tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim. elimden geldiği kadar yks ve tıp hakkındaki sorularınıza yardımcı olmak isterim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yılbaşı özel
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655
Bu mesaj silindi.hocam onun aslında ankara tıpta okumadığını söylüyorlar forumda doğru mu
-
ilk yılında mı kazandın, kazanmadıysan kaçtan kaldın ne yaptın
-
Tıpta arkadaş ortamı nasıl.
-
ilk yılımda kazandım hocam Allaha şükür
-
hocam bunu bilmiyordum, açar mısınız biraz? ankara tıp hakkında nasıl bu kadar çok şey biliyormuş o zaman?
-
Adam 5 sayfalık ankara tıp tanıtımı yapmıştı zamanında. Eğer dediğin gerçekse insanlar kafayı yemiş.
-
her çeşit insan var. kafa dengi insanlar da var; hayatı boyunca ders çalışmış, at yarışındaymış gibi okuldan dershaneye dershaneden etüte etütten sınava koşmuş, insanlığı, paylaşmayı ve arkadaşlığı unutmuş insanlar da var. ikinci saydığım grup maalesef azımsanmayacak derecede.
-
hocam ankara tıpı nasıl bu kadar iyi biliyor o zaman
ya da nerede okuyomuş
ya da neden böyle bir hesap açıp yıllarca ankara tıpı anlatmış
@ankaratıplı
etiketlenmiyor da kendisi :D
-
Sistemin getirisi bu maalesef. Neyse hocam sizi soru bombardımanına tutuyorum
1- Hangi tıp fakültesinde okuyorsunuz ve sıralamanız kaçtı.
2-Kitap masrafları fazla tuttu mu?
3-Okuduğunuz okulun konaklama, yurt imkanları nelerdir?
4- Aldığınız burs size yetiyor mu?
5-Hedefiniz TUS’a girip Türkiyede uzmanlık yapmak mı? Yoksa yurtdışı mı? Varsa okulunuzun yırt dışı imkanları nelerdir?
6- Da Vinci makinelerini gördünüz mü?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ABC9EC10BSistemin getirisi bu maalesef. Neyse hocam sizi soru bombardımanına tutuyorum
1- Hangi tıp fakültesinde okuyorsunuz ve sıralamanız kaçtı.
2-Kitap masrafları fazla tuttu mu?
3-Okuduğunuz okulun konaklama, yurt imkanları nelerdir?
4- Aldığınız burs size yetiyor mu?
5-Hedefiniz TUS’a girip Türkiyede uzmanlık yapmak mı? Yoksa yurtdışı mı? Varsa okulunuzun yırt dışı imkanları nelerdir?
6- Da Vinci makinelerini gördünüz mü?
1- maalesef gizlilik sebebiyle yanıtlayamıyorum.
2- tıpta genelde kitaptan değil slayttan çalışılıyor. aylık slayt masrafı 50-60 tl tutar. ama ben artık ekstra olarak kitap alıp çalışacağım. kitap hem daha fazla şey öğretiyor hem daha iyi öğretiyor. ama tabii ki çalışması da zor oluyor. kitapların fiyatı da çok değişmekle beraber 110 tlden başlar 400 e kadar çıkar. ortalama 150 200 tl diyebiliriz. ilk 3 senede 8-9 tane dersiniz olur, her birinden kitap alsanız ortalama 1350 tl. tabii slaytları da almak lazım. sınıf geçmek için çok slayt okumak, çok şey öğrenmek için çok kitap okumak gerekiyor. (bu arada tıpta konu anlatım kitaplarına textbook deniyor)
3- bknz 1
4- kyk alıyorum, maalesef ki tek başına yetmiyor ailemden de almam gerekiyor. okul açılınca işe girmeyi istiyorum ama zaman kalır mı bilmiyorum
5- hedefim usmleye girip amerikada asistanlık eğitimi almak
6- hayır, öyle bir şey görmedik
-
Teşekkür ederim hocam. Umarım usmle için gerekli ücreti her şeyi karşılayabilirsiniz. Hayatınızda başarılar dilerim.
-
beni de en çok düşündüren şey ücretler hocam, onun için işe girmek istiyorum zaten.
teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
-
up
-
Benzer içerikler
- 4k yayınları zor mu
- ea ilk bin için kaç net
- repolarizasyonda atp harcanır mı
- supara zorluk seviyesi
- bilgi sarmal 15 tyt matematik deneme cevap anahtarı 2023
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X