Şimdi Ara

YGS ( Fizik / Kimya / Biyoloji ) Konu Anlatımı Tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS ( Fizik / Kimya / Biyoloji ) Konu Anlatımı Tavsiye ?

• YGS kimyası kolay tek kitap idare eder ilk tercihim simetri kimya ancak zirve kimyayada bakabilirsin. Fizik ve Biyoloji tek kitap usandırabilir özellikle fizik simetri adamı sinir ediyor oyüzden 2 kitaptan gitmeni tavsiye ediyorum Fizik için ygs final mustafa başer ve simetri fizik. Biyoloji içinde palmenin konu anlatımlı a-b kitapları yanınada simetri olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAĞLAYANLAR

YGS kimyası kolay tek kitap idare eder ilk tercihim simetri kimya ancak zirve kimyayada bakabilirsin. Fizik ve Biyoloji tek kitap usandırabilir özellikle fizik simetri adamı sinir ediyor oyüzden 2 kitaptan gitmeni tavsiye ediyorum Fizik için ygs final mustafa başer ve simetri fizik. Biyoloji içinde palmenin konu anlatımlı a-b kitapları yanınada simetri olabilir.

Çok Teşekkür ediyorum. Biyoloji için palme ve simetri önermişsin. Tek palme a-b alsam yetmez mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProjectXx

quote:

Orijinalden alıntı: ÇAĞLAYANLAR

YGS kimyası kolay tek kitap idare eder ilk tercihim simetri kimya ancak zirve kimyayada bakabilirsin. Fizik ve Biyoloji tek kitap usandırabilir özellikle fizik simetri adamı sinir ediyor oyüzden 2 kitaptan gitmeni tavsiye ediyorum Fizik için ygs final mustafa başer ve simetri fizik. Biyoloji içinde palmenin konu anlatımlı a-b kitapları yanınada simetri olabilir.

Çok Teşekkür ediyorum. Biyoloji için palme ve simetri önermişsin. Tek palme a-b alsam yetmez mi acaba ?

Palme tek başına çok rahat yeter ama işte fen bölümünde tek kitaptan gitmek çokta sağlıklı olmaz daha doğrusu ekstra bir avantaj sağlar. Galiba 11sin şimdiden palme ile bi başla daha sonraları alırsın simetriyi acelesi yok zaten

• ÇAĞLAYANLAR Ç kullanıcısına yanıt
    palme ygs lys ayrı mı biyolojide 3 lü kitap değil mi benimki eski kitap da değişti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichbinblau

palme ygs lys ayrı mı biyolojide 3 lü kitap değil mi benimki eski kitap da değişti mi?

Ben geçen hem konu anlatım hem soru bankasını aldım ikiside ikili olarak geldi. A-b olarak iki tane var

Yok dostum mezunum ben daha doğrusu üni öğrencisiyim yaş 21 veterinerlik için hazırlanıyorum. kaynakları tamamladıktan sonra inş çalışmaya başlıcam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    yok benim sormak istediğim sizde konu anlatımı sadece ygs mi 2 kitap yoksa ygs-lys beraber mi 2 kitap?

• quote:

Orijinalden alıntı: ichbinblau

yok benim sormak istediğim sizde konu anlatımı sadece ygs mi 2 kitap yoksa ygs-lys beraber mi 2 kitap?

ygs lys 2kitap şeklinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.