Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2012 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
9
Favori
72.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paketleri yazan arkadaşlar paketin ücretine ek olarak, paketin tahmini ederinide yazarsa tam süper olur.
  • Az önce Metrocity Migrostaydım sadece 2 tür yılbaşı sepeti gelmiş. Biri prestij diğer premiumdu galiba Biri 79 diğeri 109 TL idi. Alkolsüz sepetler var ama alkollü olanlarda sadece rakı, şaRAP VE VİSKİ GÖREBİLDİM. VOTKALI SEPET YOKMUŞ AMA GELECEK HAFTA İÇİ YENİ SEPETLER GELECEĞİNİ SÖYLEDİLER.
  • içeriklerini yazamazmısınız yada insert yokmu ?
  • Sallayın paketleri filan. Kıbrısa gidecek gibiyim. Gelirken bol bol getireceğim inşallah alkol.. Birazcık kar ile satabilirim yanına ıvır zıvırınıda siz kendiniz alın :D yada kendim yılbaşı sepeti mi oluştursam korsan :D
  • Geçen yıl en iyisi metroydu galiba.. bende hala duruyor votka viski felan.. şarapları hallettim ama :) bu sene girersem sepete, paylaşım iyi olur :))
  • Viski vodka artı 1 de şarap olan uygun fiyatlı ve içinde biraz çerez olan sepetler çıkarsa bende almayı düşünüyorum. Bilgisi olan bana yazarsa çok sevinirim.

Bu arada metronun premium sepeti güzelde fiyatı pahalı biraz... Aslında uygun ama çok fazla şarap var... fazla şaraplar ve rakı çıkartılıp yerine çerezler koyulup 120 TL gibi fiyatlara satılsaydı süper olurdu :( :( :(
  • Bende işsiz sepeti istiyorum
  • 3 Kişi toplanıp bi sepete girsek? Bu arada metronun 89luk paketi iyi gibi Charles house ne kadar bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simitci11

3 Kişi toplanıp bi sepete girsek? Bu arada metronun 89luk paketi iyi gibi Charles house ne kadar bilen var mı?

Kubana girer gibi ha. Paketler pahalı ya. Eskiden 90 liraya hem bir karton sigara hem de güzel içiki çıkardı. Ah ahh.
  • Biraz belli olsun da ben pakede girebilirim ankdan.. şarapları ben alırım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Biraz belli olsun da ben pakede girebilirim ankdan.. şarapları ben alırım :))

ankaradan paketlerdeki vodkalara talip olabilirim :P
  • 10 liralık şaraba karşı votka yada viski verecek olan varsa istanbulda, değil paketten çıkan şarap 1 koli şarap alıp takasa girebilirim şarap neree bunlar neree içmesemde saklarım evde herkesin kendi tercihi tabi bişey diyemem
  • Aynen ben hiç şarap içmem. Ankara'dan değişim yapabiliriz. Hele bir sepetler çıksın da.
  • Migros ve Carrefour'dan güzel paketler umuyorum bu yıl haydi hayırlısı. Aslında Ankara'dan bir hayli varmış sepet takipçisi örgütlensek de Tekelcilere fırsat vermesek fena olmaz.
  • Ankara'dan şarapları takas karşılığı verebilirim. Ortak olmak isteyen varsa. Şaraplarla rakı takası yapabiliriz. Şarap verip rakı alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Biraz belli olsun da ben pakede girebilirim ankdan.. şarapları ben alırım :))

ankaradan paketlerdeki vodkalara talip olabilirim :P

Olabilir hocam.. hatta bende bir votka var geçen yıldan onu da verebilirim ..
  • böle bir sepet alsak ne kadar kar etmiş oluruz aşağı yukarı??
  • İçen biri olmadığım halde şurdaki muhabbetler iştahımı kabarttı yaw 1 2 pakette ben kapatıcam.
  • Geçen sene Metro nun ve Carrefour un premium paketlerini almıştım ikiside iyi sayılırdı, bu seneki sepette çerez, çikolata olayı yok galiba.
  • geçen seneden kalma jim beam var viski bende onu verebilirim :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.