Şimdi Ara

yıl 200 ama türkler nerde? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: batugol73

quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

Yaw saçmalamayın oyun şuan Çin ve Moğolistan bölgesinin küçük bir bölümünü kapsıyor.Ve sadece Çin Irkı var.Daha sonra Orta Asya eklenince çıkacak Türkler,İslamiyet vs..
    Saçmalamışsınız

Niye bu kadar kasıldın ki?
    İNSANCA söyleyemiyor musun bunu??

Sen benim insanlığımı mı sorguluyosun git kumda oyna

• ileride açılacak merak etme islam die
  • ilerde açılıor islamic world diye yeni bir map ama zaten fos da constantinopollis var istanbul işte ayasofya camisi falan herşey var daha ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

İnşallah Türkleri Araplarla karıştırmazlar Tip olaraak yani Şalvarlı adamlarsa Türk dedikleri peh Ama Eski Türk boyları gibi olursa püff değme keyfime

Bu yazdığın yazının mantığını anlamayacak kadar cahilsin/küçüksün.

Araplar seni yedilermi? Arap' kavramının ne olduğunu biliyormusun? Eski TÜrk boyları demişsin, eskisi ne, alayı şalvar giyerdi. Şimdi eski Türk boyları şalvar giyince kalitesimi düştü?

Bence bir düşün. Sonra o yazını değiştirirsin belki(cevalarını bulmanı tavsiye ederim).

Hz. Muhammed (s.a.s.)'de bir Arap'tır, bu yazılarım onun için sert, yoksa banane Türk'ün ne giydiğinden, Türk ne giyse yakışır...

• quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

İnşallah Türkleri Araplarla karıştırmazlar Tip olaraak yani Şalvarlı adamlarsa Türk dedikleri peh Ama Eski Türk boyları gibi olursa püff değme keyfime

Bu yazdığın yazının mantığını anlamayacak kadar cahilsin/küçüksün.

Araplar seni yedilermi? Arap' kavramının ne olduğunu biliyormusun? Eski TÜrk boyları demişsin, eskisi ne, alayı şalvar giyerdi. Şimdi eski Türk boyları şalvar giyince kalitesimi düştü?

Bence bir düşün. Sonra o yazını değiştirirsin belki(cevalarını bulmanı tavsiye ederim).

Hz. Muhammed (s.a.s.)'de bir Arap'tır, bu yazılarım onun için sert, yoksa banane Türk'ün ne giydiğinden, Türk ne giyse yakışır...

cok sert cıkmıssın cocuk Türkleri hep Araplarla karıstırırlar ya bu sefer onu yapmazlar İnşallah demiş kotu bi niyeti yoktur birazda doruluk payı var solediklerinde yapacaklarsa Türkü Türk gibi yapsınlar

• lnmstr sakin hacı adam doğru söylemiş, gidip şanlı Türk´ü Allah´ın arabıyla karıştırırlarsa hiç güzel olmaz çok fark var aramızda diğer toplumlarla.. yan yana bile koyulmaz Türkle arap
  • quote:

Orjinalden alıntı: EvilPhoenix

lnmstr sakin hacı adam doğru söylemiş, gidip şanlı Türk´ü Allah´ın arabıyla karıştırırlarsa hiç güzel olmaz çok fark var aramızda diğer toplumlarla.. yan yana bile koyulmaz Türkle arap

Sizin arap anlayşınız farklı, benim farklı, senin yazındaki arapla benim yazımdaki arap'ın arasında büyük ağrı var

Ben o farkı anlatmaya çalıştım ya neyse :)

• hz.muhammedde araptı ona saygımız sonsuz zaten ama arplarda zamanında bizi arkadan vurmayıda bildi hem onu geç batıda türklerle arapları karıştırıyolar bizide arap zannediyolar islam türk koysunlar ama gidip araba benzetmesinler yazmış arkadaşımız biz bizizdir bizi arap gibi yapıp alın size türk derlerse olmaz
  • niyalar türk olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: enflasyon

niyalar türk olmasın

• Oyunda İslam liderleri Türk karakterler olarak hazırlanmıştır.Alıntıdır..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.