Şimdi Ara

YGS AÇIKLANDI - SONUÇLAR BURAYA (ANA BAŞLIK) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
0
Favori
34.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40bin

hayırlısı bakalım...
  • Bu yıl başarı oranının düşük olmasına rağmen katsayılarda pek değişiklik olmamış, geçen yılın katsayılarıyla hemen hemen aynı.

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI

TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER TEMEL MATEMATİK FEN BİLİMLERİ
    Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış
    39 00 27 03 36 01 30 04

PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI
    YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
    PUANI 433,315 426,555 435,862 423,648 443,861 444,683
    BAŞARI SIRASI 0014352 0017107 0008575 0010810 0007945 0009956

LYS'LERE GİRME DURUMU GİREBİLİR

Buna da şükür, LYSlere bakıcaz artık.
  • Benim kardeşim Veterinerlik istiyor,peki ygs 1 mi ygs 2 mi baz alınıcak Lys sınavlarında

•  YGS AÇIKLANDI - SONUÇLAR BURAYA (ANA BAŞLIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cn3rx -- 28 Nisan 2011; 16:34:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yatalak kasif

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoz85

quote:

quote:

quote:

YGS1:409,378 28325
    YGS2:406,424 29325

MF4'te ilk 10-15 binde olmam gerek. :/

nereyi istiyorsun?

İtü bilgisayar. Aslında kararsızım bilgisayar mı olsun, elektrik elektronik mi diye.

İTÜ de Elektrik-Elektronik yok zaten.

"Elektronik ve Haberleşme" ile Elektrik var. Elektrik 18 binlerde biraz kasarsan gelebilir orası. Ben de orayı düşünüyorum, 13 binlerde de Makina var . Bilgisayar ile Elektronik ve Haberleşme ilk 10 binde.

Şahsi fikrim Bilgisayar yerine, Elektrik-Makine - Elektronik ve HAberleşme hatta İnşaat daha iyidir, tabi senin ilgi alanlarına da bağlı.

Başarılar, umarım olur istediğin yer.

Eyvallah, umarım hayırlısı olur hepimiz için. Biliyorum onun itü'de olmadığını. Elektronik ve haberleşme de var aklımda, hatta bugün bi kitapçıkta gördüm, sanırım geçen sene açılmış itü'de. İtü'de elektrik ve elektroniğin ayrı ayrı olma durumunun dezavantajı yok di mi? Yani mesela itü elektrik'e gitmek...

Mühendislik bölümlerinin taban başarı sıralarının her yıl düştüğünü düşünürsek (Acı gerçek maalesef.) İTÜ Bilgisayar Mühendisliğinin %30 İngilizce kontenjanı MF-4'te 15000.'liğe doğru yaklaşır, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğininki de 8000.'liğe herhâlde. LYS'lerde, YGS sıralamalarına göre ciddi anlamda öne atlayan çok kişi var. Yani LYS'de iyi netler yaparsan ilk 10000'e bile girebilirsin, özellikle LYS-1 Matematik ve LYS-2 Fizik testlerini Full'e yakın yaparsan...

Bilgisayar Mühendisliği de yabana atılacak bir bölüm değildir, okunabilir. Ancak ilgi alanına da bağlı tabii.

Elektrik ve elektronik mühendisliklerinin ayrı olması dezavantajlı bir şey değildir. 4 yıl ayrı disiplinler üstüne uzmanlaşıyorsun ve İTÜ'nün artıları da söz konusu. İmza yetkisi, KPSS, özel sektörde çalışma alanları vb. konularda sıkıntı yok.

Neyse, şimdilik bunlarla kafanı çok yorman yerine LYS'lere asılmanı öneririm. :) Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 28 Nisan 2011; 16:21:28 >

• her şeyin hayırlısı

417,317 23.367

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 28 Nisan 2011; 16:24:54 >
  • Arkadaşlar yıldız teknik ve istanbul üni makina mühendisliği 1. ve 2. öğretim sıralamaları nedir lys'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 28 Nisan 2011; 16:30:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

Arkadaşlar yıldız teknik makina mühendisliği 1. ve 2. öğretim sıralamaları nedir lys'de

1. Öğretim programı geçen yıl en son MF-4 24000.'sini, 2. Öğretim programı da geçen yıl en son MF-4 33000.'sini almış.
  • Arkadaşlar bu lys girebilir yazısı çıkanlar kaç puan üzeri almaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliperinesk

Arkadaşlar bu lys girebilir yazısı çıkanlar kaç puan üzeri almaları lazım

180
  • 122.914

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 28 Nisan 2011; 16:44:06 >
  • 233... Beklediğim puan geldi 366574... Bu sene bişey olmayacak..
  • İlk 5 binin 10 bini donanımdan çıktı galiba.
    450 ler 490 lar havada uçuşuyo...

