Şimdi Ara

yılbaşı gecesi ne yapabiliriz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes de içki türleri yazmış yaw sanki tek yapabileceğin içmek
    Ps çok eğlenceli olur,onun dışından tabii ki bimden stok yap bi de tombala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartışmayı bırakıp konuya geri dönebilirmiyiz ? konudan hoşlanmadanda atsın engeli geçsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: orsak26

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Namaz kılarak Allah'a sukredebilirsiniz bu seneyi de tamamlamayi nasip ettigi için.

her secdeye yatışımda aklıma demba ba geliyor günaha giriyorum hocam

bu nasıl cevap ya kahkaha attım

yılbaşı gecesi ne yapabiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Cloud

İneklerin önünden geçerken önünüzü mü ilikliyorsunuz? (Hinduizm)
    Bi dinde kural diye insanların yaşam tarzına müdahale edilemez.
    Burda kimse müslümanlar neden içki içmiyor demiyor. Kendi halinde konuşuluyor.
    İnançsız birinin müslümanın birini gördüğü gibi "aptalsınız tanrıya inanıyorsunuz" demesi kadar bağnazca bi yaklaşım şu an yaptığınız.

Siz her şeye tepki koyun bizde burda oturalım mı ? Siz ''yanacaksınız'' denmesinden neden rahatsız olduysanız bende arkadaşın açıkça ''içeceğiz'' demesinden ve dalga geçer gibi ''her secdeye yatışımda aklıma demba ba geliyor'' demesinden rahatsız oldum.Neden benim yorumum dikkat çekti peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

Herkes de içki türleri yazmış yaw sanki tek yapabileceğin içmek
    Ps çok eğlenceli olur,onun dışından tabii ki bimden stok yap bi de tombala

hocam ana madde içmek bunların yanında tabi ps si falan var , tombala banko zaten yazma geregi bile duymadım stokta yapılır kişi başı 50tl gibi bi miktar düşünüyoruz zaten
  • Zina yapıp, alkol tüketin.
  • Hocam içmek, normal içki içmek ,alkollü içecek içmek bu hareketlerin dinlere saldırmakla ne gibi alakası vardır. Herkes kendi inancına göre,başka insanların hayatlarına karışmadıkça,rencide etmedikçe istediğini yapma özgürlüğüne sahiptir.

Ha demba ba dersiniz bilemem onu bende anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble4you -- 15 Aralık 2014; 1:56:10 >
  • eğer arkadaşların sakin ve sapıtmayacak insanlarla 100lük rakı alıp sabaha kadar sofrada içebilirsiniz. çok zevkli olur.
    veya 2 tane 100lük absolut alıp kusana kadar içebilirsiniz..
  • 2 kişiyi tanıyorum sadece hocam , rakıyı bizim nesil sevmiyor zaten (lise son) anlamadım gitti , rakı masada oturulup muhabbetiyle mezesiyle gidecek bir içki arkadada neşet ertaş... riske girip rakıyı heba etmek yerine kusana kadar vodka içmek daha iyi gibi geldi
  • Maklube yapıp yiyeceğiz. Belki yılbaşı gecesi diye bir çılgınlık yapıp fazladan 1-2 bardak daha ayran içebiliriz. Eee o kadarı da olsun ama demi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Maklube yapıp yiyeceğiz. Belki yılbaşı gecesi diye bir çılgınlık yapıp fazladan 1-2 bardak daha ayran içebiliriz. Eee o kadarı da olsun ama demi.

maklube üstüne ayran dökün
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Maklube yapıp yiyeceğiz. Belki yılbaşı gecesi diye bir çılgınlık yapıp fazladan 1-2 bardak daha ayran içebiliriz. Eee o kadarı da olsun ama demi.

+1907 bu yılbası ayranların dibini göreceğiz.

Belki ayran kutularından hosgeldin 2015 yazarız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekila cila olarak bira , yada sadece absolut vodka(istanblue vs uzak dur) rakı ya girmeyin viski de bayar sizi en iyisi tekila shot gibi ama 8-9 kişiyseniz yetmez

• quote:

Orijinalden alıntı: U.F.O

Tekila cila olarak bira , yada sadece absolut vodka(istanblue vs uzak dur) rakı ya girmeyin viski de bayar sizi en iyisi tekila shot gibi ama 8-9 kişiyseniz yetmez

vodka + birada karar kıldım hocam
  • Oturup mandalina yiyin masrafa gerek yok
  • Evde keyif yapmalısın bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.