Şimdi Ara

YGS de barajı aşmak için ne kadar çalışmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar YGS e giricem bu sene barajı aşmak benim için şimdilik yeterli olacaktır, ama liseyi bitireli 6 sene oluyor ve nerdeyse herşeyi unutmuş gibiyim. Neler yapmalım tavsiyelerinizi bekliyorum.

• önce kendiniz bir deneme çözün ve eksiklerinizi saptayın. ardından açığı kapatabileceğinize inandığınız konulara ağırlık verin, aşağı yukarı 2 aylık bir zaman var önünüzde 2 ayda üstesinden gelebilirsiniz.
  • bende lys ye gitmek için ygs de kaç puan almamız gerekiyor dahha doğrusu kaç net gerekli bunu açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

bende lys ye gitmek için ygs de kaç puan almamız gerekiyor dahha doğrusu kaç net gerekli bunu açıklayabilir misiniz?

ygs de herhangi bir bölümden 180 puan almanız yeterli, nasılsa alan dışı tercihlerde pek bi sıkıntı kalmadı, itiraz geldi ama pek birşey değişecek gibi görünmüyor şimdilik.
  • cevabın için çok teşekkür ederim

180 puan almak için her bölümden kaç net yapmak gerekir acaba ben sözel öğrencisiyim

mat,sos ve türkçe yapacağım
    quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

bende lys ye gitmek için ygs de kaç puan almamız gerekiyor dahha doğrusu kaç net gerekli bunu açıklayabilir misiniz?

ygs de herhangi bir bölümden 180 puan almanız yeterli, nasılsa alan dışı tercihlerde pek bi sıkıntı kalmadı, itiraz geldi ama pek birşey değişecek gibi görünmüyor şimdilik.
  • Çalışmaya gerek yok sanırım

Türkçe den herkes en az 15-20 yapar sosyalden de öyle. Mat dan 5 tane işlem sorusu yapan adam geçer direk.
  • yaklasık 32 net gerekiyor
  • Bence sosyal çalışın. Türkçe ve Matematik dersinden daha çok bilgi unutuluyor...
  • Çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sos ya da türkçe çalış dil bilgisi kolay paragraf coz geçersin barajı diğer derslerin de kolay sorularına bakarsın tamamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.