Şimdi Ara

YGS-LYS Meslek Çıkışlı Savaşçılar [Ana Konu]35 Kişi Olduk! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
4
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizem

quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

okula gitmeyn derim rapor alın sadece sınavlara girin

hocam zaten okul 2 gun bizi
    45 gunu zor bitiririm

aynen bize hocalar gelmeyin dedi :D okula sadece sınavlara geln dedi
  • teknik lisede olduğunda hocalar hiç öyle demiyor.
  • benide yaz dostum anadolu teknik lisesi elektrık elektronık (hayatımın hatası )
    hedef zor ama inşaat mühendisliği.. (:
  • Gerçi mezun olduk ama bu sene hazırlanıcaz bakalım :D

bizide yaz :) Sigortacılık bölümü :)

Bu arada beyler meslek lisesinden mezunuz en iyi dershane hangisidir meslek çıkışlılar için? max 3 4 bin lira Ankara
  • Arkadaşlar bende meslek lisesinden bu sene mezun oldum 2 yıllık tercih yapmadım.Geçen sene Ankara açıya gitmiştim.Bu sene Uğur'a yazıldım.İnşallah bu sene sıkı bir çalışmayla hepimiz başaracağızz
  • 23 Kişi olduk artık Yardımlaşabiliriz arkadaşlar
  • sanıyorum hepimizin sıkıntısı üstünkörü öğretilmiş, ya da hiç öğretilmemiş sayısal dersler.
  • merhaba arkadaşlar
    Bende bu sene ygs-lys sınavlarına hazırlanıyorum..meslek lisesi mezunuyum.. Pazartesi günü dershanede deneme olduk.. Matematikden 28 netım var ama fende 5 netım var toplamda neredeyse hiç temel yok fen bilgisi derslerinede oturup çalışamıyorum.. çünkü çalışıp da yapamamaktan korkuyorum ne yapmalıyım ?
  • Meslek lisesi mezunuyum. İngilizce Mütercim-Tercümanlık hazırlanıyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: -XII-

merhaba arkadaşlar
    Bende bu sene ygs-lys sınavlarına hazırlanıyorum..meslek lisesi mezunuyum.. Pazartesi günü dershanede deneme olduk.. Matematikden 28 netım var ama fende 5 netım var toplamda neredeyse hiç temel yok fen bilgisi derslerinede oturup çalışamıyorum.. çünkü çalışıp da yapamamaktan korkuyorum ne yapmalıyım ?

halbuki denemelerde çalışmayla yükselen tek ders fen bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek lisesi mezunuyum. (Grafik Tasarım) yaz beni de :) Akdeniz Ünv. hukuk bölümüne hazırlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evilblink

sanıyorum hepimizin sıkıntısı üstünkörü öğretilmiş, ya da hiç öğretilmemiş sayısal dersler.

Aynen öyle okulda biraz görmüş olsaydık dah rahat öğreneniblirdik.Hem öğretmiyorlar hem de aynı sınava tabi tutup ordan kendi mesleğimi seçmemizi istiyorlar.Çok adaletsiz bir düzen.
  • Yaz benide harita tapukadastro ama yazılımla ilgileniyorum
  • Bilişim Teknolojileri ve Network Yapılandırma.

Ama herkes gibi bölümümden asla pişman değilim öğrendiklerim ile bir ispanya firmasında çalıştım,ama bazı sorunlar oldugundan ayrılmak zorunda kaldım,bu lisenin sadece dersler üzerine kötülüğü dokundu o yüzden benide aranıza alırsanız sevinirim.Bilgisayar mühendisliği amaçlıyorum yada pmyo.
  • ekleyin benide.
    bölümüm raylı sistemler. hedef bölümümün mühendisliğini kazanmak.normalde 349 ile almış.artık 2. öğretim falan birşeyler yapacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de ekle bilişim çıkışlıyım 2 yıl önce mezun oldum 2 yıllık bilgisayar programcılığını bırakıp tekrar hazırlanıyorum
    hedef boğaziçi yönetim bilişim sistemleri psikoloji veya ingilizce işletme
  • Mühendislik fak. istiyorum ama en kötü ihtimalle puanıma göre teknoloji fak. yazabilirim. sizce önümüzdeki yıl mtok puanlarından yükselme olur mu? ve başka üniversitelerde de bölüm açılır mı?
  • Yaz beni de yaz :D

12 Sınıf Meslek- Bilişim Web tasarım
  • Bu stajın Allah belasını versn 150 liraya yaptırmadıkları amelelik yok geçen boş kaldım açtım kitabı ygs test çözüyorm geldi yanıma bu burda yapılacak iş değil diyo gelde sövme
  • nerede staj görüyorsun?

Stajdan staja değişir o. Şuan pcde boş boş dolanıyorum dıışarı çıkıyorum geziyorum yapacak bir iş yok. Akşama kadar kitap okuyorum veya test çözüyorum. Rahatım şükürler olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.