Bildirim
YGS/LYS Kitap Satışını Bu Başlıkta Yapınız (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 SIFIR
2 SIFIR, ücretsiz vereceğim.
3 Bir testi çözülmüş
4 Az kullanılmış ücretsiz vereceğim
5 Az kullanılmış ücretsiz vereceğim
6 Az kullanılmış
7 Az kullanılmış
8 Bir veya iki testi çözülmüş
9 Sıfır
10 1 deneme çözüldü
11 Sıfır
12 Sıfır
13 Sıfır
14 Sıfır
15 Sıfır
16 Sıfır
17 Sıfır
18 Sadece 1-2 testi çözüldü, kitapta herhangi bir karalama kesinlikle yoktur (paragrafların altını çizme vs gibi)
Tümünü 50 liraya bırakacağım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 18 Temmuz 2012; 7:52:53 >
-
ELİMDE FEM SİMETRİ KONU ANLATIM SETİ MAT1 3 KİTAP %90 BOŞ TERTEMİZ SAYILIR 20 LİRA
FEM SİMETRİ MAT2 SETİ 4 KİTAP %95 BOŞ 20 LİRA BÖYLE BİRSAT BİDAHA GELMEZ 2 SİNİ ALANA 35 LİRA -
FİNALİN EŞİT AĞIRLIK DERGİLERİ BULUNMAKTADIR
YGS VE LYS DE TOPLAM 53 DERGİ VERDİ FİNAL,52 Sİ ELİMDE,DERGİLERLE VERİLEN DENEMELER DE ELİMDEDİR..
6-7 TANE DERGİ ANLAŞILIRLIĞI BOZMAYACAK ŞEKİLDE KARALANMIŞTI,O KISIMLAR DÜZENLİCE SİLİNMİŞTİR.
KARGO PARASI KARŞIYA AİT OLMAK ÜZERE 80 TL İSTİYORUM
AYRICA FİNALİN DERSHANEDEN VERDİĞİ SORU BANKALARI BULUNMAKTADIR.
FEM SİMETRİ GEOMETRİ SETİ BULUNMAKTA
1.KİTAP %60 2.KİTAP %50 3.KİTAP %100 BOŞ OLUP İSTENEN ÜCRET 15 TL DİR.(BİR ZAHMET KARGO KARŞI TARAFIN OLSUN SON KİTAP EN HACİMLİ KİTAP VE TEK BAŞINA 10 TL DESEK AZ DEMİŞ OLURUZ)
ANLAŞILIRLIĞI BOZAN HERHANGİ BİR UNSUR YOKTUR.
FEM SİMETRİ MAT2 4.KİTAP BULUNMAKTADIR (LİMİT TÜREV İNTEGRAL)
ÖTF Sİ ÇÖZÜLÜ,LİMİT TÜREV İNTEGRALİ BOMBOŞ BU KİTAP 7 TL DİR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksogul -- 2 Temmuz 2012; 16:56:42 >
-
FEM MATEMATİK 1 KONU ÖZETLİ SORU BANKASI --> İLK 3 KONUSU (SAYILAR TEMEL KAVRAMLAR VS) YOKTUR.DİĞER 450 SAYFANIN 15 İNDE İŞLEM VARDIR.6 TL.
