Şimdi Ara

Ygs Fen ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu sene yerleştim ama bir daha girecem tm yim bu sene özel olarak fende çözmek istiyorum . Fen bilgim 0 o yüzden matematikteki birey a gibi kitap önerecek veya başka şeyler söyleyebilecek biri var mı ?

• Bence kimya biyo aban fizige pek bulasma ozlellikle kimyaya aban 13/10 yaparsin 1 ay her gun 1 saat calisma ile
    Kimya---Guvender ygs kimya konu anlatimini al bastan sona coz
    Biyoloji icin isin cok uzun surer o yuzden konulari kisa kitaplardan okuyabilirsin(Delta Kultur var gerci ben hic sevmiyorum o yayini ama olsun ozet seklinde bi kitap bulup okuyabilirsin
    Fizik yapma demistim ama yinede istersen mustafa baser ygs fizik konu anlatimli alabilirsin zaten fizik yorum geliyo ama yinede pek kolay degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam kimya biyo aban derim fiziktede en çok çıkan iki üç konuya çalış yeter kaynak dersen bol sorulubi kaynak lazm çeşit çeşit soru gör bnde tm yim sayısl netlerim 15-25 arası
  • hocam kimya için palme ygs soru bankasını almanızı öneririm(zaten kitabın yan kısımlarında konu anlatımı da var)yetmezse konu anlatımlı kitaptan çalışabilirsiniz bunun içinde simetri olabilir
    biyoloji üstte arkadaşlarında dediği gibi çok uzun sürer emek ister yani bayağı çalışmak gerekiyo
    fizik biraz zordur açıkçası ygs de ama video izleyerek halletmenizi öneririm umut öncül var youtube da bayağı iddalı çok yardımcı olacaktır ygs fizikte sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknameisbolton -- 18 Ağustos 2016; 20:12:33 >
  • nicknameisbolton kullanıcısına yanıt
    Öncelikle önerin için teşekkür ederim :) Palmede ben bu sene Türkçeyi çözdüm hatalıydı kimyasıda inşallah öyle değildir biyolojiye ben biraz baktım o yüzden yetiştirebileceğimi düşünüyorum.Fizikte böyle sıfırdan anlatan hiç kitap yok mu ki ?
  • jokerzalim J kullanıcısına yanıt
    hangi konular mesela ?
  • Biyolojibenim B kullanıcısına yanıt
    Banada güvender güzel geldi sanırım onu alacam,peki fizikte böyle sıfırdan anlatan varmı bildiğin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.