Şimdi Ara

Yilbasi tatili icin Londra ya gidiyorum. Önerileriniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yilbasi tatili icin Londra ya gidiyorum. sizce 27 aralik - 3 ocak arasi nasil gecer ? Nerelere gidip neler yapilmali ?? Önerileriniz??

• Londara'da yılbaşı için bir mekan ayarlamadıysan picadillyde rext diye bir mekan var. muhtemelen yer kalmamıştır ama yer varsa orayı dene derim. liverpool street pub ve club dolu. ordan biryer bulabilirsin. ministr of the sound iyidir. british museum'u mutlaka gör. covent gardendan başla yürüyerek oxford streete kadar yürü. virgin music store'a mutlaka uğra. hamleys var muhteşem bir oyuncakçı. 2 saatin falan geçer içerde. madame tussauds var baker streette mutlaka git. chine townda gez. london eye var onu deneyebilirsin. sonra london eye dan london bridge e kadar yürü themes kıyısından.

aklıma ilk gelenler bunlar oldu. iyi yolculuklar..
  • yılbası gecesi icin ya ministry of sound yada club fabric dusunuyorum. ama suanda turkıyedeyım ve nasıl rez. yaptırıcam yada bılet alıcam bılmıyorum. yarın yanı pazar gunu orda olucam gıdınce satılan yerden hemen alabılırım ama suan burdayım.. gıder gıtmez almayı denesem bilet bulamamak gibi bısey olurmu sizce
    ?? gece saat 12 ye sokakta themes nehri kıyısında yada trafalgar da havai fisek gosterılerını ızleyıp gırmek ıstıyoruz. sonrsada gosterıler bıtınce club e gecmeyı dusunuyoruz.. bu konuda yardımcı olabılırmısınız ne yapmak gerek.. yılbası gecesı oncesınde baska mekanlara , pub , restoran yada show lara gidebiliriz , ama yılbası gecesı ıcın club dusunuyoruz.. bide sehri yuruyebıldıgım kadar yuruyerek gezıp soyledıgın yerlerın hepsıne gıdıcem.. benım derdim o gece club e giriste sorun yasarmıyız hani dolmustur bıletlıyse gırısler bıletler bıtmıstır vs.. yada 12 ye sokakta gırdıkten sonra club e gıtmem cok zor olucaktır bı sekılde gıbı seyler aklımı isgal ediyo :)

birde ministry mi yoksa fabric mi acaba ??? ayrıca boyle degısık ve ıyı yemekler yıyıp ucuza alısverıs yapabılecegımız mall tarzı yerler, acık sehir pazarları ,marketler vs varsa onerırmısınız ??

tesekkurler..

• kusura bakma o gün yazdığım mesajdan sonra ancak bugün bakabiliyorum foruma. sana yardımcı olamadım. umarım iyi bir tatil geçirmişsindir..

gerçi kesin öyledir.. londra bir başka güzel...
  • şemsiyesiz çıkma sakın
  • arkadaslar 8 gunluk londra tatılınden yenı donduk.. muhtesemdi ,, tam yılbası haftası oldugu ıcın ayrı bır kalabalık , heycanlı ve hareketlıydı.
    st paul e gıttık tepesine cıktık , london eye , tower bridge , muzıkallerden thriller ve lion king e gittik , yılbası gecesi big ben in onunden london eye a gıden koprunun ustunde themes nehrinde fireworkleri izleyip ministry of sound a gittik superdi , nothing hill , camden town ve greenwich e gittik, alısveris yaptık , degısık yemekler yedik , tekne turu , otobus gezisi yaptık hersey superdiiiiiiiii..
  • resim yokmu eklede coşsun buralar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.