Şimdi Ara

Yiğit Özgür Karikatürleri *** (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.458
Cevap
57
Favori
498.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yiğit Özgür Karikatürleri ***

(En Son Oy Tarihi: 1.11.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: CCYBORG

Bu adam Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi karikatüristlerinden biridir. Ağlamaklı olduğum günlerde bile kahkalar attıran karikatürleri vardı. Mizah dergileriyle alakası olmayan ben deli gibi penguen okumaya başlamıştım. Penguenden çıktığından beri takip edemez oldum. Bazı uzun hikayeleri var akıllara zarar gülmekten karın kası yaptırır adama. Bir karikatürünü arıyorum @LaYLoNDoN belki sen bulabilirsin. Hani "dizilerin erotik versiyonları " olarak geçiyordu. Abandı damat - ıhlamışlar altımda falan vardı. Onu bulabilirsen sevinirim.

elimden geleni yaparım
  • @CCYBORG bu mu ?

• devam...

• Budur valla sağolasın. Arşive kaydettim . İlk gördüğümde gözümden yaşlar gelmişti. Yiğit Özgürün binlerce karikatürünü okudum. Ama bu en iyilerinden biridir.
  • devam...

• dostlarım ...(, nkA, bip, Muro99, Erwin, sagopa001, FireGlavieTr, Commander41©, MillionDollarBaby.. ve diğerleri ) bu büyük emeğe küçük bir yorumu esirgemeyin LÜTFEN
  • Hepsi Birbirinden Güzel Eline Sağlık.

Valla annemler yatıyo bende odamdayım sessiz sessiz gülüyorum acayip komikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

Hepsi Birbirinden Güzel Eline Sağlık.

Valla annemler yatıyo bende odamdayım sessiz sessiz gülüyorum acayip komikler.

Muhteşemler gerçekten bir karikatürü 500 kere okumama rağmen yeni okumuş gibi etkiliyo bazıları süper
  •  Yiğit Özgür Karikatürleri ***
  • ÜSTTEKİ KAPAĞIN HİKAYESİ ...

Dergi olarak Ergenekon Operasyonu konusunda halkımızla aynı duyguları paylaşıyoruz.

Türkiye’de uzun zamandan beri bir iktidar kavgası yaşanıyor. Kavga derinleştikçe ülke bir siyasi çıkmazın içine sürükleniyor. En temel gerçeklerin üstü örtülüyor. Bütün bu karmaşadan bizim payımıza ise tek bir şey düşüyor: Korku.

Hepimiz korkuyoruz.

Parti kapatmaya karşı demokrasiyi savunmaktan korkuyoruz. Çünkü bu ülkede bir cephe, demokrasiyi savunanları tarikatçı, şeriatçı, AKP’li, Sorosçu olarak damgalamaya hazır bekliyor.

Emniyette, yargıda, eğitimde, medyada tarikat kadrolaşmasına işaret etmeye korkuyoruz. Çünkü bu ülkedeki diğer bir cephe tarikat kadrolaşmasına işaret edenleri darbeci, cuntacı, ergenekoncu, faşist olarak damgalamaya hazır bekliyor.

Ergenekon operasyonuyla umutlanmaya korkuyoruz. Çünkü hem malum cephe operasyonla umutlanan herkesi tarikatçı, şeriatçı, AKP’li, Sorosçu olarak damgalamaya hazır bekliyor hem de ortada sadece yandaş basına sızdırılan ve yalanlanan belgeler dışında net bir bilgi yok. Görünürde operasyon darbecilere karşı yapılıyor ama Marmaris’teki baş darbeciyle ilgili de, 12 Eylül’ün kararttığı milyonlarca hayatın hesabını sormak için de en ufak bir girişim yok. Savcılığın çalışma usullerinin ve gözaltına aldığı insanlara sordukları saçma sapan soruların verdiği ipuçları göz önüne alındığında; feci halde tongaya basmaktan, kurunun yanında yanacak yaşların sorumluluğundan korkuyoruz.

Ergenekon operasyonunu eleştirmeye korkuyoruz. Çünkü hem, her Ergenekon eleştirisinde kendini kaybeden cephe, elinde “darbeci, cuntacı, faşist!” damgalarıyla bekliyor, hem de gözaltına alınan isimlerin hemen hiçbirine kefil olmaya niyetimiz yok.

Tarafsız olmaya da izin yok. Taraf olmayanı bertaraf etmeye hazır bekleyenler, “bizden değilsen, muhakkak onlardansın” şiarıyla, olan biteni anlamaya çalışanları dahi suçlamakta çekinmiyor.

Yıllardır “en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günler” lafıyla uyutulan bizler, bugün belki de ilk defa “en çok ayrılmaya ve cepheleşmeye mecbur olduğumuz günler” yaşıyoruz. Bizim adımıza karar verenlerin ve vermek için teşebbüs edenlerin yaptıklarından biz bir bok anlamıyoruz. Ülkemizin bu günlerden en hafif zararla çıkmasını umut ediyoruz.
  • Benide eklermisin kardeşim.

Hepsi süper seçmece. Teşekkürler devamınıda bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Benide eklermisin kardeşim.

Hepsi süper seçmece. Teşekkürler devamınıda bekliyorum.

hemen ekliyorum hoşgeldin ...
  • Teşekkkürler paylaştığın için Yiğit Özgür bu işi çok iyi beceriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@rvellous

Teşekkkürler paylaştığın için Yiğit Özgür bu işi çok iyi beceriyor

saol yorumun için
  • up up up ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

up up up ...

• YİĞİT ÖZGÜRCÜLER

1.LaYLoNDoN (KURUCU)
    2.ugr7
    3.Mnr980
    4.RaPpErBoY®
    5.pascuu
    6.svai
    7.FuinFea
    8.smd
    9.DEMosTy
    10.êst
    11.-Hakan-
    12.ilhdmr
    13.The_666
    14.Mushmula
    15.Jolly_RogeR
    16.posetr
    17.serdarorcun93
    18.şemsilepervane
    19.mad skillz
    20.BİLÂL85
    21.ReKi
    22.@Yqut
    23.Sfred
    24.Kivanc1Mac
    25.Phileo Sophia
    26.Aytürk
    27.thefall
    28.caress_mvo
    29.Se_co
    30.PASATURK
    31.xavi06
    32.gokhan22
    33.sinan681
    34.DgnByz
    35.System Error
    36.mrtylcn
    37.Sipahi
    38.aRnOaLd
    39.biggest little man
    40.M@TRIX_78
    41.doğukanözden
    42.In Flames
    43.C£nq
    44.shadowz61
    45.by-ko
    46.vincentvega
    47.finisher>
    48.Sah!n
    49.M@rvellous
    50.N!ghTM@sTeR
    51.expander_

YİĞİT ÖZGÜR FAN CLUB İMZASI

[center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_23454041/mpage_1/key_/tm.htm ][image]http://www.uykusuzdergi.com/dosyalar/profil/picture-13.jpg[/image][/link][/center] 
    [center][b][font="Trebuchet MS"]YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB[/font][/b][/center][/center]

• selam kardes hepsi süper elinize sağlık benide eklermisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: steareth

selam kardes hepsi süper elinize sağlık benide eklermisin.

hemen ekliyorum kardeşim hoşgeldin
  • www.uykusuzdergi.com aracılığı ile YİĞİT ÖZGÜR'E MAİL Gönderdim DH daki bu FAN CLUBTANDA BAHSETTİM ;) BAKALIM CEVAP GELİCEKMİ ;)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.