Şimdi Ara

!! YGS FİZİK !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YGS Fizik için hangi konu anlatımına çalışmalıyım en faydalısı hangisidir.
    Yani kitap kolay olmayacak anlaşılır bir kitap olacak. Hangi kitapları önerirsiniz? Yardım lütfen.

• Ygs fizik ne kardeş direk lys ile başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım amacım ygs 2 den anestezi bölümüne girmek. Lys ve ygs deki fizik konuları farklı oluyor. Soruma cevap veririmsiin sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamosbien34 -- 20 Ekim 2015; 9:58:43 >
  • bence kitapdan değilde direk teknofemden dinle not al ve çözümlü bi soru bankasından soru çöz sonra bölüm denemesine geç yapamadığın sorunun konusunu bida dinle
  • Up up
  • MF bölümüysen konu konu fasikül al. Ama çok uzun iş dersen teknofem-çözümlü soru bankası ikilisi gider.
    Fem ygslys sb iyidir. Çözümleri teknofemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Packofits -- 21 Ekim 2015; 10:18:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Packofits

MF bölümüysen konu konu fasikül al. Ama çok uzun iş dersen teknofem-çözümlü soru bankası ikilisi gider.
    Fem ygslys sb iyidir. Çözümleri teknofemde

Hocam Matematik SB olarak fem in kitabı iyimidir? YGS ilk adım diye bir sb sı vardı tavsiye edermisin veya başka sb varsa onlarıda alayım.
    Birde coğrafya SB ile konu anlatımı ve kimya konu anlatımı tavsiyesi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt-ayt fizik
    5 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    KAREKÖK AYT MATEMATİK 2022
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seviyene ve hedefine göre kitap seçimi yapmalısın. Ilk adım kitapları fazla kolay. Durumunu belirtirsen ona göre önerebilirim

• quote:

Seviyene ve hedefine göre kitap seçimi yapmalısın. Ilk adım kitapları fazla kolay. Durumunu belirtirsen ona göre önerebilirim

Matematik konusunda Antrenmanlarla Matematik 1. kitabını bitirdim şuan 2. kitabındayım bir temel oturttuğumu düşünüyorum kitaptaki soruları çözebiliyorum,
    şimdi sb çözmem lazım artık. Ona göre birde kitap işte..

Coğrafya da konu anlatımı kitabını bitirip sb ye geçmeyi düşünüyorum(bunlar içinde hangi kitaplar olabilir?), kimyada ise hiç temelim yok..

Hedefe gelecek oılursak YGS-2'den 300 üstü bir puan alıp anestezi ye girmek istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamosbien34 -- 21 Ekim 2015; 10:47:29 >
  • Mat1 fem konu özetli kitabı güzel diyorlar tüm konuları sindirirsin. Ben karekök öneririm farklı soru tipi görmen için.Kimya çok kolay aslında. Sadece ygs kısmından bahsediyorsak Palme ygs soru bankası tamamen yeterli. Kitabın içinde konu özeti var. Coğrafyada simetri alabilirsin konu anlatım olarak fakat bende işe yaramadı. Femin cep kitabı işimi gördü. Sb olarak palme veya fem alabilirsin karekökte güzel. 1 tanesi yeter sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Packofits -- 21 Ekim 2015; 10:55:58 >
  • quote:

Mat1 fem konu özetli kitabı güzel diyorlar tüm konuları sindirirsin. Ben karekök öneririm farklı soru tipi görmen için.Kimya çok kolay aslında. Sadece ygs kısmından bahsediyorsak Palme ygs soru bankası tamamen yeterli. Kitabın içinde konu özeti var. Coğrafyada simetri alabilirsin konu anlatım olarak fakat bende işe yaramadı. Femin cep kitabı işimi gördü. Sb olarak palme veya fem alabilirsin karekökte güzel. 1 tanesi yeter sana

Hocam şimdi, matematik için konu anlatımlarını bitirdim zaten(antrenmanlar matematik 1-2 bunlar yeterli değilmi?,)

Kitaplara gelecek olursak;
    Matematik - Karekök SB (alıyorum)
    Kimya - Palme SB (bunun içinde ayrıca konu anlatımı var demişssin anladığım kadarıyla? öyleyse bunuda alıyorum)
    Coğrafya - Konu anlatımı olarak fem cep kitabı mı simetri mi?

• Up up

Fizik için konu anlatımı ve soru bankası tavsiye....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.