Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2015 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
543
Cevap
27
Favori
88.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alihan1907

quote:

Orijinalden alıntı: Deancher

dün akşam ankara gordion carrefour mağazasında yaklaşık 20-25 tane prestij sepet gördüm ama fiyat olarak üzerinde 199 lira yazıyordu
    fiyatta değişiklik mi oldu yoksa mağazadan mağazaya değişebiliyor mu

zaten 199 du hocam

şimdi farkettim bir sitede 169 lira diye bir reklam gördüm ordan kafam karışmış
    kusura bakmayın ama bol miktarda paket var ankara gordionda bari bu bilgim işe yarasın

• hımm metronunkinde o daha ucuza geliyo sanki migrosun da şeysi iyi şeysi işte yav heehhh tamam yorumlara bittim sırf keyif olsun diye okuyorum bu konuyu

• 212 alışveriş merkezi carrefoura giden oldumu paket varmı ?
  • İzmir Mavişehir Carrefour'da iki paketten de daha vardı. Ben 199 Tl'lik paketten aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartrobell

212 alışveriş merkezi carrefoura giden oldumu paket varmı ?

gitmedim ancak telefon ettim var dediler
  • neden bu kadar az paket var ki bu sene?

daha önceleri çok seçenek olurdu . forum ahalisi hesap yapmaktan kafası karışırdı

seçenek az heyecan yok
  • Kipa'nin sepetlerinden haberi olan var midir?
  • ya bu sepet olayini geçin bu herifler bastayken.yutdışı dutyfree yada şahıslar yoluyla ucuz viski alabilecegimiz yer varmı?ona baksak ceptel gibi alsak getirenlerden.malum internetten satış yok ama elden satan var kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Riven_ kullanıcısına yanıt
    Tam olarak sorunuzun cevabı değil ama hangi freeshop hangi üründe daha ucuz göstermesi açısından faydalı.

http://www.dutyfreeaddict.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkxblack

Merhabalar arkadaşlar merak edenler için Carrefour prestij paket açıp resimledim İyi forumlar...
     Yılbaşı Sepetleri 2015

hocam eğer eskişehir carrefourdan aldıysanız mağazada kaç adet kaldığı hakkında bir bilginiz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

quote:

Orijinalden alıntı: darkxblack

Merhabalar arkadaşlar merak edenler için Carrefour prestij paket açıp resimledim İyi forumlar...
     Yılbaşı Sepetleri 2015

hocam eğer eskişehir carrefourdan aldıysanız mağazada kaç adet kaldığı hakkında bir bilginiz var mı

En Son aldığımız gün gittik Son durumu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar world karttan mesaj gelmişti..her 100 ve katları alışverişe 10 lira worldpuan diye sepet alsak faydalanabilirmiyiz acaba?
  • Arkadaşlar metro diğer paketi hazırlamış 199 tl. Birazdan listeye ekleyeceğim ama metro benim için hüsran oldu açıkçası.

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Market olduğu için yararlanırsınız hocam ama yapı kredi posundan geçmeniz lazım ona dikkat edin. Birde realde toplam 200 tl ye 20 tl ek worldpuan var

• Bostanlı migros fiyatı 179 a çekmiş...

• Evet ankara eryaman 5M de aynı şekilde 179 Tl yapmış.
  • Carrefour'dan aldim. Muğla Merkez. 20'den fazla paket var.

• quote:

Orijinalden alıntı: paladyum

Market olduğu için yararlanırsınız hocam ama yapı kredi posundan geçmeniz lazım ona dikkat edin. Birde realde toplam 200 tl ye 20 tl ek worldpuan var

hımm ama bizim burda sadece migros var hocam yer manisa
  • Burada Carrefour'a bir sürü Gurme paket gelmiş bugün ama hiç Prestij paket gelmemiş. Sordum, karışık dağıtılıyor, fişteki numaradan bizi arayıp gelip gelmediğini sorun dedi kasiyer.
  • Premium metro paketi ve güncel metro, migros fiyatları eklenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.