Şimdi Ara

Ygslys GEOMETRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geometri konu anlatımlı kitap ya da fasikül önerebilecek var mi? Geoda video izlemeyi sevmiyorum. Kitaptan konu çalışmayı planlıyorum. Simetri ve sb dışında tavsiyelerinizi bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi will-graham -- 28 Ocak 2017; 16:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni durum takip

• Karekok 0 k.a geometri . Anlaşilir ve guzel temel atar . Biraz kalin ama azmettikten sonra bir cirpida biter .

• Saol hocam ama geometri temelim var 0 değil. Analitikte unuttuğum yerler olabiliyor bir de kendimi geliştirmek için. Birey dışında da çözümlü sb yok sanırım. :/

• will-graham W kullanıcısına yanıt
    Karekoku konu anlatimi icin onermistim . Analitik icin korfezin konu anlatimli sb var . Geometrisi iyi bir eleman analitik icin onermisti .

Birey b disinda dedigin gibi elle tutulur cozumlu soru bankasi yok . Birey b den once fem ygs-lys beyazi cozmustum . Eski basiminin cozenadam da cozumleri mevcut . Biraz kasinti bir kitap baştan belirteyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavlivefiilidua -- 28 Ocak 2017; 18:31:32 >
  • Teşekkür ederim kolay gelsin

• Gür fasikülleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt kimya
    5 yıl önce açıldı
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    Geometri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence esen ve karekök ygs kolaydan zora gidiyor özellikle son sayfaları lys tadında .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.