Benim puanım ygs 5--> 324 sıralama--> 170.548
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nereyi istiyorsun?

İtü bilgisayar. Aslında kararsızım bilgisayar mı olsun, elektrik elektronik mi diye.

"Elektronik ve Haberleşme" ile Elektrik var. Elektrik 18 binlerde biraz kasarsan gelebilir orası. Ben de orayı düşünüyorum, 13 binlerde de Makina var . Bilgisayar ile Elektronik ve Haberleşme ilk 10 binde.

Şahsi fikrim Bilgisayar yerine, Elektrik-Makine - Elektronik ve HAberleşme hatta İnşaat daha iyidir, tabi senin ilgi alanlarına da bağlı.

Eyvallah, umarım hayırlısı olur hepimiz için. Biliyorum onun itü'de olmadığını. Elektronik ve haberleşme de var aklımda, hatta bugün bi kitapçıkta gördüm, sanırım geçen sene açılmış itü'de. İtü'de elektrik ve elektroniğin ayrı ayrı olma durumunun dezavantajı yok di mi? Yani mesela itü elektrik'e gitmek...

Mühendislik bölümlerinin taban başarı sıralarının her yıl düştüğünü düşünürsek (Acı gerçek maalesef.) İTÜ Bilgisayar Mühendisliğinin %30 İngilizce kontenjanı MF-4'te 15000.'liğe doğru yaklaşır, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğininki de 8000.'liğe herhâlde. LYS'lerde, YGS sıralamalarına göre ciddi anlamda öne atlayan çok kişi var. Yani LYS'de iyi netler yaparsan ilk 10000'e bile girebilirsin, özellikle LYS-1 Matematik ve LYS-2 Fizik testlerini Full'e yakın yaparsan...

Bilgisayar Mühendisliği de yabana atılacak bir bölüm değildir, okunabilir. Ancak ilgi alanına da bağlı tabii.

Elektrik ve elektronik mühendisliklerinin ayrı olması dezavantajlı bir şey değildir. 4 yıl ayrı disiplinler üstüne uzmanlaşıyorsun ve İTÜ'nün artıları da söz konusu. İmza yetkisi, KPSS, özel sektörde çalışma alanları vb. konularda sıkıntı yok.

Neyse, şimdilik bunlarla kafanı çok yorman yerine LYS'lere asılmanı öneririm. :) Başarılar.

hocam sen %30 ingilizcede okuyordun degil mi? İTÜde %100 ingilizce bolumlerin kontenjani artar mi bu sene? bu konuda bir fikrin ya da bilgin var mi?

• Arkadaşlar Hürriyetegitim.com rehberlik hizmeti veriyor.

Uzmanlara soruyorsun anında canlı canlı cevap veriyorlar.

http://www.hurriyetegitim.com/sinav/ygs-uzmana-sor.aspx
  • Arkadaşlar kaydırma yapmadım birşey etmedim cevap anahtarı ile soru kitapçığı uyumluluğunu 2 kez inceledim sınav esnasında ama türkçede 5 sosyalde 5 matematikte 2 yanlış fazla geldi bu nasıl iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nereyi istiyorsun?

hocam sen %30 ingilizcede okuyordun degil mi? İTÜde %100 ingilizce bolumlerin kontenjani artar mi bu sene? bu konuda bir fikrin ya da bilgin var mi?

Henüz bir bilgim yok o konuda; ama artacağını da pek sanmıyorum.

• iiii dostum azimle çalışasn bizim gibi duvarı deler seni tıpa brkleriz
  • SLM BEYLER GEÇEN SENE GİRİP SIRALAMASI 106.00O OLAN KİŞİNİN YGS 1 DE HAM PUANI KAÇ OLAN VARMI VEYA TANIDIK GEÇEN SENE 360 HAM PUAN YAPANLAR VARSA YGS 1 DE SIRALAMASI KAÇ OLAN VAR YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ
  • Ben cwr arkadaşımın hesaptan bağlanıyoruz ben kendimi banlamıştım da

YGS AÇIKLANDI - SONUÇLAR BURAYA (ANA BAŞLIK)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.