Tekrar çok teşekkür ederim part 2 yi de indirdim çok güzel bir çalışma
birşeydeğil yaklaşık 2000 tane karikatür var bunları teker teker okıyıcam ve seçtiklerimden part 3üde yarın upload edicem şimdiden 500. karikatürdeyim bu 500 karikatürden size beyendiğim iki tane part yaptım.. devamı gelicek.... SADECE MEMNUN OLMANIZ VE TÜRK MİZAHINI OKUMANIZ İÇİN....
Alıntıları Göster
yaz abicim yaz buna katılmıycaz da hangi fan club'a katılıcaz
quote:
Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Kivanc1Mac
helal sana hoşgeldin....
quote:
Orijinalden alıntı: Musketeer.
quote:
Orjinalden alıntı: Kivanc1Mac
helal sana hoşgeldin....
Alıntıları Göster
uppppppsssssssssss
quote:
devam....
Alıntıları Göster
hacı benide ekle
quote:
Orijinalden alıntı: Phileo Sophia
hacı benide ekle
Alıntıları Göster
Ben de en sevdiklerimi koyayım buraya:
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Ben de en sevdiklerimi koyayım buraya:
Alıntıları Göster
dili mükemmel derece de kullanan, yaşanmışlık hissi veren mizahıyla, otobüste ,kafede,evde ani kahkaha krizlerine yol acan saygın şahsiyet . Bir kac kez konusma fırsatı bulabildigim icin kendimi sanslı saydıgım son derece mütevazı insan . Sevioruz Seni Yigidim ((:
quote:
Orijinalden alıntı: thefall
dili mükemmel derece de kullanan, yaşanmışlık hissi veren mizahıyla, otobüste ,kafede,evde ani kahkaha krizlerine yol acan saygın şahsiyet . Bir kac kez konusma fırsatı bulabildigim icin kendimi sanslı saydıgım son derece mütevazı insan . Sevioruz Seni Yigidim ((:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: thefall
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: thefall
Alıntıları Göster
2 gün uğrayamadım ... şimdi kaldığımız yerden devam ... bu arada eklendiniz arkadaşlar....
devam...
quote:
2 gün uğrayamadım ... şimdi kaldığımız yerden devam ... bu arada eklendiniz arkadaşlar....
devam...
Alıntıları Göster
devam....
quote:
devam....
Alıntıları Göster
devam....
quote:
devam....
Alıntıları Göster
devam...
quote:
devam...
Alıntıları Göster
hocam çok iyi çalışmışsın bu konuda tebrik ederim, okudukça bunları moral buluyoruz
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN
baba koptum buna ya
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR
Tekrar çok teşekkür ederim part 2 yi de indirdim çok güzel bir çalışma
birşeydeğil yaklaşık 2000 tane karikatür var bunları teker teker okıyıcam ve seçtiklerimden part 3üde yarın upload edicem şimdiden 500. karikatürdeyim bu 500 karikatürden size beyendiğim iki tane part yaptım.. devamı gelicek.... SADECE MEMNUN OLMANIZ VE TÜRK MİZAHINI OKUMANIZ İÇİN....