Şimdi Ara

yi bir adream Warrior için ne kadar lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi bir adream Warrior için ne kadar lazım ?

• ardream warrior işkencedir serverda asas fazla olacağından ne kadar itemin olursa olsun o adam kaçacak bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

ardream warrior işkencedir serverda asas fazla olacağından ne kadar itemin olursa olsun o adam kaçacak bu kadar basit.

cz warrior içi ne kadar gerekli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzes

quote:

ardream warrior işkencedir serverda asas fazla olacağından ne kadar itemin olursa olsun o adam kaçacak bu kadar basit.

Steam ko cypher için 8raptor 650tl 80skili 350tl 8chitin set 400tl takılar en kötü 400tl hesapla işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xzes

quote:

Steam ko cypher için 8raptor 650tl 80skili 350tl 8chitin set 400tl takılar en kötü 400tl hesapla işte

en iyisi pvp ozaman
  • Üstün full +9 ve takıların da +3 olduğunu düşünürsek vuracağın db siz max damage 400 500 olur.

Ardreamde ya asas ya da mage olacaksın.Warrior istiyorsan cz geçmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atayiz

Üstün full +9 ve takıların da +3 olduğunu düşünürsek vuracağın db siz max damage 400 500 olur.

Ardreamde ya asas ya da mage olacaksın.Warrior istiyorsan cz geçmelisin.

ben solo takılmayı daha çok seviyorum bu warriorda yapabilirmiyim yoksa asas mı oynamalıyım 300-400 ve bir ay dc pre ile gb kassam yeterli bir char dizilir mi (cz için)

birde gün içinde etkinliklerle ne kasılabilinir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xzes -- 21 Nisan 2016; 16:43:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xzes X kullanıcısına yanıt
    Kardeşim heveslenme hiç destanda arkadaşım 2 liralik ardream char dizdi asas.arada bende giriyorum ve ardreamde "kasıp kavuruyorsundur" diyordum ama birde ne göreyim ardream da abartmiyorum sana inanmazsan girip bakabilirsin "10 15 liralik" charlar var sen düşün :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardreamde asaslar birbirine tek atıyor ve tek yiyor .Hiçbir esprisi yok

Tek takılmayı seviyorum diyorsan steam için konuşuyorum

8 Chitin set

Dual 8 shard

Dual old rol

dual coc.earring

ib ve wp(veya amulet of dex)

ile rahat rahat zevk alırsın.Bu saydıklarımın tutarı yaklaşık 1500 TL.

Exp pre ile 1 aya rahat 80 lvl olursun.

80 lvl olduktan sonra günlük bifrost ,juraid ,chaos ve ft lerden yaklaşık 50 60 m kasarsın
  • İyi bir ardream warrioru için iyi bir asasa oranla daha çok masraf yapmanız gerekmekte. Ardream asas her şeyin +0ını tak +7 dual shard ile bile yardırır. Ama warrior daha maliyetli ve dışa daha bağımlı olduğundan sc, takı, silah konusunda biraz daha çıtayı yükseltmeniz gerekmekte. Aslında warriorda problem yok 57 skilli yani sword aura nın base damagei nin düşük olması problem. Üzerinde yazan değerleri sunmuyor. %200 + 100 ek hasar veriyor. Ancak üzerinde yazan %250 + 100 hasardır. Yani r ile ne vuruyorsanız %200sinin üzerine 100 ek hasarı ekleyeceksiniz. Haliyle vurduğunuz hasar 350 370 seviyesinde oluyor normal bir chara.

Ama bu demek değil ki oynanmaz, öyle bir oynanır ki benim 2007 2008 yıllarında yaptığım Ardream deki Royal Clana bile lider olabilirsiniz. Sonuçta ardream de warrior az olacağı için çabuk dikkat çekiyorsunuz.