FEM MATEMATİK 1 KONU ÖZETLİ SORU BANKASI --> YAKLAŞIK 500 SAYFANIN 10 UNDA İŞLEM VARDIR. 10 TL
12.SINIF MATEMATİK SORU BANKASI -->PRATİK YAPMAK İÇİN ÇOK İYİ BİR KİTAP,SAYFA BÜYÜKLÜĞÜ DİĞER KİTAPLARA NAZARAN DAHA YÜKSEK.LİMİT TÜREV İNTEGRAL DURUYOR,BU KONULARA ELİNİZ ALIŞACAK BU KİTAPLA-->5 TL
KÜLTÜR YAYINLARI YGS-LYS DİL VE ANLATIM KONU ANLATIMLI--> 3 TL
BİLFEN YAYINLARI YGS BİYOLOJİ SORU BANKASI-->KEŞFEDİLMEMİŞ AMA BORU BORU SORULARI OLAN BİR KİTAP.TM ÖĞRENCİSİ OLDUĞUMU UNUTARAK ALMIŞIM KENDİLERİNİ,SADECE GİRİŞ KONUSUNDAN BİRAZ BİR ŞEYLER ELLENMİŞ OLUP 10 TL DİR.KESİNLİKLE %99 U TEMİZDİR.SAYISALCI ARKADAŞLAR LYS SORULARI AYARINDA SORULARI VAR DA DEMİŞTİ.MERAKLISINA ARTIK..(KİTAP 328 SAYFA)
BİLFEN YAYINLARI YGS KİMYA SORU BANKASI-->AYNI ŞEKİLDE BİLİNÇSİZCE KAPAĞINI BEĞENEREK ALDIĞIM,SAYISALCILARA HİTAP EDEN BİR ZOR KİTAP DAHA BİLFENDEN.YİNE GİRİŞ KONUSUNA ELLENİP ZORLUĞU SEBEBİYLE BIRAKILDI.-->7 TL
TÜMAY YAYINLARI 3.KİTAP-->ÖZELLİKLE ANKARA'DA OLANLAR TÜMAYIN NAMINI BİLİR.TRİGONOMETRİ-KARMAŞIK SAYILAR-LOGARİTMA-PERMÜTASYON KOMBİNASYON BİNOM VE VEKTÖRLER (LYS GEOMETRİ) KONUSU ELE ALINMIŞ.%90 I TEMİZDİR VE KESİNLİKLE TEMİZ KULLANILMIŞTIR.KİTAP HARİKA KONU ANLATIMI OLMAKLA BERABER İÇERDİĞİ SORU SAYISI HERHANGİ BİR SORU BANKASINDAN FAZLADIR.-->5 TL
(TÜMAY SERİSİ LİSE HAYATIM BOYUNCA AŞIK OLDUĞUM SERİYDİ,GERÇEKTEN HARİKA SORULAR VE KONU ANLATIMI BARINDIRIYOR.)
PALME YGS KİMYA SORU KİTABI-->AÇIK SÖYLEMEK GEREKİRSE BU SENE EN ÇOK HAŞIR NEŞİR OLDUĞUM KİMYA KİTABIYDI.BANA YGS KİMYASINI FULL ÇEKTİRDİ,DOLAYISIYLA KİTABIN %80 İ DOLU FAKAT HERHANGİ BİR TM ÖĞRENCİSİ BANA HİTAP ETSİN DİYORSA ALMALI.ANLAŞILIRLIĞI BOZACAK HERHANGİ BİR UNSUR YOKTUR.17 TL BOŞUNA VERİLECEĞİNE DOLUSU ALINMASI MANTIKLI GELEBİLECEK İDEALİST TM ÖĞRENCİSİ VARSA YGS KİMYASINDAN KORKMAMALI BU KİTAPLA-->3 TL
FİNAL LYS 1 MATEMATİK SORU BANKASI-->DERSHANENİN VERDİKLERİNDEN,YANİ PİYASADAKİ FİNAL KİTAPLARINDAN DAHA KALİTELİDİR.%75 İ BOŞ OLUP TÜREV İNTEGRALİNE HİÇ DOKUNULMAMIŞTIR BUNU AYRICA BELİRTMEK GEREK.İŞTE İDEALİST OLANI VARSA ARANIZDA İLGİLENEBİLİR.-->3 TL
YGS TARİH SORU BANKASI-->İŞLEYEN ZEKA YAYINLARI 368 SAYFALIK BİR TARİH SORU BANKASI HAZIRLAMIŞ,FEMİNKİ 150 SAYFA ANCA EDİYOR SANIRIM.İLK 3 KONU ÇÖZÜLÜ,300 SAYFASI SİZİN-->3 TL
BİREY YGS TÜRKÇE KONU ANLATIMLI-->TAMAMEN BOMBOŞ KONU ANLATIMLI KİTAP.DİĞER TÜRKÇE KONU ANLATIMLARINDAN NE EKSİĞİ NE FAZLASI VAR,ZATEN TÜRKÇEDE BÖYLE OLUYOR.--> 3 TL
