Şimdi Ara

YGS'ye 17 Gün Kala Bölüm Değiştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ah be hocam seçebilseydim keşke, yok mu şöyle matematik geometri coğrafya karışımı ortaya bir şeyler
  • çok cesurca bi hareket.edebiyat ve coğrafyaya olan ilgin sana motivasyon da sağlar bence.bende coğrafyayı çok severim,tm den de sevdiğim birkaç bölüm var ama yeterli ilgi ve motivasyona sahip değilim.sana bol şanslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasterjaxx

Şimdi yaptığım denemeleri TM gibi çözüyorum T-M-S-F gidiyorum 35-35-35 kalan 15-20 dakikada da 20 fen falan civarı oluyor netler ama yine de gerçek YGS'de bakıcaz, belki MF gibi devam ederim. Sanırım canım o an ne isterse onu yapıcam çok kararsızım sırf bu kararsızlıktan bile mezuna kalabilirim

Hocam gayet iyi netler , tm bölümü okurum diyorsan tmye devam et ve kolay kolay mezuna kalma benden sana tavsiye :D

+Lys tm çalışırım diyorsan sıkıntı yok

• @texa geçen gün İTÜ gezisi yapıldı, sayısal bölümler tekrar ilgimi çekmeye başladı ama bu yoldan döneceğimi sanmıyorum. Hukuk için çabalarım bu saatten sonra. Umarım pişman olacağım bir karar değildir

@Kemâncı tm bölümünden sıkılacağımı sanmıyorum da ne olur ne olmaz fen de yaparım ygsde. Normal denemelerimde fene bayağı zaman kalıyordu ama cesurca işaretleyemiyorum. Sizce sonunu düşünmeden fenden de işaretlemek hata mı olur ? En kötü ihtimali düşünerek 20-20 gibi bir sonuç gelse fende bu beni tm'de etkiler mi?
  • mf ler tek tek dökülüyor daha sınava girmeden esas dökülme sınavdan sonraki hafta olacak ama

eğer hukuk/uluslararası ilişkiler/siyaset/iktisat/işletme/psikoloji/pdr okursanız geçin. ama sırf kolay diye geçmeyin pişman olursunuz bkz: ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasterjaxx

@texa geçen gün İTÜ gezisi yapıldı, sayısal bölümler tekrar ilgimi çekmeye başladı ama bu yoldan döneceğimi sanmıyorum. Hukuk için çabalarım bu saatten sonra. Umarım pişman olacağım bir karar değildir

@Kemâncı tm bölümünden sıkılacağımı sanmıyorum da ne olur ne olmaz fen de yaparım ygsde. Normal denemelerimde fene bayağı zaman kalıyordu ama cesurca işaretleyemiyorum. Sizce sonunu düşünmeden fenden de işaretlemek hata mı olur ? En kötü ihtimali düşünerek 20-20 gibi bir sonuç gelse fende bu beni tm'de etkiler mi?

Hocam bence sınavdan önce tmye geçeceğine karar ver eğer geçersen feni en son çöz şöyle düşün iyi bir örnek değil ama benim tanıdığım kimi tmciler fen çözmüyor işin özeti tm olsan da fenin epey katkısı olur sana eğer mf kalayım diyorsan biliyorsun zaten birde tm de olsan feni temkinli çöz hocam

• @blasterjaxx itü'nün atmosferini soluyan her genç mf bölümlere bi iç çeker hocam :)

ygs sonrası edebiyat ve coğrafya çalışmakla FKB çalışmak bir tutulamaz bence.tabi sen bunun için değil istediğin için tm geçme kararı alıyosun anladığım kadarıyla.Gerçekten istediğin bişey için emek veriyosan pişman olmazsın sonunda hocaminş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.