Sene 2008 Server Pathos. Vurduğum hasara dikkat. O dönemin hatrı sayılır asaslarından birisiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 22 Nisan 2016; 20:17:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

İyi bir ardream warrioru için iyi bir asasa oranla daha çok masraf yapmanız gerekmekte. Ardream asas her şeyin +0ını tak +7 dual shard ile bile yardırır. Ama warrior daha maliyetli ve dışa daha bağımlı olduğundan sc, takı, silah konusunda biraz daha çıtayı yükseltmeniz gerekmekte. Aslında warriorda problem yok 57 skilli yani sword aura nın base damagei nin düşük olması problem. Üzerinde yazan değerleri sunmuyor. %200 + 100 ek hasar veriyor. Ancak üzerinde yazan %250 + 100 hasardır. Yani r ile ne vuruyorsanız %200sinin üzerine 100 ek hasarı ekleyeceksiniz. Haliyle vurduğunuz hasar 350 370 seviyesinde oluyor normal bir chara.

Ama bu demek değil ki oynanmaz, öyle bir oynanır ki benim 2007 2008 yıllarında yaptığım Ardream deki Royal Clana bile lider olabilirsiniz. Sonuçta ardream de warrior az olacağı için çabuk dikkat çekiyorsunuz.

Sene 2008 Server Pathos. Vurduğum hasara dikkat. O dönemin hatrı sayılır asaslarından birisiydi.

ağlattın . Sizin clanı sık sık görüyordum o sıralar . uzun yıllar pathosta oynadım bende.

• Propranolol kullanıcısına yanıt
    O dönem Bifrost kapalıyken +7 Avedonumla millete town attırıyordum

Sonra soydular tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atayiz

Ardreamde asaslar birbirine tek atıyor ve tek yiyor .Hiçbir esprisi yok

Tek takılmayı seviyorum diyorsan steam için konuşuyorum

8 Chitin set

Dual 8 shard

Dual old rol

dual coc.earring

ib ve wp(veya amulet of dex)

ile rahat rahat zevk alırsın.Bu saydıklarımın tutarı yaklaşık 1500 TL.

Exp pre ile 1 aya rahat 80 lvl olursun.

80 lvl olduktan sonra günlük bifrost ,juraid ,chaos ve ft lerden yaklaşık 50 60 m kasarsın

şimdi asas oynamasını bilmiyorum ama öğrenirim diye düşünüyorum normalde warior açıcaktım ama wariorlada tek gidilmiyor onuda ben sevmiyorum

bu asaslardaki crtl olayı nedir oynarken nasıl basıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Kardeşim heveslenme hiç destanda arkadaşım 2 liralik ardream char dizdi asas.arada bende giriyorum ve ardreamde "kasıp kavuruyorsundur" diyordum ama birde ne göreyim ardream da abartmiyorum sana inanmazsan girip bakabilirsin "10 15 liralik" charlar var sen düşün :)

yani eskisi gibi iyisi de var kötüsü de yorumlara baktım bende herkesin elinde +8 shard +8-+9 chitinler var zannediyordum
    +8 shard çöp hocam destanda millet +9 md +9 wb kullaniyor :)
    Dual Foverin +3
    Dual Re +2
    Wp +2
    Judi +2
    2 parça chitin +9
    3 parça chitin +8

Atack 13xx
    Defans 11xx

Şimdi adam gelip bana 1 K normal maliceli 1.5 K vuruyorsa ne diyorsun bu duruma :)

%85 benden iyi itemli %15 benden kötü itemli

Bu arada crtl olayını hiç duymadım nedir bilemiyorum hocam açıkçası :)

Ama bende yeniyim senin gibi sadece minor cekebiliyorum combo daha yapamıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 23 Nisan 2016; 7:35:25 >
  • quote:

+8 shard çöp hocam destanda millet +9 md +9 wb kullaniyor :)
    Dual Foverin +3
    Dual Re +2
    Wp +2
    Judi +2
    2 parça chitin +9
    3 parça chitin +8

Atack 13xx
    Defans 11xx

Şimdi adam gelip bana 1 K normal maliceli 1.5 K vuruyorsa ne diyorsun bu duruma :)

%85 benden iyi itemli %15 benden kötü itemli

Bu arada crtl olayını hiç duymadım nedir bilemiyorum hocam açıkçası :)

Ama bende yeniyim senin gibi sadece minor cekebiliyorum combo daha yapamıyorum :)

wariror tek başına takılırmı arada sırada partisiz iş yapar mı
    Bence zor hocam

• quote:

Bence zor hocam

yeni açılan bir serverde exp pre ile ilk gün 60 olunur mu? birde moblar lvl göremi drop atıyor mesela aoclarda 45 lvlde daha çok mu drop alırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.