sonuçları isteğimiz doğrultusunda gelsin gelmesin 3 ayı iyi değerlendirelimki sonra üzülmeyelim. Ha 3 ay sonra olmasa bile ömür boyu vicdan azabı çekmekten kurtuluruz bunun için bile 3 ay dişimizi sıkmaya değer diye düşünüyorum. -
Asıl ben teşekkür ediyorum umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız bol şanslar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X