anestezi ve radyoloji bölümlerini de düşünün iş imkanları ve maaşları gayet iyi.
çok teşekkür ederim.peki kontenjan durumu nedir acaba? sağlık meslek çıkışlılardan kalırmı dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: depresan.
quote:
Orijinalden alıntı: wm_xfreex
anestezi ve radyoloji bölümlerini de düşünün iş imkanları ve maaşları gayet iyi.
çok teşekkür ederim.peki kontenjan durumu nedir acaba? sağlık meslek çıkışlılardan kalırmı dersiniz?
siz başvurunuzu yapın kontenjan kalır
haftalardır birisinden bu cevabı bekliyordum.hiçkimse bilgi sahibi değil.çok sağolun.
quote:
Orijinalden alıntı: wm_xfreex
Genelde anestezi doguda bir kac yerde bos kaliyor radyolojiyi bilmiyorum
peki acil ve ilk yardım bölümü kontenjan kalır mı ki?
Ygs 3 305 puan 2 yıllık tibbi dokumantasyon gelebilme ihtimali var mi ?
gelir.
Valla pek bilmiyorum o bolumude hic bilgim yok
Arkadaşlar Aöl den mezun olucam . ygs6 puanım 260 . we turızm en son 290 gibi bu puanla kapatmıs we sıralama 375 bin miş . benım sıralama suan 320 bin 55 bin kişi war . we ygsden tercıh yapacaklara ek puan gelmıyormus sanırım okul puanı gelecek mı yoksa boyle mı kalacak tam olarak kesın bılen bırısı warmı acaba ?
Arkadaşlar Aöl den mezun olucam . ygs6 puanım 260 . we turızm en son 290 gibi bu puanla kapatmıs we sıralama 375 bin miş . benım sıralama suan 320 bin 55 bin kişi war . we ygsden tercıh yapacaklara ek puan gelmıyormus sanırım okul puanı gelecek mı yoksa boyle mı kalacak tam olarak kesın bılen bırısı warmı acaba ? birde lys baswuru bile yapmadım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Loto1
Arkadaşlar Aöl den mezun olucam . ygs6 puanım 260 . we turızm en son 290 gibi bu puanla kapatmıs we sıralama 375 bin miş . benım sıralama suan 320 bin 55 bin kişi war . we ygsden tercıh yapacaklara ek puan gelmıyormus sanırım okul puanı gelecek mı yoksa boyle mı kalacak tam olarak kesın bılen bırısı warmı acaba ? birde lys baswuru bile yapmadım ?
okul puanı eklenecek yerleştirme sonuçlarında.ama ek puan drken neyi kastediyosun bilmiyorum.meslek lisesi çıkışlılara bölümlerine göre geliyor ek puan ama diğerlerine gelmiyor.
herkes bi belirsizlik içinde.alışamadık yeni sisteme.kafam karışıyo artık.
Belirsizlik acayip kesin bilgilerde yok herkez admınlerde dahil kafasına gore bırseyler soyluyorlar . BIRDE sormak ıstedıgım sey . sımdı sıralamam 320 bin ya ornegın okul puanlarından sonra 40 50 binlik bır dusus olması söz konusu olabılirmi ?
Beykent Üniversitesi Hazır Yemek ve Aşçılık Programı 2 yıllık bölümü yazıcam bende mezun olduktan sonrada her türlü iş imkanı ayarlıyorlar , yurt dışı imkanıda sunuluyor. yemek yapmayıda seviyorum zevk aldığım bir işin bölümünü okumak güzel olucak
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Beykent Üniversitesi Hazır Yemek ve Aşçılık Programı 2 yıllık bölümü yazıcam bende mezun olduktan sonrada her türlü iş imkanı ayarlıyorlar , yurt dışı imkanıda sunuluyor. yemek yapmayıda seviyorum zevk aldığım bir işin bölümünü okumak güzel olucak
evet bu tarz bölümlerin önü açık ve zevkli bölümler.sevene kesinlikle tavsiye ederim bende
313 yaptım sıralamam 110 bin sen ?
quote:
Orijinalden alıntı: kevser77
313 yaptım sıralamam 110 bin sen ?
ygs 6 puanın mı 310
beyler izmir deü seferhisar lojistik yada izmir manisa veya aydında bir büro yönetimi istiyorum ygs 6'm 165 ygs3'üm 200 sizce gelebilirmi
selam dostlar ben ahmet size bi sorum olacaktı umarım yardımcı olursunuz öncelikle antalyada oturuyorum bu sene ygs sınava girdim ve ygs3:263 ygs4:260 geldi sözel bölümünde son sınıfta okumaktayım. 2 yıllık düşünüyorum acaba görmüş olduğunuz bu puanla istanbulda girebileceğim 2 yıllık bölümleri yazar mısınz? okulda derslerim kötü değil diploma puanım 50-55 civarı gelir diye düşünüyorum şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürle