Şimdi Ara

YGS Matematik Kitapları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Simetri ve konu anlatımlı konuları anlatıyor örnek soruları çözüyor. Hangisi daha iyi diye sorarsan bende ikisi de var simetri daha güzel öğretiyor bana göre.

Konu özetliyi herkes çok tavsiye ediyor hakkıyla çözersen matematikte yapamadığın kalmaz.(Temelim iyi diyorsan kesinlikle çözmelisin bende çözücem.)

İlk adım çok çok basit ben aldım ktt'ler dışında çözmedim. (Temelim yok diyorsan alabilirsin)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Franco

Simetri ve konu anlatımlı konuları anlatıyor örnek soruları çözüyor. Hangisi daha iyi diye sorarsan bende ikisi de var simetri daha güzel öğretiyor bana göre.

Konu özetliyi herkes çok tavsiye ediyor hakkıyla çözersen matematikte yapamadığın kalmaz.(Temelim iyi diyorsan kesinlikle çözmelisin bende çözücem.)

İlk adım çok çok basit ben aldım ktt'ler dışında çözmedim. (Temelim yok diyorsan alabilirsin)

Çok teşekkürler,peki şu 3 kitaplık sette daha mı ayrıntı fazla ki 3 kitap şeklinde yayınlamışlar hani farklı soru tipleri falan mı var?
  • konu özetliyi tamamen bitir iyi bir net cıkarırsın
  • simetri en ayrıntılı olan bence en iyisi
    konu anlatımlı örnek felan boldur ama simetrideki ayrıntıyı bulamazsın
    ilkadım da basit sorular vardır ben canım sıkıldığında çözerim
    konu özetlide 2-3 sayfa konuyu özetler sonra teste abanır son testler babadır
  • Teşekkürler,o zaman simetri ve konu özetliyi alsam daha iyi :)
  • konu özetliyi bitir. ardından denemelere başlarsın. ek kaynağa bile gerek kalmaz
  • kitap satıyorum ilgilenen varsa bakabilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_80441063/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.