Şimdi Ara

YGS SIRALAMALARINDAKİ DÜŞÜŞ TERCİHLERE YANSIYACAK MI NEDERSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR GÖRDÜGÜMÜZ ÜZERE 2016 YGS SIRALAMALARINDA İNANILMAZ BÜYÜK BİR DÜŞÜŞ SÖZKONUSU.

KİMİSİ 2014 VE 2013 Ü BAZ ALARAK TERCİH ETMELİ DİYOR KİMİSİDE 2012 YA DA 2010UNU BAZ ALARAK TERCİH EDİLMELİ DİYOR.

ŞUAN NE KADAR FARKINDAYIZ BİLMİYORUM AMA BİR KAOS İÇİNDEYİZ. NEYİ NASIL KARAR VERECEĞİMİZ MECHUL? KENDIMI SANKI SISTEM DEGISMISTE O SISTEMLE ILK KARSILASAN MAGDURLARI GIBI HISSEDIYORUM.

NEYSE KONUYU DAGITMADAN SİZCE BU SIRALAMALARDAKI DUSUS YGS ILE ALAN BOLUMLERI NASIL ETKILER ACABA SIRALAMALAR COK MU DUSER ALIMLARDA NE OLACAK :(

• kimselerin fikri yokmu. bu ygsler cok pis yıgılım yaptı sonumuz ne olacak :(
  • Up bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan ygs sıralamalarında aşırı bir yığılma sözkonusu. bu yıgılma acaba alımlarda da kendını gosterır mı? gecen senelere gore bu yıl en cok ınanılmaz yıgılma olmus.
  • 2013-2014e gore inanilmaz bi dusus-yigilma yok ki haci, gecen sene cok cok istisna ama belliydi zaten bu.. İlk 50k icinde 5k falan oynamis siralama.. siralama dustukce normal olarak 10k-20k lik oynamalar var, bu her sene olur..

Tercih yaparken hedefin neyse ondan yuksek bi siralama yap garantiye al hedefin 15klik bolumse 10k yap siralama, 50klik bolum icin 45k yap sinavda, simdiden kimse sana bu dusecek, bu artacak diyemez, bunu sen ben belirlicez tercih doneminde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osurgan -- 2 Mayıs 2016; 17:18:21 >
  • Hocam bence bir tıp 5k ile aliyosa yine 5k ile alir ama bu sene 5k icin 120 degilde 140 ygs neti lazım.yani fark bu olur. Yoksa 10k daki tıp 7k ile alacaksa ilk 3k uni okumak icin uzaya mi gitsin?
    Tabi bunlar hiçbir bilimsel yasaya dayanmamakla birlikte şahsi dusuncelerimdir.(ama mantıklı gibi)

• Hocam sıralamalar zaten belli olmuş durumda YGS için. Buna göre geçen seneki sıralara en uygun olan yerleşim talebinde bulunabilirsin YGS ile yerleştirilen yerlere. Konunun puan ile değil sıra ile alakası var yerleştirilirken. LYS puanlarına göre yapılacak yerleştirme için ise sınavın zorluğu belli değil ki herhangi bir kimse sana şu yıla yakın olabilir şeklinde öngörüde bulunsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mf3 kaç puan düşer sizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • limonişeyy L kullanıcısına yanıt
    sen hangi bölümü düşünüyosun ygs den
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur365021

sen hangi bölümü düşünüyosun ygs den

özel eğitim öğretmenliği, zihinsel engelliler öğretmenliğini istiyorum.özel eğitim öğretmenliği, zihinsel engelliler öğretmenliğini istiyorum.

zor meslek ama bakalım yapamazsamda ıstıfa ederim.
    Kardeş valla onu bende istiyodum ygs 4 345 okuldan 50 puan gelicek ama zor meslek yapamam şimdi paramedik istiyorum ygs 2 den
  • quote:

Kardeş valla onu bende istiyodum ygs 4 345 okuldan 50 puan gelicek ama zor meslek yapamam şimdi paramedik istiyorum ygs 2 den

ilk paramedik yazıcam zaten bende. o olmazsa diye bunuda eklıycem lısteme.

evet zor meslek ama olmazsa ıstıfa ederım dıyorum.
    kardeş lys ye niye çalışmıyon orda daha güzel bölümler var
  • quote:

kardeş lys ye niye çalışmıyon orda daha güzel bölümler var

onada gırcem calısıyorum :( ama hep calısmalarım sonuccsuz
    aynen ya heleki edebiyat hiç ezberliyemiyom
  • quote:

aynen ya heleki edebiyat hiç ezberliyemiyom

EDEBIYATA CALISMADAN gırcem. ezber yapamam hele kı su saatten sonra vaktım yok mat2 calısıyorum sadece sırf.
    Lysden hangi bolumleri düsünuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: zillidüdük

Lysden hangi bolumleri düsünuyorsunuz?

hukuk
    psikoloji
    pdr şeklinde sıralamalı istiyorum..
    Özel egitim ögretmenliginin bu sene puani baya yükselcek sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: zillidüdük

Özel egitim ögretmenliginin bu sene puani baya yükselcek sanirim

bılmıyorum hayırlısı olsun benım ıcın.
    Mezun musun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.