SINAVIN İNKILAP ANLATIMLI DERGİSİ-->3 TL
YGS COĞRAFYA SORU BANKASI ESEN YAYINLARINDAN,YAKLAŞIK 400 SAYFANIN NEREDEYSE TAMAMI BOMBOŞ-->4 TL
CELAL AYDIN İNTEGRAL FASİKÜLÜ 31 TESTİN 7 Sİ ÇÖZÜLÜ DİĞERLERİ BOMBOŞ-->3 TL
GÜVENDER LYS MATEMATİK KONU ANLATIMI 3.KİTAP (12.SINIF KONULARI) 300 SAYFALIK KİTABIN 230 SAYFASI BULUNUP ARTANLIK AZALANLIK KISMI EKSİKTİR.-->2 TL
KÜLTÜR YAYINLARI LYS MATEMATİK SORU BANKASI-->TAMAMEN BOŞ OLUP 316 SAYFADIR-->5 TL
YGS TARİH KONU ANLATIMLI KÜLTÜR-->276 SAYFALIK KİTABIN İLK 5-6 SAYFASINDA ÇİZİKLER VAR.-->3 TL
ESEN YAYINLARI FİZİK KONU ANLATIMLI (MEKANİK KISMI)-->664 SAYFANIN %80 İ BOŞTUR AMA DOLU OLAN KISIMLARINDA KİTABIN SAHİBİ İŞLEM YAPMAYA MI ÜŞENDİ NEDİR KESİNLİKLE GÖZE BATMAYAN BİR DOLULUK VAR-->5 TL.
FİNAL YGS TÜRKÇE SORU BANKASI-->SÖZCÜKTE ANLAM VE PARAGRAFTAN YARI YARIYA ÇÖZÜLMÜŞLÜK VAR.BUNLAR DA NE KADAR İŞİNİZE YARAR BİLMİYORUM.FİNALİN DERGİLERİN YANINDA VERDİĞİ KALİTE AKAN KİTAPLARDAN-->3 TL
***KİTAPLARIN FİYATLARININ UCUZ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN SAKARYA DIŞINDA ALACAK ARKADAŞLAR BİR ZAHMET KARGOYU ÜSTLENMELİ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksogul -- 2 Temmuz 2012; 18:20:37 >
-
Finalin MF ciler için verdiği tüm kitaplar + A yayınları son 46 yılın sorular var elimde isteyen olursa pmlesin bu arada tekirdağdayım göndermede sıkıntı yaşarım öncelik t.dağ içi -
MAT1:
fem simetri seti 3 kitap(SIFIR) :20tl
final tamamı çözümlü soru bankası(1-2 konu çözümlü gerisi çiziksiz):10tl
fem konu özetli soru bankası(1-2 konu çözümlü gerisi çiziksiz):10tl
edam fasikülü:5tl
MAT2:
esen soru bankası(sıfır):10tl
güvender seti 4 kitap(her kitaptan 10 sayfa falan çizikli):15tl
fdd konu anlatımlı(sıfır):10tl
zirve soru bankası(sıfır):10tl
sınav soru bankası(sıfır):5tl
TÜRKÇE:
güvender soru bankası(1-2 konu çözümlü):10tl
palme soru bankası(1-2 konu çözümlü):10tl
GEOMETRİ:
karekök 0 geometri(sıfır):10tl
güvender konu anlatımlı(sıfır):10tl
zirve soru bankası(sıfır):10tl
sınav soru bankası(sıfır):5tl
COĞRAFYA:
fdd soru bankası(sıfır):7tl
fdd konu anlatımlı(sıfır):7tl
FİNAL 10 LU YGS DENEMESİ ÇÖZÜMLÜ(2 TANE EKSİK):5TL
FEM 5Lİ LYS1 DENEMESİ(1 TANE EKSİK):3TL
4 KİTAP ALANA 1 KİTAP HEDİYE.TOPLU ALIMLARDA İNDİRİM YAPILIR.
ANKARA İÇİ ELDEN ŞEHİR DIŞINA KARGO ALICIYA AİT
-
quote:
Orijinalden alıntı: demokan01
Ayrıca TEKNOFEM'de 1163 kredi mevcuttur.Cuzi fiyata verilecektir.
