1, 2 ve 3'ü indirdim ama içinde burdaki karikatürlerden bazıları yok Devam devam
hahah süpersin laylondon...ekle benide...
quote:
Orjinalden alıntı: DgnByz
1, 2 ve 3'ü indirdim ama içinde burdaki karikatürlerden bazıları yok Devam devam
EVT haklısın .. ama ... partların çıkış tarihlerine bakarsan biraz eski bir tarih onların içinde olmayanları bilinki yeni buldum
eğleniyormusun DH halkı
up...
beyler küçük yorumlarınızla konum ayakta kalabilir .... daha fazla kişi memnun olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN
quote:
Orjinalden alıntı: DgnByz
EVT haklısın .. ama ... partların çıkış tarihlerine bakarsan biraz eski bir tarih onların içinde olmayanları bilinki yeni buldum
4ü bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: CglrLaylondon
devam...
Erdil Yaşaroğlu'nun karikatürü bu...
@UmuT evt altındada yazıyor zaten ama çok beyendiğim bir karikatür diye koymak istedim senin için bi sakıncası mı var ?
quote:
ZUhahah bayıldım. Muhtesem
bende katılmak isterim fana :)
4 senedir penguen, çıktığından beri de uykusuz okuyorum.. tabiiki karikatür deyince akla gelen ilk isimlerden.. onun uzun balonlarıyla gülüyoruz hep.. uykusuz bayiiye gelsin die iple çekiyorum çarşambayı :)
quote:
@UmuT evt altındada yazıyor zaten ama çok beyendiğim bir karikatür diye koymak istedim senin için bi sakıncası mı var ?
Benim için bir sakıncası yok ama Yiğit Özgür fan club olduğu için belirttim.
quote:
Orjinalden alıntı: mrtylcn
bende katılmak isterim fana :)
4 senedir penguen, çıktığından beri de uykusuz okuyorum.. tabiiki karikatür deyince akla gelen ilk isimlerden.. onun uzun balonlarıyla gülüyoruz hep.. uykusuz bayiiye gelsin die iple çekiyorum çarşambayı :)
EKLEDİM
arkadaşlar isteyen olursa birazdan İMZAMIZDA geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: UmuT
quote:
Benim için bir sakıncası yok ama Yiğit Özgür fan club olduğu için belirttim.