Şimdi Ara

YGSde şu kadar yaptım lysde kaçıncı olurum soruları buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
7.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

Orijinalden alıntı: zelishnur

quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

Orijinalden alıntı: zelishnur

ygs
    türk 34
    mat 32
    fen 34
    sos 12 net
    ygs 2 25k

lys hedef
    mat 40-45
    geo 23-25
    fizik 25-30
    kimya 25-30
    biyo 25-30 okul birincisi olacam inşallah mf3 sıralaması nasıl olur

Bizim 150 kişilik dönemde 132. ve 127. ilk 1000 e girsin.arkadaş okul birincisi de bizim arkadaşların yaptığı netlerle hiç alakasyı yok.İşte şu okul puanı çok berbat oldu. Düz lise ile anadolu lisesi nasıl bir olur ya? Bizim okulda 50 tane ilk 2000 var.Seneye olsa 25 bine 2 bin sıralama ama okul puanında fark azalıcak.Yazık meb işin içine ettin vallahi. Amacım direk arkadaşı hedef almak değil tabii ki.Sadece bir durumu göstermek istedim.

arkadaşım banane senin okuldakilerden okul birincisi olamadıysan olamadın bu arada düz lise değilim anadolu lisesindeyim herşeyi ygs ye bakarak konuşuyorsun lys ile sıralamasını çok iyi şekilde yükseltenler var dikkat ediyorum gerçekten kendinden çok emin şekilde konuşuyorsun takılıp düşmeyesin sonra

Ben iyiyim falan demedim.Ben okuld 80. falanim.O 132. Olup da ilk 1000 e giren ben degilim.İlla ki bir beddua edicen.Benim ki genel bir serzenis.

arkadasim hic ugrasma bu maftas denilen adamla.surekli okulunun superliligyle kendinin caliskanligiyla hava atan biri.ego tatmini yapiyor ona buna laf atıp takma.bende cok cevap veriyordum baslarda sonra pm den bir arkadas mesaj atti sagolsun ugrasma onla ben cok ugrastim akillanmiyor diye bende biraktim. bosver ne yazarsa yazsin .egosu sisik biraz arkadaşin sanalda artistik yapiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lşlş -- 28 Mayıs 2012; 23:32:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs5 25 bin tm2 3500-4000 için lys ortalama ne kadar yapmalıyım arkadaslar ...
  • ygs5 25 bin tm2 sıralamamı 3500-4000 e çekmek için lys ortalama kaçar net yapmalıyım arkadaşlar..
  • Türkce 35
    Mat 30.5
    Sosyal 26,25
    Fen 15,25

Ygs 5:400.sıralamam 31 k.okul puanım 45-48araso. Hukuk şansım nedir? Lys netlerim nasıl olmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensizsaadetneymis -- 9 Nisan 2013; 23:34:58 >
  • ygs 5 = 338

23 mat , 23 sos, 31 türkçe, 2 fen.

tm1

35 mat, 10 geo
    42 edebiyat
    18 cografya.
    okul puanı 36.

tm1 puan ne gelir yaklasık
  • şimdi iyi güzel yazıyosunuz da amaç ne

dh ücretsiz rehberlik danışmanı tuttu da benim mi haberim yok

bakıyorum herkesin sorusu havada kalmış

bence gerek yok böyle şeylere gidin çalışın olursa olur olmazsa da hayırlısı...
  • ygs siralamam 43k, fulle yakin bir lys ile (esit agirlik) max. kaca cekilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: skubrick

Bu tip sorularınızı yanıtlayacağım
    1-YGS netlerinizi yazın
    2-Okul puanınızı yazın(60lık sistemden)
    3-LYSde hangi dersten kaç net hedeflediğinizi yazın
    4-Hangi puan türünden sıralamanızı istediğinizi yazın

Yaklaşık olarak sıralamanızı söyleyeceğim.Tabi ki yanılma payı var.

Edit: Arkadaşlar yetişemiyorum ne kadar çok kişi sordu.Böyle çok konu vardı artık açılmasın diye açtım ama...

http://dl.dropbox.com/u/70704040/aci_puan.html
    Bu adrese netlerinizi yazın çıkan puana okul puanınızı ekleyin.
    http://www.osym.gov.tr/dosya/1-59198/h/bolum5puandag1.pdf
    Bu adresten bakın hangi sıralamaya denk geliyor.Bunlar geçen senenin sıralamaları.Bu size kaçıncı olacağınızı söylemez sadece fikir vermek açısından.
    Ne puan hesabınız tam doğruyu verir ne de puanın denk geldiği sıralama.

Türkce 35
    Mat 30.5
    Sosyal 26,25
    Fen 15,25

Ygs 5:400.sıralamam 31 k.okul puanım 45-48araso. Hukuk şansım nedir? Lys netlerim nasıl olmalı ?

Cevap bekliyrm

• daha çok cevap beklersiniz arkadaşlar geçen senenin konusu bu birisi hortlatmış
    Ama tavsiyem güvenilir bir puan hesaplama sitesinde puanınızı hesaplayın geçen senenin sıralamalarıyla karşılaştırma yapın.
  • merhaba beyler ygs5te 305bininci olmuşum matematik sıfır ed 40 coğrafyadanda 16 net yaparsam kaç bine düşürürüm tm2 ve tm3te (okul puanım 38-40 arası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MENTALİTA ULTRAS -- 10 Nisan 2013; 19:19:24 >
  • Çekebildiniz mi sıralamaları?

• İyi hortlatma
  • hocam türkçe:27d 11y
    mat:33d 1y
    sos:8d 4y
    fen:32 d 7y okul puanım 80 sıralama ygs2-30k ve 20k ya çekmek isstiyorum, olur mu dersin ?? teşekkürler şimdiden :)
  • Ygs 35 k 22si sosyal neti

Lys
    Mat+45
    Geo 20
    Fizik 23 24
    Kimya +27
    Biyo+25
    Mf3?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.