Şimdi Ara

ygs de ilk 5k ygs sıralamsını,okul puanını ve lys netlerini yazabilirmi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk

quote:

Orijinalden alıntı: melih52

quote:

YGS Sıralama 1204.
    Diploma Notu:99.96
    LYS Mat:50
    LYS Geo:30 Hedef:Hakkari Tarih

O puanla kötü bir yere yerleşme ege su ürünlerini öneririm.

Ya biliyorumda diploma notu 99.96 işte 99.99 olması gerek sence puanlar 0.03 düşer mi?

O kötü işte okul puanın düşük gelir su ürünleri tutmayabikir :( Olmadı seneye hazırlanır daha iyi netler yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Ygs 2 20. Ciyim. Mat 49.75 geometri 29.75. Hedef Odtü Flemenkce Tıp. Diploma puanı 59.99

Felemenkçe yatar hocam.Onun için mat51 geo31 olmalı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilinmeyenArtist -- 11 Temmuz 2012; 14:02:01 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

YGS Sıralama 1204.
    Diploma Notu:99.96
    LYS Mat:50
    LYS Geo:30 Hedef:Hakkari Tarih

O puanla kötü bir yere yerleşme ege su ürünlerini öneririm.

Ya biliyorumda diploma notu 99.96 işte 99.99 olması gerek sence puanlar 0.03 düşer mi?

O kötü işte okul puanın düşük gelir su ürünleri tutmayabikir :( Olmadı seneye hazırlanır daha iyi netler yaparsın

Hep son yazılıdan dolayı.Edebiyat yazılısında 1 soruyu bilerek boş bıraktım lise boyunca hep 100 aldım arkadaşları kıramadım 99 aldım puanım kırıldı işte :(

• 3 senedir ilk bindeyim ama odtü tıpı tutturamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav mod lardan veya adminlerden bi Allah ın kulu silsin şu konuyu artık
  • bu kadar espri komiklik yeter.hepiniz çok şakacısınız hadi koşun eğlenin.
  • Ygs1 sıralamam 986
    Ygs2 975

Geçen sene 500. olmuştum. Bu yıl biraz düştü puanım endüstri meslek lisesinden mezunum 13.yılım . ( Liseyi 6 yılda bitirdim) Çocukluğumdan beri istediğim bölüm olan Uludağ üniversitesi bitki koruma bölümüne gireceğim umarım ..

Yeni sisteme göre okuldan 30 puan gelecek .. 19 yıl boyunca günde 10 saat ders çalışarak bu hale geldim sevgiler , saygılar ..
  • orijinal cvplar yok değil.HOCM MLLET ŞU ARALAR MİLLETİN ATMASYONLARINI KONUŞUYOR SEN GELMİŞS
    İN 49 MAT 30 GEO DİYORSUN.NASIL SESSİZ KALALIMMMM.USTA VALLA MERAK EDİYORUM O YAPAMADIĞIN SORUYU SÖYLESENE.EMİNİM SEN ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENİP TEKRAR ÇÖZMÜŞSÜNDÜR GÖÜN GİBİ BAKTIĞIN DEFTERİNE.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.