Saç uzun sayılır, sakalı dün kestim, kot pantolon (kemersiz) + baharlık uzun kollu ince tişörtle gideceğim, soğuk olma ihtimaline karşın yanıma çok kalın olmayan bir ceket alırım. Çişim mişim gelirse eşofman olursa baskı yapmaz gevşek gevşek salarım gibi geliyor kot sıkar daha iyi olur.
Abartmayın ya giyin kardeşim kotpantolonu ya ne sorun olacak sanki mit binasına gireceksiniz
la arkadaş kargo pantolon giyiyoz bol kemerle anca tutuo :D Kemeride çıkartırlarsa iyice
Kemer yasak arkadaşlar..En iyisi eşofman giyin işi sağlama alın
Anasını satim zaten yabancı şehirde giriyoruz sınava,eşofman felan almadıydım yanıma.İçime kurt düştü şimdi gidip eşofman alacam.
Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) yarın yapılıyor . Adayların sınav salonuna '2012-YGS sınava giriş belgesi'yle nüfus cüzdanı veya pasaport götürmesi şart. Üzerinde fotoğraf ve TC Kimlik Numarası bulunmayan nüfus cüzdanlarıyla süresi geçersiz pasaport kabul edilmeyecek . Nüfus müdürlükleri yarın sabah 07.00 - 10.15 arası açık olacak . Şeffaf pet içinde su götürebilirsiniz . Kalem,silgi,şeker,peçeteyi Ösym verecek. Takı takmak , cihaz taşımak yasak . En geç saat 09.00'da sınav salonunun önünde olun . !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme