Şimdi Ara

yibiliyorum biraz farklılar ama:) DS4 vs Elantra vs A3 DSG arasındayım:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nighteen

ds4 inceledim.Harika bir araç.Ds 4 bmw 1 serisi ve volvo v 40 ile mukayese edilebilir ancak.

haklısın ayrıca nistepen ucuz onlardan ama premium marka olmaması ve de fazlaca değer kaybetmesi sıkıntılı
    yorum için tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: apolloniusoftyana

Ben de Ds4 ve Elantra arasında seçim yapmak zorunda kalmıştım. Eşim Ds4'ü beğendi ,ben ise Elantra'yı.
    Görünüş olarak bence ikisi de güzel. Ds4 ün dizel olması büyük avantaj.Fakat bizim tercihimiz Prime Plus Elantra oldu.
    Aracı lpg li olarak aldık.Otomatik vites geçişleri citoene göre daha iyi. Yakıt ve güç olarak beklentilerimi karşılıyor.
    Küçük yaşta bir çocuğumuz olduğu için daha geniş bagaj ve iç hacim tercihimizi büyük oranda etkiledi.
    Eşim arkada oturduğu için de arka camlarının açılması ve arka diz mesafesi de önemliydi.
    Fiyat olarak da daha ucuza aldık.
    9000 km dir bir sorunla karşılaşmadım. 5-6 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum.
    Audi için yorum yapamayacağım. Test sürüşleri sonrası ihtiyaçlarınızı göz önüne alarak bir tercih yapmanızı tavsiye ederim.
    Elantranın bazı ülkelerde dizellerinin piyasaya sürüldüğünü duydum, Türkiye'ye getirirlerse süper olur

ayrıntılı cevap için tşkler
    daha evlenmeme var benim ama müstakbel eşime gösterdiğim de o da tamam demişti elantraya tek derdim yakıt ha bir de acaba hyundai aşabildi mi o ucuz marka imajını diye takılıyor aklıma sonuçta bir yatırım olmasa da araçların satışı da önemli benim için sedan ilk tercihim olduğundan aslında elantrayı istiyordum ama kalite ve ekonomiklik açısından arkadaşım bana bu araçları buldu biraz daha incelemem gerekecek çünkü jetta 1.2 tsi dsg comfortline tasarım açısından olmasa da geri dönüşler açısından iyi gibi elantraya kıyasla

• quote:

Orijinalden alıntı: CILGIN_HACI

ds4 derim fuar da inceleme fırsatım oldu başın da en çok insanın olduğu modellerden biriydi.
    malzeme kalıtesi ,tasarımı,motoru,ekonomısi + ları
    arka camın açılmaması ve arkasının biraz basık olmalası - leri

aynı eksiler bence de sıkıntı ilerleyen zamanlarda kullanıcı yorumlarını bekliyorum ona göre şekillendiricem bende görüşlerimi ayrıca test sürüşü gerekecek buna ek
    tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

performasn olarak.elantra kesinlikle diğerlerinden önde 1200 kg ağırlığı ve 132 bg doch motoruyla önce bide elantra alırsanız manuel alın 6 ileri manueli çok atak benimde test sürüşü yapma imkanım oldu.

keşke manuel kullanabilsem ama maalesef spor sakatlanması yaşadığımdan sol bileğimde sıkıntılar var otomatik tercihim ondan motor iyi de yakıt ahh yakıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapi

quote:

Orijinalden alıntı: anilsengenc

quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Seçenekler arasinda ds4 ve elentra var ha. Sifir a3 olsa neyse ama bu listede hiç düşunmem acikcasi. Not: ds4 sahibiyim

evet neden öyle bir tepki verdiniz?:) ds4 aklımda olan bir araç özellikle konsol konusunda ama arka cam ve de yerden fazla yüksek olması düşündürüyor beni

Eger olurda ds4 alirsan. Elentra ile kiyaslaninca muhtemelen sende ayni tepkiyi vereceksin. 😄 Şaka bi tarafa sen ds4 al. Hergun sabah arabana yaklasirken iyiki almisim dersin. Arka cama cok ihtiyac olmuyo bende, genelde tek kişi kullaniyorum. Kalabalik olunca bile havalandirma için , arka cam açılmayalı çok zaman oldu.

işte denemek kullanmak lazım aslında pek sürüş şansım olmadı uzun uzuna ds4 ü

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

A3 derim ama astra sedanda bakabilirsin

astra sedana haftaya pazar bakıcam güzel diyorlar tşkler
  • herkese yorumları için teşekkürler
    araçlara baktım ve kiminde lpg kiminde değişmiş parça olduğunu görünce vazgeçtim

sıkıntı şurda ki otomatik kullanmak mecburiyetindeyim ve yeni bir sistem (otomatik vitesler için) istiyorum eskilere nazaran
    ilk tercihim sedan kasalar yada liftback denilen kasalar (2013 Skoda Rapid gibi)
    sıfır olarak veya 2. el olarak jetta 1.2 tsi dsg, elantra 1.6 otm, clio 4 1.2 edc, fiesta ecoboost powershift (clio ve fiesta yılbaşında gelirse tabi), skoda rapid gibi raçlar
    şehir içinde rahat ve şehir dışında güvenli bir araç herkes ister ama önemli olan ve en çok baktığım geri dönüşü ve sevisler

ben bir maliyet uzmanı olarak çalışıyorum şunu söyleyebilirim ki araçların satışı anında yılına göre değer kaybetmesi ayrıca krediye ödenilen faiz ve görülmeyen ve pek bilinmeyen değer olan bugünkü paranın gelecekte olan değer kaybı yüzünden bana en yüksek faydayı sağlayacak aracın peşindeyim

min. maliyet max fayda yani

bakalım ileride bu listeye yeni modeller eklenecek mi? ama cevaplar için tekrar tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahansen -- 18 Kasım 2012; 16:20:07 >

• a3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casnecc

a3

saol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.