Şimdi Ara

YGS sonrası LYS konuları dersane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LYS konularını ygs sonrasına bırakan dersane var mı?

• Ben ilk baslarda sadece ygs ye hazırlanıyordum o yüzden meslek sınıfı na kaydoldum bize soylenilene göre ygs den sonra lys konularına devam edecekmisiz.diğer derhanelerde durum nasıl bilemem

Bu arada günaydın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas146

Ben ilk baslarda sadece ygs ye hazırlanıyordum o yüzden meslek sınıfı na kaydoldum bize soylenilene göre ygs den sonra lys konularına devam edecekmisiz.diğer derhanelerde durum nasıl bilemem

Bu arada günaydın :D

Hangi dersane seninkisi İstanbulda mı?

Bizde gün aydınlanalı çok oldu :):):):) Ben zatenİstanbul işletme'de okuyorum. Bölüm değiştirmek için giricem. Yani sıfırdan başlamıcam temel var.
  • bende İstanbul-Bahçeşehir Üniv Bilgisayar. Bu yıl tekrar gireceğim asıl branşım olan sözelden
  • quote:

bende İstanbul-Bahçeşehir Üniv Bilgisayar. Bu yıl tekrar gireceğim asıl branşım olan sözelden

Hangi dersaneye gidiyosun. LYS'nin bütün konularını mı YGS sonrasına bıraktılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkazık -- 20 Mart 2011; 9:05:48 >
  • Sınav dershanesine gidiyorum.evet ama sadece meslek sınıfı ogrencilerinin programı böyle
  • quote:

Sınav dershanesine gidiyorum.evet ama sadece meslek sınıfı ogrencilerinin programı böyle

Benim anlamadığım. TM,MF,TS den girecekler ayrı hepsini nasıl verecekler bir sınıfa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.