Şimdi Ara

Yil olmus 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala sinav kurulumuz sinavimizin ne zaman aciklanacagi ile ilgili bir bilgi vermiyor.
    Bu nedir?
    Milyonlarca insan bekliyor,planlarini yapamiyor,aklinda bir bolum universite kuramiyor.

Bu ne allah askina? Hata yapmamak icin sindire sindire okuyorlarmis. Afedersin ozaman YGS yi neden 4 gunde acikladiniz? O zaman hata yaptiniz? Karisiklik oldu nerden bilcez?
    Osym baskani degisti diyeceksiniz bende biliyorum degistigini. Ama bu demek degilki isleyis her sey degisti degil.

Gun gectikce bizim aklimizdaki sorular artiyor, gercekten bir karisiklik mi var milyonlari soktuklari sinavda bir sorun mu var hic birini bilmiyoruz.
    En azindan bir duyuru bir aciklama yapsalar su gunde aciklicaz diye bizde dakika basi telefonlarda bilgisayarlarda beklemeyelim.

Simdi diyeceklerki eee eskiden 20-30 gunde aciklaniyordu bla bla bla
    Eskiden tarihiniz saatiniz belliydi bizim gibi belirsiz bir sekilde mi bekliyordunuz? Her an aciklanabilir diye?
    Bir sekilde tepkimizi belli edelim sosyal medyayi her seye iyi kullanmayi biliyoruz bundada kullanalim.

Ben her gun 3-4 kez ariyorum. O kadar kabalarki utanmasalar azarlicaklar.
    Twitter'dan #omerdemirlys
    Hashtagiyle sesimizi duyuralim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Agir ceza reisi A kullanıcısına yanıt
    Ya insanlik disi varlik gereksiz yorumunu al git burdan, burda kendi haklarimizi savunmak icin ugrasiyoruz.
    Senin gibilerle ugrasmak icin degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.