Şimdi Ara

Ygs Çalışmaya Başlıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: burak12133

he he yaparsın, hatta son gün bakıp, ygs de fullersin

Son güne bırakırsam yapamam o konuda güvenmiyorum kendime motivasyon için de sağol <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chadol

quote:

Orijinalden alıntı: burak12133

he he yaparsın, hatta son gün bakıp, ygs de fullersin

Son güne bırakırsam yapamam o konuda güvenmiyorum kendime motivasyon için de sağol <3

ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

2 aydır matematik çalışıyorum. Anca 10 net yapıyorum şuan. 1 haftada biter diyen din kültürünü kastetti galiba.

Hocam 2hafta baktım 32 soruda 26-27nin altına düşmedim temelin normalse 2ay çalışıp 10net yapmak çok garip çalışma sistemini gözden geçirmekte fayda var.
    Not:Yardımcı olmak için söyledim sadece küçümsemek gibi Bi amacım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chadol

quote:

2 aydır matematik çalışıyorum. Anca 10 net yapıyorum şuan. 1 haftada biter diyen din kültürünü kastetti galiba.

Eğer düzenli olarak her gün en azından 3 saat matematiğe çalışıyorsan 10 net yapmanda bir problem var.. Ya kitap okuma alışkanlığın yok yada bilgisayar,televizyon veya stres daha fazla net yapmanı engelliyor olabilir.

Dostum. Haftada bir kitap bitiririm. Bu yüzden türkçeden dilbilgisi hariç 30 net kesin ediyorum. Xbox ve ps3'ü kaldırdım.

Günde 4-5 saat çalışıyorum 2 saat matematik oluyor genelde. Konuları anlıyorum ama soru çözerken zorlanıyorum. Özellikle problemler. Şimdi soru bankası aldım. 70 gün daha var. En az 25 net etmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proctorx

quote:

Hocam 2hafta baktım 32 soruda 26-27nin altına düşmedim temelin normalse 2ay çalışıp 10net yapmak çok garip çalışma sistemini gözden geçirmekte fayda var.
    Not:Yardımcı olmak için söyledim sadece küçümsemek gibi Bi amacım yok.

Kardeş küçümsemekte haklısınız tabi. Benim temelimde çok kötüydü. O yüzden konularıda zor kavrıyorum.2-3 konu kaldı matemmatikten. Onlarda bi bitsin sonra netleri artırmaya çalışcam. Tavsiyelerinizide bekliyorum. Birde dershane yok. Evde tek başıma çalışıyorum.

• çalışmayıp küçümseyince kolay da işin içine girince o kadar kolay olmuyor yani en azından şunu söyleyebilirim 35 yapsan 37 istiyorsun 37 39 ful ki bunu söyleyen ben geçen sene aynı senin kafa yapındaydım netlerimi bile bilmiyordum çünkü sınavlara girmiyordum. zor bir sınav değil ama zaman olarak biraz geç. konular biter ancak senin bitirme eşiğine bağlı yani bir konunun %80ini yapıyor olmak benim barajıma göre iyi değil. pro olma hayallerini de bir kenara bırak e spor ufak yaştan itibaren sözünü ettiğin oyunu oynayıp gelen adamlar yardırıyor. yaşı geçmiş sana bana tabi zor pro olmak. şimdi 10 yaşında veletler oynuyor diye gülüyoruz ama o veletler 18ine geldiğinde bizim 18deyken oynadığımızdan kat be kat iyi oynayacaklar. birisini eğlenerek doğal olarak öğreniyorsun diğerini kasa kasa.
  • TURUNUN TEK ORNEGİİİİ

• quote:

Orijinalden alıntı: dereceyapıcakinsan

Geceni gündüzüne katsan matematik ful gelse kitap okusan türkçe ful gelse hoca da sözlüden 100 verse bi 100 de ösym eklese fullersin

gülmekten karnım ağrıdı yav sjzjjdjzjsjxjxj

• .
     Ygs Çalışmaya Başlıyorum
  • -30.12.2014-

Arkadaşlar matematiğin temel kavramları konusunu 40-50 dakikada bitirmiş bulunmaktayım. Bundan anladığım kadarıyla konu anlatıma 1-2 kez bakıp sadece önemli yerleri deftere yazıp, çözümlü örnekleri çözüncede konuyu %80 bitirmiş oluyoruz 30-40 soru temel kavramlar için yetti bana gerçi konular ağırlaşınca ne olacağını bilmiyorum ama endişelenmek için bir neden bulamıyorum matematik öğrenilmesi en kolay ve en eğlenceli ders sonuçta.
  • ''hayla'' dan sonrasını okumadım.
  • adam özgüven patlaması yaşıyor beyler dağılın
  • - 02.01.2015 -

-Eğer kolay bir biçimde açıklayamıyorsanız yeterince anlayamamışsınızdır.

-Soruyu anlamak çözmenin yarısıdır.

Belki işinize soru çözerken işinize yarar.
  • Yaparsın İnşAllah.Bende ygs adına birşey yapmadım denemelerde 115-120 geliyor.Beraber başarırız İnşAllah

• 15 nete çıktım matematikten. Konuları başka bir kitaptan bitirmeye çalışıyorum tekrardan. Birde geometri için güvender kolay matematik alcam. Ondanda 4/5 etsem iyi olur. Daha 70 gün var inşallah 25-30 a çıkarım.

• 07.01.2015

Konuyu açtığımdan itibaren 9-10 gün geçti düzenli olarak 4 saat ders çalıştım tek bir oyun bile oynamadım sadece boş zamanımda facebook gibi sosyal paylaşım sitelerine girdim okuldada en az 100-200 sayfa kitap okudum(soruları anlamada sıkıntı çekmemek için) İnanın çalışmayı hiç sevmiyordum her zaman matematikten korkuyordum ama bir haftayı bitirince öğrendim ki konuları hızlı bir şekilde anlayabiliyorum ve sorularıda yapabiliyorum yani ne bileyim "yapabilmek" keyif vermeye başladı heralde beni en iyi anlatabilecek söz de bu olsa gerek

"İnsan çalışmadıkça ne yapacağını kestiremez." Hamilton
  • Bu kadar bugüne kadar az çok çalışanlar da saf salak zaten

• fagositoz F kullanıcısına yanıt
    ya hehe
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.