Şimdi Ara

ygs başvuru merkezleri (mezunlar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: warandpeace

Bende 2012 de ilk defa girdim ve bir programa yerleştirildim.Kaydımı yaptırdım ama öğrenciliğimi dondurdum.Şimdi benim ne yapmam lazım öğrenim bilgilerimde değişiklik olmuş mu oluyor başvuru formunda kodu 6 yazın falan diyor kafamı karıştırdı bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim

öğrenim bilgilerinizde bir değişiklik yok sadece başvuru yaparken 11. madde de dediğiniz gibi bir yüksek öğretim programına kayıtlıyım kodu 6 bunu seçeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

quote:

Orijinalden alıntı: warandpeace

Bende 2012 de ilk defa girdim ve bir programa yerleştirildim.Kaydımı yaptırdım ama öğrenciliğimi dondurdum.Şimdi benim ne yapmam lazım öğrenim bilgilerimde değişiklik olmuş mu oluyor başvuru formunda kodu 6 yazın falan diyor kafamı karıştırdı bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim

öğrenim bilgilerinizde bir değişiklik yok sadece başvuru yaparken 11. madde de dediğiniz gibi bir yüksek öğretim programına kayıtlıyım kodu 6 bunu seçeceksiniz

eyvallah sağolasın
  • basvuruyu yaptiktan sonra cikti almak gerekiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİŞİ SORUCAM MEZUNUM BEN VE İSTANBULDA OTURUYORUM GÜNGÖREN TİCARET MESLEKTEN MEZUNUM GEÇEN SENE KAYIT YAPTIRIKEN SINAVA GİRİCEĞİMİZ YERLERİ BEYOLU BEYAZIT YAZDIRDILAR ŞİMDİ BEN İNTERNET SİTESİNDNE YENİDEN KAYIT İÇİN DİRDİĞİMDE BENİM OTURDUĞUM BÖLGELERDE SEÇENEKLER VAR ORALARI SEÇSEM SIKINTI OLURMU ESENLER GOP SULTANGAZİ FİLAN ?
  • merhaba mezunum lıse 4. sınıftan 2 tane sınavım var bunları subatta verıcem kayıtta sıkıntı yaratırmı acaba
  • quote:

başruvu merkezleri liseler oluyor
    eğitim bilgilerinde değişiklik olması mezun olduktan sonra ortalama yükseltme sınavlarına filan girersen o anlamda
    ösym/ aday işlemleri sistemi / ösys başurusu herhalde bu şekilde olur girersin bilgilerin zaten hazır ve kilitli olarak gelir sen bir ortaöğretim kurumdan mezun oldum dersin ygs ye girmek istiyoum dersin başvuru merkezlerini seçersin boy kilonu yazarsın diğer bilgilerin kilitli olur bu kadar.

hocam bu resim isine bi aciklik getirseniz ben bireysel basvuru yapacagim ama resmim gorunmedigi icin korktum vazgectim resim sknti olur mu ?

• BİREYSEL BAŞVURUMU BUGÜN YAPTIM RESİM GÖZÜKMÜYORDU BAŞVURUYA KADAR BASVURU BİTTİKTEN SANİYELER SONRA RESİM GELDİ TELAŞ YOK BEYLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt1905

BİREYSEL BAŞVURUMU BUGÜN YAPTIM RESİM GÖZÜKMÜYORDU BAŞVURUYA KADAR BASVURU BİTTİKTEN SANİYELER SONRA RESİM GELDİ TELAŞ YOK BEYLER

adamsin hocam :D sana guvendim bastim devam et e resim geldi sorun yok beyler iciniz rahat olsun :P ogrenim durumunu degistirmeyi unutmusum son anda farkettim yerlestirilmedim yaptim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

quote:

Orijinalden alıntı: ygt1905

BİREYSEL BAŞVURUMU BUGÜN YAPTIM RESİM GÖZÜKMÜYORDU BAŞVURUYA KADAR BASVURU BİTTİKTEN SANİYELER SONRA RESİM GELDİ TELAŞ YOK BEYLER

adamsin hocam :D sana guvendim bastim devam et e resim geldi sorun yok beyler iciniz rahat olsun :P ogrenim durumunu degistirmeyi unutmusum son anda farkettim yerlestirilmedim yaptim :D

EYV YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

BİŞİ SORUCAM MEZUNUM BEN VE İSTANBULDA OTURUYORUM GÜNGÖREN TİCARET MESLEKTEN MEZUNUM GEÇEN SENE KAYIT YAPTIRIKEN SINAVA GİRİCEĞİMİZ YERLERİ BEYOLU BEYAZIT YAZDIRDILAR ŞİMDİ BEN İNTERNET SİTESİNDNE YENİDEN KAYIT İÇİN DİRDİĞİMDE BENİM OTURDUĞUM BÖLGELERDE SEÇENEKLER VAR ORALARI SEÇSEM SIKINTI OLURMU ESENLER GOP SULTANGAZİ FİLAN ?

sıkıntı olacak birşey yok ki.geçen sene istanbul 5 bölge halindeydi bu sene 9 bölgeye ayırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gReen789

merhaba mezunum lıse 4. sınıftan 2 tane sınavım var bunları subatta verıcem kayıtta sıkıntı yaratırmı acaba

senin iş sıkıntılı sen bir başvuru merkezine veya okuluna git onlara danış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

BİŞİ SORUCAM MEZUNUM BEN VE İSTANBULDA OTURUYORUM GÜNGÖREN TİCARET MESLEKTEN MEZUNUM GEÇEN SENE KAYIT YAPTIRIKEN SINAVA GİRİCEĞİMİZ YERLERİ BEYOLU BEYAZIT YAZDIRDILAR ŞİMDİ BEN İNTERNET SİTESİNDNE YENİDEN KAYIT İÇİN DİRDİĞİMDE BENİM OTURDUĞUM BÖLGELERDE SEÇENEKLER VAR ORALARI SEÇSEM SIKINTI OLURMU ESENLER GOP SULTANGAZİ FİLAN ?

sıkıntı olacak birşey yok ki.geçen sene istanbul 5 bölge halindeydi bu sene 9 bölgeye ayırmışlar

Ozaman Çok iyi ya Geçen Sene Oturduğum yerden Sınav Yerine gitmek tam 2 saat filan Sürdü bide geliş 4 saat yol :S bu sene çok iyi oldu

• Beyler mezun olarak "BİR ORTAÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİKTEN SONRA BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA YERLEŞTİRİLMEDİM" seçeneğini işaretliyoruz değil mi okumuyorsak?
  • mesajim bulunsun

• Yarın başvuruların son günü.Ben de yeni parayı yatırdım.Geçen ales sınavına girmiştim.Umarım yarın merkeze gitmeme gerek kalmadan kendi başıma yapabilirim başvuruyu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.