Şimdi Ara

Ygs Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12.sınıf anadolu lisesinde okuyorum,malum sınava 1 ay gibi bi süre kaldı,sayısalcıyım.Simdiye kadar fazla kasmadım,fazla takmadım ancak artık kafaya dank etti.Biraz geç oldu ama fikirlerinizi almak istiyorum acıkcası.Dün bi deneme olduk,ygs 1 puanım 301 geldi Turkce 30 net sosyal 8 net mat 23 net fen 15 net,şimdi bunları arttırmam gerek ders çalışmaya başlayınca hemen aklıma 1 ay falan kaldığı geliyor moralim bozuluyor,övünmek için söylemiyorum hakkimda fikir olussun diye ,ögretmenlerm arkadaslarm hep zeki biri oldugumu soylerler.Sizce 1 ay icerisinde en fazla kac puana ulasabilirim yani kac puan arttırabilirim,okulumuzun seri denemeleri basliycak yakında.Buna ek olarak ne yapmalıyım,ve nasıl daha hızlı çözebilirim denemeleri.

Simdiden tesekkur ederim hepinize

Not:Sosyale zamanım yetmediği için bu kadar kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya allasen hangi birimiz "zeki" olarak anılmıyor ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: 444ege444

Ben bana "umutsuz vaka", "faydasız" diye hitap ediyorlar.Babam sırf zararsın diyo yani zeki olmak göreceli bir kavram.

tamam işte, zeki veya aptal olduğunu söylüyorlar diye zeki/aptal olmuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leto Atreides II

quote:

Orijinalden alıntı: 444ege444

Ben bana "umutsuz vaka", "faydasız" diye hitap ediyorlar.Babam sırf zararsın diyo yani zeki olmak göreceli bir kavram.

tamam işte, zeki veya aptal olduğunu söylüyorlar diye zeki/aptal olmuyorsun.

Yani sende haklısın aslında,peki ne dusunuyosun sinav hakkinda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.