Şimdi Ara

YGS6/5yıllık Uluslararası Ticaret-Y.B.Sistemleri düşünenler!!!(Burdur-Bucak)Her türlü bilgilendirme. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
6
Favori
19.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anil1aaaaaa

uluslararası ticaret i.ö eve çıkacak arkadaşlar pm atsın içkim sigaram vardır ama içkiyi abartmam buna göre arkadaşlar pm atsın

http://forum.donanimhaber.com/m_78588352/f_//tm.htm#78588352

burada aynı bölümden birilerini bulabilir, tanışabilirsin
  • Arkadaşlar, Bucak'ta istediğimiz zaman ayrılabileceğimiz özel yurt vs. var mı? Demek istediğim sadece kaldığımız sürenin parasını alacak uygun bir yer. Yıllık sözleşme yapmayan,depozitoya el koymayan falan.
  • Bucak YBS tercih edicektim fakat ilçe hakkında söylentiler yüzünden sildim tercihi. Şimdi son saatlerde yine aklımı kurcalamaya başladı. Biraz abes olucak belki ama işletme mi okumak daha mantıklı olur YBS mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

Bucak YBS tercih edicektim fakat ilçe hakkında söylentiler yüzünden sildim tercihi. Şimdi son saatlerde yine aklımı kurcalamaya başladı. Biraz abes olucak belki ama işletme mi okumak daha mantıklı olur YBS mi ?

yazılıma ilgin yoksa işletme oku
  • quote:

Bucak YBS tercih edicektim fakat ilçe hakkında söylentiler yüzünden sildim tercihi. Şimdi son saatlerde yine aklımı kurcalamaya başladı. Biraz abes olucak belki ama işletme mi okumak daha mantıklı olur YBS mi ?

Dostum şu sorduğun da soru mu sence?Tabii ki de YBS okumak daha mantıklı.İşletme zaten her yerde olan bir bölüm.Tercih kılavuzunda İşletme bölümüne geldiğin zaman sayfaları çevir çevir bitmiyor.YBS, YGS6'yla alan yerlerde sayılı sayıda var ve yavaş yavaş da yeni yeni üniversitelerde açılmaya devam ediyor ve geleceği olan bir bölüm sonuçta yönetici konumunda oluyosun.He ben böyle yazdım ama benim bölümüm Uluslararası Ticaret ama YBS okuyan, okuyacak arkadaşlarım olduğu için az çok bu konuda bilgim var.Ben bu sene hazırlık için Burdur'daydım, belki bilirsin hazırlık ana kampüste (ilde) oluyor.Seneye artık bende Bucak'ta olacağım.Ben tercih zamanında çok düşündüm gidebileceğim en mantıklı yer Bucak'tı.Okul diğerlerine göre daha tecrübeli ve aktif deniyor.Trakya, Balıkesir'e falan gitmek istemedim.Tamam şehir konusunda herkesin endişeleri var normal bi durum, ilçe sonuçta ne beklersin ki ama Antalya'ya yakın bildiğin üzere.Arkadaş ortamın belki şehir dezavantajını kırabilir.Neyse ben böyle yazdım ama geleceğini düşünerek karar sende olmalı

Ayrıca konu artık burdan devam ediyor

http://forum.donanimhaber.com/m_78588352/key_ztyo/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

quote:

Dostum şu sorduğun da soru mu sence?Tabii ki de YBS okumak daha mantıklı.İşletme zaten her yerde olan bir bölüm.Tercih kılavuzunda İşletme bölümüne geldiğin zaman sayfaları çevir çevir bitmiyor.YBS, YGS6'yla alan yerlerde sayılı sayıda var ve yavaş yavaş da yeni yeni üniversitelerde açılmaya devam ediyor ve geleceği olan bir bölüm sonuçta yönetici konumunda oluyosun.He ben böyle yazdım ama benim bölümüm Uluslararası Ticaret ama YBS okuyan, okuyacak arkadaşlarım olduğu için az çok bu konuda bilgim var.Ben bu sene hazırlık için Burdur'daydım, belki bilirsin hazırlık ana kampüste (ilde) oluyor.Seneye artık bende Bucak'ta olacağım.Ben tercih zamanında çok düşündüm gidebileceğim en mantıklı yer Bucak'tı.Okul diğerlerine göre daha tecrübeli ve aktif deniyor.Trakya, Balıkesir'e falan gitmek istemedim.Tamam şehir konusunda herkesin endişeleri var normal bi durum, ilçe sonuçta ne beklersin ki ama Antalya'ya yakın bildiğin üzere.Arkadaş ortamın belki şehir dezavantajını kırabilir.Neyse ben böyle yazdım ama geleceğini düşünerek karar sende olmalı

Ayrıca konu artık burdan devam ediyor

http://forum.donanimhaber.com/m_78588352/key_ztyo/tm.htm

Sorarken böyle anlaşılacağımı biliyordum.. Soruyu sorma amacım şuydu ; ybs bölümünün geleceği yoksa ilçeye gelmek mantıksız olur işletme okumak daha mantıklı olur diye düşündüm. Bölüm hakkında çok fazla söylenti var hem olumlu hem olumsuz ve insan ister istemez çekiniyor. Bende halen kararımı veremedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım konu gömüsünden dirilecek

Ben yönetim bilişim sistemleri istiyordum ve buna TM-1'den hazırlandım. Meslek lisesi mezunuyum ve 2011'de liseye girmiştim. Ek puanda bu sene kalktı diye biliyordum ama sonuç listemde hala ek puanlı sonucum var biraz araştırdım kılavuza da baktım bilişim bölümü tüm dallardan mezun olana(dalım: web programlama) ek puan alabiliyor yazıyordu ve yönetim bilişim sistemine'de ek puan olduğu yazıyordu. Ek puanlı sıralamam 16 binde sanırım Makü - Zeliha Tolunay YBS'ye girebilirim. Sizce ne yapmalıyım. Seçebileceğim birden fazla fakülte var seçebileceğim tek yüksekokul Makü. Yüksekokulda eğitim daha çok uygulamalı olur diyorlar fakat gerçekten Makü'de uygulamalı mı oluyor eğitim yoksa fakültede dedikleri gibi anlatım teori ağırlıklı mı?

YGS6/5yıllık Uluslararası Ticaret-Y.B.Sistemleri düşünenler!!!(Burdur-Bucak)Her türlü bilgilendirme.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.