Resim isterüüükk.. Merakla beklioruz resimleri hadi
konuyla alakalı bişi söylemek istiyorum ;
donu düşen yılana sarılır
al sana yavru yılan.buna benziyomu eğer benziyosa bittin olm sen bunun adı kara mamba.dünyanın en zehirli yılanı
quote:
Orjinalden alıntı: SinanBest
al sana yavru yılan.buna benziyomu eğer benziyosa bittin olm sen bunun adı kara mamba.dünyanın en zehirli yılanı
Off gerçekten tırstım yaaw;ama hiç unutmuyorum(Steve İrvin ruhu şad olsun) dünya nın en zehirli yılanları Avustralya da yaşar,Kutsal Çanak Yılanı en zehirlisi,su yılanından bile katbekat zehirlidir.
Ney bu bahsettiğiniz pantolon yılanımı
yumurta yer.tabi yer derken yutar :) yavruysa bıldırcın yumartası yer yutar
balığa benziyo ama yılan balığı
bence annesi çoktan kapı dışarı etmiştir yılanı...
izin versele bende beslerim
bknz. Snaqe
1 hafta sonra görcen seni bizim arkadaş okulun dağına sarı yılan buldu akwaryumda beslio zehirli hemde sonra baktılar 4 gün sonra saldırmaya fln başladı ezdiler kafasını
çuvala sok ağzını iple boğ
bir fareyle 6 ay geçirebilir yılanlar yoksa 3müydü bu demek oluyokı haftada bir bi kaşık kıyma versen su süt vs içirsen hergün kilo bile alır
quote:
Bu pozisyonda yılan nasıl bırakılır.Bıraktığın an seni sokma şansı çok fazla Kafasını duvara sürtüp sersemletmek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
quote:
Bu pozisyonda yılan nasıl bırakılır.Bıraktığın an seni sokma şansı çok fazla Kafasını duvara sürtüp sersemletmek lazım
hemde sağa sola
Hacum evde fare kaynıyor.İstersen 10 tane ısmarlayım sana 10 taneden sorrası ücrete tabi ama...Mutualist bi yaşam buda işte.Sen yılancığını besle ben paracık kazanayım..
Ya biz küçüken yılanlarla ilgili bazı seyler anlatırlardı. tıpkı printscreen gibi yılanlarda insanın resmini cekebiliyormus. o resmide yılanın annesi görebiliyormus falan. hatta böyle hikayeler falan vardır. hiç duyan yokmu. Onun için yavru yılana yaklasmamak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL.P
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
quote:
hemde sağa sola
yiğen naptın sen ya yılanı boğmaya mı çalışıyon
quote:
Orjinalden alıntı: deep_man
Sokak yılanlarında kuduz olabilir dikkat et.
Kulağına baksın damga var mı diye. Kontrolü yapılmıştır belki
quote:
Orjinalden alıntı: espirtlotus
doganın bir kanunudur o zaman sende tavuk yeme ne sucu var tavugun
tavuk en azından acı çekerek ve zevk için öldürülmüyor
quote:
Orjinalden alıntı: firtikk
quote:
Orjinalden alıntı: espirtlotus
Ormandaki bir leopara da seni verelim hoşuna gider eminim
ne saçmalıyosun sen yav böle saçma sapan konuşma Allahı nı seversen