Şimdi Ara

# YGS/LYS 2015 - TÜM SÖZEL, TM ve SAYISAL DERS NOTLARI - ROMAN ÖZETLERİ - VİDEOLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
65
Favori
38.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OrcHestrated

Sevgili forumdaşlarım şimdi bana kitap önerisi lazım sözel derslerin tarih ve coğrafya hariç hepsinde çözümlü kitap arıyorum önerebileceğiniz kitaplar neler ?

Felsefe olarak Fem'in konu anlatımlı kitabını, Edebiyat olarakta Güvender'i önerebilirim. Güvender biraz kalın yerine Fem'de tercih edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 30 Mart 2013; 17:32:51 >
  • Çoğrafya baya kaliteli olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

Çoğrafya baya kaliteli olmuş.

Evet fazladan powerpoint sunumlarıda koymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 30 Mart 2013; 22:15:31 >
  • Büyüksün Allah razı olsun
  • takip
  • dostum eser özetleri demişsin de bildiğin eserleri paylaşmışsın :D :D

neyse okuruz iyi oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumbada

dostum eser özetleri demişsin de bildiğin eserleri paylaşmışsın :D :D

neyse okuruz iyi oldu :D

Nasil yani 9-10 satirlik ozet hepsi. Ayriyetten verdigim 230 romanla karistirdin sanirim,

100 temel eser ozetleri tek 1 pdf dosyasiyla geliyor, ayrica Lys edebiyat klasorunun icinde de "yazarlar ve eserlerinin ozetleri" isimli word dosyasi var.

indirdigin dosyalari iyi incele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 31 Mart 2013; 18:38:23 >
  • Emeğine sağlık.
  • evet eserlerle karıştırmışım .
  • büyüksün çok yararlı bir konu teşekkürler
  • Sen varya sen adamsın adam. Abisin sen cansın soğuk kış aylarında elektrikli battaniyem tavşanlı terliğimsin. Neyse fazla abartmadan kısaca çoook teşekkürler :))

• quote:

Orijinalden alıntı: bberkaay

Sen varya sen adamsın adam. Abisin sen cansın soğuk kış aylarında elektrikli battaniyem tavşanlı terliğimsin. Neyse fazla abartmadan kısaca çoook teşekkürler :))

• güzel paylaşım
  • çok teşekkürler...
  • sağol
  • Allah razı olsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates_

Allah razı olsun kardeşim

Eyvellah
  • Bu edebiyattaki mesela cumhuriyet donemındekı yazarlarda önemli olanlarmı yazıyor yoksa hepsi mi ? keza eserleri içinde öyle

teşekkürler bu arada güzel bir konu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

Bu edebiyattaki mesela cumhuriyet donemındekı yazarlarda önemli olanlarmı yazıyor yoksa hepsi mi ? keza eserleri içinde öyle

teşekkürler bu arada güzel bir konu..

Arındırılmış bilgiler var, cumhuriyet dönemi dışında; dönemim yazarları, eserleri vs gibi sade özet konular.
  • Hocam ellerine sağlık çok güzel derleme olmuş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.