Şimdi Ara

YHT ile Ankara-Eskişehir mi yoksa 1 sene daha mı bekleyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar puanım ankaradaki hiçbir üniversiteyi tutmuyor sadece YGS ye girdim. Puanımın tuttuğu bölüm de kapanmış Eskişehire gidebiliyorum ayda 200 lira vererek hızlı tren kartı alabiliyorum evden 1 buçuk saatte üniversiteye gidebiliyorum. Fakat sıkıntı olur mu olmazmı bilmem 1 yıl daha çalışıp ankarada bi yere mi gideyim ne dersiniz ?

• Arcatera kullanıcısına yanıt
    hergun bir buçuk saat git bir buçuk saat gel, bu seni çok yoracaktır diye düşünüyorum. yurtta kalma gibi bir düşüncen yok mu? hemen hemen aynı meblaga denk gelecek çünkü.
    eğer kendine güveniyorsan, hiç düşünmeden bir sene daha kal ama tereddutlerin varsa iyice düşünmen gerekiyor. zira insan sıkılıyor bu işlerin stresinden, bunalıyorsun. velhasıl, iyice düşünmelisin bu konuyu.
  • nolcak 1.5 saat de kafa dinlersin o surede ist ici oturuyorum ben 2-3 saat surebilecek bir yere gitme durumum var

seninkinde trafik yok en azından rahat rahat gidilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesimbo

hergun bir buçuk saat git bir buçuk saat gel, bu seni çok yoracaktır diye düşünüyorum. yurtta kalma gibi bir düşüncen yok mu? hemen hemen aynı meblaga denk gelecek çünkü.
    eğer kendine güveniyorsan, hiç düşünmeden bir sene daha kal ama tereddutlerin varsa iyice düşünmen gerekiyor. zira insan sıkılıyor bu işlerin stresinden, bunalıyorsun. velhasıl, iyice düşünmelisin bu konuyu.

Neredeyse Hiç çalışmadan girdim sınava doğruyu söylemek gerekirse eğer 1 sene çalışırsam mutlaka kazanırım. Her ay min 300 sırf yola vereceğim eğer ankarada okursam hiç masraf olmayacak yemek harici yol masrafı da olmuyor yarım saatte gidiyorum üniversiteye.
    Üşengeç biriyim bana da çok zor gibi görünüyor her gün 3 saat yola gidecek (400 km yapan trenler gelecekmis ama gene 2 vasıta ile gideceğim) insanın sabrı da bir yere kadar gibi gözüküyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 16 Temmuz 2013; 19:35:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

Orijinalden alıntı: yesimbo

Neredeyse Hiç çalışmadan girdim sınava doğruyu söylemek gerekirse eğer 1 sene çalışırsam mutlaka kazanırım. Her ay min 300 sırf yola vereceğim eğer ankarada okursam hiç masraf olmayacak yemek harici yol masrafı da olmuyor yarım saatte gidiyorum üniversiteye.
    Üşengeç biriyim bana da çok zor gibi görünüyor her gün 3 saat yola gidecek (400 km yapan trenler gelecekmis ama gene 2 vasıta ile gideceğim) insanın sabrı da bir yere kadar gibi gözüküyor ..

dedigim gibi calısacaksan bekle bir sene daha. ama kendinden emin olman lazım bir sene az bir zaman degil neticede=)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.