Fem Simetriler:
Matematik 1 : 3 kitap piyasa değeri 38 lira benim fiyatım 20 lira (%10u çözülmüş)
Matematik 2 : 4 kitap piyasa değeri 51 lira benim fiyatım 30 lira (sıfır)
Türkçe : TEk kitap piyasa değeri 12.45 benim fiyatım 7 lira (sadece 1-2 test çözülmüş sıfıra yakın)
Tarih : Tek kitap piyasa değeri 15 benim fiyatım 8 lira (sıfır)
Geometri+Analitik 3 kitap piyasa değeri 42 lira benim fiyatım 25 lira(sıfır)
Felsefe ygs tek kitap piyasa değeri 10 lira benim fiyatım 5 lira (sıfır)
Coğrafya ygs&lys piyasa değeri 21 lira benim fiyatım 10 lira (sıfır)
Edebiyat piyasa fiyatı 14 lira benim fiyatım 7 lira (%5i çözülmüş)
Fem Set
6 kitabın toplam %40ı çözülmüş kitabın piyasa değeri 15 lira.ben 6 tanesini çözümlü dvdleri ile 30 liraya yollayacağım.
Fem Dergileri
2 sayısı eksik.
19 tane derginin toplam %5i çözülmüş
piyasa değeri tanesi 6 lira 19 dergiyi toplam 60 liradan satıyorum.
Fen Bilimleri Yayınları Tüm Dersler 3022 Soru %5i çözülmüş 5 lira
Fem Yayınları Tarih Soru bankası (Sıfır) 5 Lira
ZirVe LYS Matematik Konu Anlatım %2'si çözülmüş 5 Lira
LYS Mat2 Çözümlü Son 46 Yıl Sorular %5'i çözülmüş 5 Lira
Güvender Edebiyat Soru bankası %20'si çözülmüş 5 lira [simage][/simage][simage][/simage]
Satış devam ediyor.
-
-
-
YGS ve LYS için aradığınız tüm kitapların adresihttp://www.kitapbulal.com/ !
Uygun fiyat ve kolay öğrenirlik bakımından anlatımı sade olan yayınların satışını yapan Kitapbulal'dan hızlı şekilde ürün temin edebilirsiniz. Hızlı ve güvenli alışveriş keyfini yaşayın -
A Yayınları YGS ve LYS kitaplarının doğru adresi
Hızlı ve güvenli alışveriş sağlayan A Yayınları'nı alışverişlerinizde tercih edebilirsiniz.
http://www.ayayinlarimarket.com/ -
Arkadaşlar resimde gördüğünüz kitapların tamamı 40 tlye satılıktır
3 5 test çözülmüştür nerdeyse 0 kirap hepsinin maliyeti bana 150 tli yi gecmiştir arkalarında etiketleri dahi durmakt bu fırsatı kacırmayın babanızdan aldıgınız kitap paralarıda cebinizde kalsın harçlık yapın :) -
3 5 test çözülmüştür nerdeyse 0 kirap hepsinin maliyeti bana 150 tli yi gecmiştir arkalarında etiketleri dahi durmakt bu fırsatı kacırmayın babanızdan aldıgınız kitap paralarıda cebinizde kalsın harçlık yapın :)
-
Fem Dergileri(Sıfırın fiyatı 126TL. %30 kullanılmış fiyatı 50TL)dergi adeti:21
Final LYS Fizik konu anlatımlı(Sıfırın fiyatı 25TL. 8sayfada biraz karalama var fiyatı 15TL)sayfa sayısı:752
Birey LYS Kimya konu anlatımlı 1.kitap Kimya 2.kitap Organik Kimyadır.(Sıfırın fiyatı 35TL.%15 kullanılmış fiyatı 15TL)sayfa sayısı 1.kitap:448---2.kitap:176)
Fem Mat-2 konu anlatımlı(Sıfırın 25TL.%10 kullanılmış fiyatı 10TL)sayfa sayısı:674
Fem FemSet(Sıfırın fiyatı 80TL.ilk iki seri %50 3.seri %20 son üçü sıfıra yakın(%3) kullanılmış fiyatı 30TL
eğer isterseniz diğer kitaplarımın resim ve fiyatlarınıda yollarım....
