Şimdi Ara

Ygs hazırlık Fem mi ? Final mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    feme gitme sakın devlete giremessin parelelci olup çıkarsın
  • yöreden yöreye değişir
  • atg40 A kullanıcısına yanıt
    Birde bu sıkıntı :( çok kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubeden şube değişiklik gösterir . bizim burdaki final şubesi daha iyi diğerinden. ikisine de gittim . finale yazıldım .
    başkasına sorarak bu işler olmaz . diğer insanlar kararını etkiler . objektif düşünemezsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda finali bir numara diyorlar ama kaynakları heryerde aynı kaynaklar kötü deniliyor. Birde deneme yapıyor öy final ? Fem in yok denilecek kadar azmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesyalcin -- 27 Haziran 2014; 22:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesyalcin

Burda finali iyi diyorlar ama kaynakları heryerde aynı kaynaklar kötü deniliyor.

o zaman farklı kaynaklar alırsın abi.
    ben dershaneye hocalara soru sormak ve konu anlatım için gidiyorum . çünkü biri bana anlattığında anlıyorum . kendim okuduğumda anlamıyorum.
    herkesin öğrenme stili farklı . kendini tanıyorsan sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesyalcin kullanıcısına yanıt
    sen oraya gitme kardeşim en iyisi finale git giç bulaşma o vatan hainlerine
    Doğru diyorsunuz. Benim o olaylarla hiçbir alakam yok gitsemde olmaz zaten. Benim tek isteğim benimle ilgilensinler matematiğim hiç yok denilecek kadar az. Bana 1 senede mat1 öğretseler bile yeter. Ama femde adamlar hep başarılı öğrencilerle ilgileniyorlarmış. Ya kardeşim ben çok başarılı olsam zaten dershaneye gitmem. Finaldede böyle mi diye düşünüyorum. Şimdi Kocaeli İzmit te giden hiç tabıdığım yok ta.

• enesyalcin kullanıcısına yanıt
    kardeş femde hep derce sınıfına oynarlar
    Teşekkür ederim. Ben finalide arayacağım biraz bilgi alıp düşünürsem yüz yüzede konuşağım.

• Her şube fark eder. Sen once şubeleri araştır o şubelere gidenlerle bizzat görüş git hatta dersanelerden bilgi al sonra kendin kararini ver. Her kafadan bir ses çıkıyor. Baktin ikisi de eşit geliyor sana yakın olana git

• Arkadaşım finale sakn gitme,sana yararı olmaz demiyorum zararı olur sana aksine.
    Dersaneye gitme diyenlere kulak asma,dersaneye gitmezsen evde motive olamazsın yerli yersiz motivasyonun düşer,sınava hazırlanan arkadaşların olmadığı için bilgi paylaşımı yapamazsın yeni şeyler öğrenemezsin,müfredat değişikliklerinden haberdar olman zorlaşır,ayrıca çözemediğin soruları hocandan dinleyemezsin vs vs.Kesinlikle ama kesnlikle gitmemeni önerdiğim iki dersane(!) var sınav ve final. Gitmeni önerdiğim dersane de femdir.Dersanede yazarak ders dinlenmez okul değil orası zaman kısıtlı ayrıca gereksiz.dersaneye ön hazırlıklı şekilde gidip dersi dinlemek en mantıklısı,evde git yazarak çalış ona bisey demiyorum.ayrıca biyolojide görsel ögeler falan baya yararlı oluyor,geodaki kolaylığ meydanda,mat,fizik bunlar zaten yazarak hic bi yerde çalışılmaz akıllı tahtayı kötüleyenler neyin kafasında anlamıyorum.işini en ciddiye alarak yapan dersane femdir bunu kimse tartışmaz, ideolojik olarak feme ters düşenler femi kötüleyenler.son olarak da zaman denemelerine mutlaka gir.yolun açık olsun.

• Final Dergisi Dershanesine kayıt oldum.

• Hayat kurtarmışım ya la

• Üniversiteden mezun oldun mu pnp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IT Engineer -- 24 Nisan 2018; 23:18:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tıp 3.sınıf

• Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik beyler :) malum dershaneye gitmeyerek hayatımızı kurtarmışız :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.