Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2015 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
543
Cevap
27
Favori
88.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zeytinburnu olivium dün aldım daha 4 5 paket vardı.forumdan bir arkdaş dün mecidiyeköyde var demişti.gitmeden önce arayın sorun derim daha iyi olur
  • hocam istinye ve mecidiyekoyde baya var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocbs

quote:

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

quote:

Orijinalden alıntı: darkxblack

Merhabalar arkadaşlar merak edenler için Carrefour prestij paket açıp resimledim İyi forumlar...
     Yılbaşı Sepetleri 2015

hocam eğer eskişehir carrefourdan aldıysanız mağazada kaç adet kaldığı hakkında bir bilginiz var mı

merhaba, bugün saat 15.00 civarı eskişehir carrefour'da prestij paket yoktu. pazartesi günü tekrar gideceğim.

Hocam dün 2 adet aldim bugun ya da yarin bir bakin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler bakacağım yarın :=)
  • Carrefour prestij ankarada sanirim bir tek gordionda kalmış. Onlarda ortaya koymuyorlar toptan alanlar olmuş engellemek için. 7-8 tane kalmış depoda. Görevli o şekilde söyledi biraz önce.
  • An itibariyle Bursa carfur Nilüfer ayrıca axe deodorant kulaklık ta var
  • takibe alalım
  • Arkadaşlar, ara sıra alış veris yaptığım tekel satan bir markete az önce uğradım 70 lik red label 82 tl. 70 lik black label 99 tl dedi. Red label versem üstüne blackle arasindaki farkı versem blackle degistirebilir miyiz dedim. Olur dedi. Sizce Blackle red arasindaki fark 17 tl eder mi? Not: daha önce fiski icmemis biriyim.

• Icerenkoy karfurda prestij koli 10-15 tane vardi , yawas yawas alanlar oluodu sepetlerde

• Florya Flyinn Carrefour'da Prestij paket yok. Bu çevrede en yakın nerede bulabirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

İzmir bornova stadyum tansaşdan 2 gün önce aldım prestij paket 168 liraya düşmüş fiyatı, migrosu bilemeyeceğim ama yakınlarınızda tansaş vardır bir bakın derim.

Yakinimda Tansas var, bakacagim.

Peki etiket fiyati 168 miydi yoksa reyonda 179'du kasada mi dustu 168'e hocam?
  • Arkadaşlar Alkolsüz Yılbaşı sepetleride paylaşılsa sayfada süper olur bugün Migros'ta Alkolsüz paket gördüm mesela
     Yılbaşı Sepetleri 2015

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sepetler nasil tukeniyor ? Daha cok erken degilmi
  • carrefour prestij iyiymiş , migrostaki dumanlarda aynımı acaba
  • Şu an en iyisi carrefour prestij sanırım.Daha iyisi varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arjin81

Arkadaşlar, ara sıra alış veris yaptığım tekel satan bir markete az önce uğradım 70 lik red label 82 tl. 70 lik black label 99 tl dedi. Red label versem üstüne blackle arasindaki farkı versem blackle degistirebilir miyiz dedim. Olur dedi. Sizce Blackle red arasindaki fark 17 tl eder mi? Not: daha önce fiski icmemis biriyim.

Fazlası bile eder

• quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

quote:

Orijinalden alıntı: Arjin81

Arkadaşlar, ara sıra alış veris yaptığım tekel satan bir markete az önce uğradım 70 lik red label 82 tl. 70 lik black label 99 tl dedi. Red label versem üstüne blackle arasindaki farkı versem blackle degistirebilir miyiz dedim. Olur dedi. Sizce Blackle red arasindaki fark 17 tl eder mi? Not: daha önce fiski icmemis biriyim.

Fazlası bile eder

Tesekkurler. Öğrenmek istedigim buydu.

• Dostlar az önce Pendik neomarin carrefourdaydım. Sanırım yeni getirmişler. Epey prestij paket bulunuyor. İlgilenen arkadaşlar kaçırmasın.

• Metro 199'luk iyiymiş, Samsun metro'ya paketler geldi mi, bilen var mı? Boşuna gitmeyelim :D

• kipa'nın paketi geldi mi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.