Şimdi Ara

Yılbaşına Özel Büyük PSN İndirimi - 12. Teklif > Who Wants To Be a Movie Millionarie (15,50 TL) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
5
Favori
20.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almak isteyen arkadaş bana pm atsın nba jam ile birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 16 Aralık 2011; 9:46:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

çarşamba günü Trine 2 (Türkçe) geliyor

nasıl türkçe? inanamadım süpermiş nekadar olucak acaba ?
  • quote:

real kardeşim bu oyunun 1 ini oynamadım ben daha nasıl kacmış gozumden bilemiyorum varmı erişebilecegim bir yere trine 1 e psn filan ne bileyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

real kardeşim bu oyunun 1 ini oynamadım ben daha nasıl kacmış gozumden bilemiyorum varmı erişebilecegim bir yere trine 1 e psn filan ne bileyim?

Psn de var,19tl olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDragon666

quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

Psn de var,19tl olması lazım.

cok teşekkur ederim kardeş bilgi icin %100 var dimi :) uzun zamandır oynamadıgımız bir tarz

• Bende almayı düşünüyorum dün baktım var. Trine diye aratırsan gelir almak için trine2 bekliyorum ikisini birlikte alıcam.
  • Trine 1 için bu arkadaşa pm atın;
    quote:

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1103584
  • RE 5 aldım isteyene diğer downloadı satabilirim.
  • RE5 alan arkadaşlar varsa pm atabilirmi kanka arıyorum parayı hesaba yatırrım kankalar
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 17 Aralık 2011; 0:08:22 >
  • takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: shadowparty

Dostum Tako'dan ses seda yok ben talibim PM attım

Kardeşim kusura bakma eve geç geldim :) Neyse ki halletmişsin hayırlısı olsun, oyun nası arkadaşlar indirenler beğendi mi ?

Hocam sorun değil ne demek Valhallarian ile güzel, temiz ve dostça bir kardeşlik yaşadık...

Kısmet başka oyunlara
  • Selam arkadaslar...dun gece ps3 u kapatmadan hadi bir store a gireyim dedim...bakarken bir baktim midnight club oyununda pazar cantasi var...hani su indirdigimiz seylerin yaninda beliren canta..oylesine tikladim...already purchased yaziyor...basladi indirmeye...hic bir sey anlamadim..bu olay psn usa da oluyor bu arada...omru hayatimda ne satin aldim ne demosunu indirdim 6 gb lik oyun indi...daha kurmadim..korkuyorum:)

bu arada psn den ilk zamanlarda cok alisverisim oldu ama son buyuk guncellemeden sonra kartimi tekrar kaydetmedim..bu ne simdi hediye mi yoksa ne...kesinlikle almadim ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 17 Aralık 2011; 8:55:53 >
  • 1 saatlik full surum oyun dıyelım bu duruma god of war 1 de basıma gelmıstı ındırıp kurdum oyuna gırdım yarım saat sonra su kadar süren kaldı demeye basladı
  • Valla az once gittim eve baktim hakkatten full surum biraz turladim los angeles caddelerinde..oyunlarim listesinde altinda expires 11/7/2011 yaziyor...sanirim yemdir dedigin gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 17 Aralık 2011; 10:38:07 >
  • Yeni oyun deus ex + eklentileri, burda 33€ yine 65tl'dir kesin TR Psnde.
  • 9. Teklif: Deus Ex: human revolution bundle 79,99tl (ek paketleriyle birlikte)
    Son iki indirim harika oldu, bu ay cok para harcamasam kesinlikle bu oyunu alirdim.
  • Aknyldz, hocam özel mesaj attım. Buradan da yazalım. Oyun sizde yoksa alalım mı? ne dersiniz? Kişi başı 40 TL düşüyor. :)
  • Bu arada oyun kaç GB bilen var mı arkadaşlar?
  • Bu oyunları alsınlar .........

kendileri oynasınlar
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.