Şimdi Ara

Yıl 1689 gibi davranıyoruz (KONU TUTTU GİBİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
7
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beylikdüzünden ev alın beyler çok değerlenecekmiş.
  • Beyler şu an baktım Köprülü Fazıl Mehmet Paşa sadrazam olmuş II .Süleyman atama yapmış sözcü gazetesi de saydırıp duruyor vezirin usulsüz elde ettiği mallar var diye. Sabah elan da padişah yalakası olmuş yani medya özgürlüğü. Geçen lgbt liler yürüyüş yapmıştı yeniçeriler öldürdü hepsini koskoca imparatorlukta özgürlük kalmamış. Ne olacak bu ülkenin hali.
  • Faytonu kaça pıstırdın?
  • Yeniçeri'ler im talim yapmiyor. yardim edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 7 Temmuz 2015; 13:12:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genjler fransada kurtadam olaylarıoluyormuş. Romadan romadan haber aldim cnaavarın kafasına ödül konmus kral. Fransa jevudan diye bi yerde , ormanda arıyacaz sanırım yaratıgı. adimi listye yazdirdim. kurtadam nasıl avlanır, rezil olmayalim şimdi anlatırsanız sevinirim. tşşk.

edit : yanlis bilgi genjler romanya degil roma roma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 7 Temmuz 2015; 13:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

Genjler fransada kurtadam olaylarıoluyormuş. Romanyadan haber aldim cnaavarın kafasına ödül konmus kral. Fransa jevudan diye bi yerde , ormanda arıyacaz sanırım yaratıgı. adimi listye yazdirdim. kurtadam nasıl avlanır, rezil olmayalim şimdi anlatırsanız sevinirim. tşşk.

tabi romanya varsa bu tarihte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

Genjler fransada kurtadam olaylarıoluyormuş. Romanyadan haber aldim cnaavarın kafasına ödül konmus kral. Fransa jevudan diye bi yerde , ormanda arıyacaz sanırım yaratıgı. adimi listye yazdirdim. kurtadam nasıl avlanır, rezil olmayalim şimdi anlatırsanız sevinirim. tşşk.

tabi romanya varsa bu tarihte.

yoksa da boşver transilvanya da geç, drakulanın toprağı maksat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 7 Temmuz 2015; 13:22:49 >
  • Yıl 2015 gibi davranıyoruz
  • Baharat yolu gezim (SS)li

• Zeki mürende bizi görecek mi ?
  • Yeniçeri Ocağı Mülakatları [ANA KONU]

• Yeniçeriyim soruları alıyım

• Bi baktım osmanlı üzerime geliyor. AMAN TANRIM DİDİM !!! (Kutsal ittifakçılar)
  • garındaşlarım! mevcut bulunan vaziyetimizin sihhatini mütemadiyen devam ettirebilmek içün, gayretlü olmak icap eder..
  • Yıl olmuş 1689 hala minyatürsüz konu açıyorlar.

• Padişah, Sivas-ül Kangallarla sefere çıkacakmış diyolla.
  • Ah ulan şu atım 150 kat daha güçlü olsaydı ne olurdu :(
  • Hatunumun yanında yeniçeriden iki tokat yedim

Dutlukta uygunsuz şekilde davranmaktan ihbar edilmişiz. Yeniçeri geldi, ben hatunumu uzaklaştırmaya çalıştım sonra yeniçeriye 'noluyo' falan sert çıktım. İki tokat attı, 'hakkınızda ihbar var' dedi. 'Senin bana vurmaya hakkın yok' derken 'var, yeni fermanı araştır' dedi. Sustum kaldım oyle.. tevellüt:1669
  • hepimiz pc'leri telefonları kapatalım
  • Malafatül Şakşakiye kefaret gerektirir mi acil yardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.