diğer kitaplarım:Fem biyoloji konu anlatımı,,,Fem fizik soru bankası,,,Fem kimya soru bankası,,,Fem Mat-2 soru bankası,,,Birey YGS konu anlatımlı
toplu alım yapacak arkadaşlara sıfır fizik,kimya,mat-2 eksperss testler,,,4tane YGS deneme(dvdsi ile),,,EDAM geometri ve türkçe(pratik ve şematik bilgi kitabı) kitapları HEDİYE EDİYORUM...
-
quote:
Orijinalden alıntı: justcalw_07
3 5 test çözülmüştür nerdeyse 0 kirap hepsinin maliyeti bana 150 tli yi gecmiştir arkalarında etiketleri dahi durmakt bu fırsatı kacırmayın babanızdan aldıgınız kitap paralarıda cebinizde kalsın harçlık yapın :)
ygs türkçe güvender, lys geometri güvender birde final matematik-2 çözümlü soru bankası 3 ü lazım bana kaça olur?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Teknogezgin
quote:
Orijinalden alıntı: justcalw_07
ygs türkçe güvender, lys geometri güvender birde final matematik-2 çözümlü soru bankası 3 ü lazım bana kaça olur?
25 olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: LOCOO
ELİMDE FEM SİMETRİ KONU ANLATIM SETİ MAT1 3 KİTAP %90 BOŞ TERTEMİZ SAYILIR 20 LİRA
FEM SİMETRİ MAT2 SETİ 4 KİTAP %95 BOŞ 20 LİRA BÖYLE BİRSAT BİDAHA GELMEZ 2 SİNİ ALANA 35 LİRA
GÜNCEL ;) -
Ayrıca TEKNOFEM'de 1163 kredi mevcuttur.Cuzi fiyata verilecektir.
Fem Simetriler:
Matematik 1 : 3 kitap piyasa değeri 38 lira benim fiyatım 20 lira (%10u çözülmüş)
Matematik 2 : 4 kitap piyasa değeri 51 lira benim fiyatım 30 lira (sıfır)
Türkçe : TEk kitap piyasa değeri 12.45 benim fiyatım 7 lira (sadece 1-2 test çözülmüş sıfıra yakın)
Tarih : Tek kitap piyasa değeri 15 benim fiyatım 8 lira(sıfır)
Geometri+Analitik 3 kitap piyasa değeri 42 lira benim fiyatım 25 lira(sıfır)
Felsefe ygs tek kitap piyasa değeri 10 lira benim fiyatım 5 lira(sıfır)
Coğrafya ygs&lys piyasa değeri 21 lira benim fiyatım 10 lira (sıfır)
Edebiyat piyasa fiyatı 14 lira benim fiyatım 7 lira (%5i çözülmüş)
Set olarak alırsanız toplam 100 LİRA!
Fem Set
6 kitabın toplam %40ı çözülmüş kitabın piyasa değeri 15 lira.ben 6 tanesini çözümlü dvdleri ile 30 liraya yollayacağım.
Fem Dergileri
2 sayısı eksik.
19 tane derginin toplam %5i çözülmüş
piyasa değeri tanesi 6 lira 19 dergiyi toplam 60 liradan satıyorum.
Fen Bilimleri Yayınları Tüm Dersler 3022 Soru %5i çözülmüş 5 lira
Fem Yayınları Tarih Soru bankası (Sıfır) 5 Lira
ZirVe LYS Matematik Konu Anlatım %2'si çözülmüş 5 Lira
LYS Mat2 Çözümlü Son 46 Yıl Sorular %5'i çözülmüş 5 Lira
Güvender Edebiyat Soru bankası %20'si çözülmüş 5 lira
Kapsül Sosyal Denemesi 5 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turn Me On -- 5 Temmuz 2012; 0:08:01 >
-
Ankara içi fem simetri fizik kitabi alinir ,0 veya ax cizikli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X