Şimdi Ara

YHT'ye ulaşım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27.06.2015 tarihinde, saat 6.30'da trenim kalkıyor. Göztepe köprüsünden, yht'ye nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim... Taksiye binip, 50-60 lira vermek istemiyorum, zira o fiyata bir tane daha bilet alabilirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkutay34 -- 26 Haziran 2015; 2:05:11 >

• berkutay34 B kullanıcısına yanıt
    İşte seçenekler...

251 - 16A - 16Y
  • hocam o otobüslerin çoğunun kalkış saati 6, 7 arası, benim 6.15 de orada olmam gerekiyor.
  • O saatte otobüs bulman çok zor Gebze Harem minibüsleri geçerse Pendik köprüsüne kadar onlarla git. Köprüden de taksiyle Pendik garına git. Mesafe kısa taksi çok tutmaz.
  • Gebze hareme veya Pendik köprüsünden geçen herhangi bir otobüs hattına bin, Pendik köprüsünde in. Köprü üstüne çık, kurtköy aydos cezaevi, kaynarca tüm minibüsler garın oraya gider. taksilerde bekliyor zaten yaklaşık 9 tl yazar taksi
  • hocam tahmini kaçta binmem gerekir ve o saatte minibüs bulabilir miyim?
  • berkutay34 B kullanıcısına yanıt
    O saatte minibüs bulur musun emin değilim, bugün bineceğin yere git bi şöföre sor bence. Yollar açıktır yarım saatte Pendik köprüsüne gider, köprüden gar da 10 dk sürmez taksiyle.
    Garanti olsun en kötü 5.15 de Göztepe köprüsünüde ol yine.
  • eyvallah hocam, çok teşekkür ederim.
  • Göztepede oturuyorum göztepe köprüsünden kadıköye git yada yürüyerek (20dk) minibüs yoluna in pendik kadıköy minibüsleri önünde indirir göztepeden yaklaşık 40 dk sürüyo ona göre ayarla kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.