Şimdi Ara

YGS'Nin Lys'ye Etkisindeki Acayip Gariplik Lütfen HERKES İÇERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mobilden masaüstü sürüm yaparak giriyorum telefonum iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberhayat

mobilden masaüstü sürüm yaparak giriyorum telefonum iphone

Başlatma kılavuzuna ya.Trolsen komik değil, değilsen hiç değil. Senin farklı organlarınla anladığın şey barajı geçmek ile ilgili. Sen YGS 1-2-3-4-5'te barajı geçemeyip YGS6 da barajı geçersen LYS'ye girersin. Bu durumda puan türleri arasından en yükseğine bakılarak barajı geçip geçmediğine karar veriyorlar.
  • quote:

Türkiyenin İlk 50 ygs başarılısının 20si bizim rehberlikçinin elinden geçti ?

yav he he hep oyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi öğrenememiş, öğrenmek istemeyen(?) insanların sistemi öğretme çabaları sonucunda sizin gibi ''sistem de sistem'' diye çığıran insanların ortaya çıkması var mıdır başka bir ülkede?
  • Böyle bir şey olsa benim de işime gelir de Thomas More u getirsek senin rehberlikcinin Ütopya si yanında kendi utopyasi ndan utanir o denli olmayacak bir şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi YGS 1-2 si 10-11k , 3-4 ü 5k olan birinin MF4 puanı 5k üzerinden mi değerlendirilecek bunu mu kastediyor arkadaş yanlış mı anladım? Buna inanan var mı eğer doğru anlamışsam
  • qlaw Q kullanıcısına yanıt
    Millet Öle uğraşmıyor Millet MF TM TS Diye uğraşıyor ygs den en yüksek puanınla lys konun etki ediyor
  • :D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • quote:

Millet Öle uğraşmıyor Millet MF TM TS Diye uğraşıyor ygs den en yüksek puanınla lys konun etki ediyor

Hocam saçmalama simdi benim en yuksek puanim 354 en dusuk 323 354 umu alcaklar 354 ygs 3 puanim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.