Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2015 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
27
Favori
88.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle memleketin başından aşağı su dökeyim.

forum yöneticilerine çatmaya gerek yok, sistem bu adamlar da mecburen uyacaklar.

ama cidden şaka gibi muhabbet, dükkanına isim yazamazsın, konuya isim yazamazsın... tiyatro oyununa döndü memleket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malia

4 kişi bu prestij paketten alıcaz ölür müyüz acaba :D yaşlar 17 bu arada

17 ise almayın. sizin için çok ağır olur kötü bir gece geçirip iş alırsınız başınıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malia

4 kişi bu prestij paketten alıcaz ölür müyüz acaba :D yaşlar 17 bu arada

Karıştırıp içerseniz sabah uyandığınızda etrafınızda çıkarmış olduklarınızın kokusuyla uyanırsınız. Hepsi ayrı içilesi içkiler. Birlikte gidecek yok. 3 geceye yayın ve öyle için :)
  • 1 gecede hepsini içemeyiz zaten, 4 kişiyiz ama mutlaka birkaç kişi de gelir büyük ihtimalle, teşekkür ediyorum yorumlarınız için dikkatli oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper333

Paketlerde geleneksel meksika içeceği olan paket var mı? Hani şu Maya tanrısı olan Olmeca gibi isimleri olanlardan.

Ayın onbeşinden sonra daha uygun paket çıkmazsa carfur'un paketini alacağım....

son yıllardaki paketlerde hiç görmedim ondan koyduklarını, genelde 5 çeşit koyuyorlar
  • Carrefour prestij paketin ederi aslında ne kadar biri hesaplasa ya.
  • quote:

yılbaşını birlikte geçirebileceğim hiç kimsem yok ki. tek başıma 189 luk paketi alsam hem cebe zarar hem neye yarar...

Paketlere bir de "kanka" eklesinler, yılbaşında yalnız olanların sohbet edip, tombala oynayabileceği birileri olsun. 200 lira anca o zaman eder bu paketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 8 Aralık 2014; 7:11:27 >
  • Talvehtia kullanıcısına yanıt
    c2 h15 mi ne işte onla iyi gider öyle demeyin
    edit : şalgam için diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clamp -- 7 Aralık 2014; 22:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Carrefour prestij paketin ederi aslında ne kadar biri hesaplasa ya.

Red 95
    Tekir 65
    Rus Ateş'i 75
    Dumanlar 25-30
    Arpa Suları 10
    Üzüm şırası 25
    Gerisi de 50 -60 eder işte..
    Toplam 300 üstü ederi var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clamp

c2 h15 mi ne işte onla iyi gider öyle demeyin
    edit : şalgam için diyorum

+1
    şalgam iyidir hocam:)
  • Milli içeceğimiz ve şalgam uyumu diye bir gerçek var. !!Ayran!!dan bahsediyorum tabii ki.
  • Bu arada aslında kredi kartı kampanyalarıyla birleştirmek akıllıca olabilir. Mesela Real markette vakıf world 200 toplam alışverişe 20 TL puan veriyor + ilk 100 den sonraki her 100 TL ye 10 world puan kampanyasına katılmışsanız Real den toplamda 30 TL puan gelir.
  • dec_chaos D kullanıcısına yanıt
    harika açiklama olmus

• Bugün Tekirdağ Carrefour'a gittim sepetler yoktu, görevliye sorduğumda sevkiyatta problem oldu sanırım bize henüz gelmedi dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

quote:

yılbaşını birlikte geçirebileceğim hiç kimsem yok ki. tek başıma 189 luk paketi alsam hem cebe zarar hem neye yarar...

Paketlere bir de "kanka" eklesinler, yılbaşında yalnız olanların sohbet edip, tombala oynayabileceği birileri olsun. 200 lira anca o zaman eder bu paketler

Cidden ama şunları ayrı ayrı alsanız, aradaki gereksiz zımbırtıları da (örn. Şalgam suyu ve soğuk beyaz çay?!!) almadan gayet makul fiyata yılbaşı gecesi alışverişini çıkarırsınız. Yılbaşı paketinde Şalgam suyunun ne işi var arkadaş, ne alaka yahu Ayran da sıkıştırsalarmış araya bir iki tane...

Yılbaşında çiğ köfte yoğurup, tavana yapıştıran bir kitle var herhalde benim haberim yok

Hocam aslan sütü ile beraber tüketiliyor şalgam ege bölgesinde. Genelde mezesi bol ortamda tercih edilir.

• Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Aslan sütünü su karıştırarak içmek çok mantıksız. Ben belki 10 yıldır acılı şalgam ile cila yaparak sek içerim. Şalgam aslan sütünü iyi tamamlıyor. Bence güzelim süte su karıştırmayın, karıştıranlara da engel olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketlerde kara iksir yok galiba

• Edirne Carrefour'da da yok paketler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrixfx

Sevgili adminler,
    39 yaşında öğretmenim ve yıllardır bu foruma üyeyim.
    yıbaşında sepet paylaşımları da yıllardır yapılmaktadır.
    Sıcak fırsatlar bölümünde yer alan bu konunun piyasaya göre avantajlarından bahsetmektir amaç.
    Şu ana kadar yorumları okudum ve inanın ürperiyorum bu durumdan.
    resmi satılan paketlerin içerikleri ile ilgili ürünün adı zikredilerek yapılacak yorumların nesi sakıncalı anlayamıyorum.
    ben çikolata ve meyve suyunu kıyaslarım başkası paketeki sigarayı ,diğeri içkileri.
    Amaç en çok ürünü en uygun fiyata almak değil mi ?
    Hassasiyetinizin sebebini çok iyi biliyorum ve de anlıyorum.
    Lakin amaç fırsat paylaşımı ise insanlar fikirlerini özgürce açıklayabilmeli,
    yok "duman" yok "ispirto"şaka ile karışık yapılmış bu yorumlar
    eminim yazanla birlikte okuyanın da acı acı tebessüm etmesine sebep olmaktadır.
    Bu konuda yazan hiç bir üyenin zararlı alışkanlıkları yaymak,
    reklamını yapmak gibi bir amacının olmadığını çok iyi biliyorum.
    Biz ne kadar izin verirsek o kadar etrafımızdaki çember daralır.
    Kaldı ki savunduğum yorum şeklinin de hiç bir gayriyasal bir durumu yoktur.
    Geçen yıla kadar bende bu sepetlerden faydalanıyordum.
    2 yıldır yurtdışı görevim nedeniyle fransa dayım.
    buradan bakınca durumun vehameti daha iyi anlaşılıyor.
    Lütfen biraz özgürlük!!!!!!

+1905 .

inanin sizinki gibi yorumlar sayesinde inancim tukenmiyor..hala bir umut var....

• valla karfur a kötü diyenleri anlamadım. sadece rus+tekirdağ+red fiyatları sepet fiyatına eşit neredeyse. geri kalanlar bedavaya geliyor. ben şu anda karfur a meyilliyim. alınabilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.